#APROPTEU

A Unicaja Banco som més #APropTeu. Per això, et facilitem tota la informació que necessites relacionada amb el COVID-19, a fi de resoldre els teus dubtes i de mostrar-te propostes i solucions que poden ser d’interès en aquests moments.

familia-unida

A PROP DE LES NOSTRES FAMÍLIES

Centrem tot el nostre esforç a continuar donant suport a persones amb dificultats econòmiques provocades per aquesta crisi.

 

Més informació

mayores-distributiva01

A PROP DE LA NOSTRA GENT GRAN

A Unicaja Banco estem posant tots els mitjans que tenim a l’abast. Per això, volem ajudar la nostra gent gran amb productes, serveis i notícies d’interès especials per a ells, com ara l’avançament del cobrament de les pensions.


Més informació

empresa-autonomo

A PROP DE LES NOSTRES EMPRESES I AUTÒNOMS

En Unicaja Banc volem acompanyar, en aquests moments, a les nostres empreses i autònoms, per això posem a la teva disposició solucions financeres com la Línia ICO-Avals Covid-19, la Línia Liquiditat garantia Covid-19 a Andalusia o la Línia ICE Liquiditat Iberaval a Castella i Lleó.

 

Més informació

#APROPTEU

T’informem de las mesures que des d’Unicaja Banco estem portant a terme de cara a garantir el servei als nostres clients i empleats.

Les nostres mesures i solucions

Sempre a prop teu

Banca Digital

Banca Digital

Banca Digital

Aprofita les funcionalitats i els serveis que pots utilitzar a la teva Banca Digital (web i aplicació), accessible les 24 hores, tots els dies de l’any.

AVANTATGES DE LA BANCA DIGITAL

Caixers i oficines

Caixers i oficines

Caixers i oficines

Et recomanem que vagis a l’oficina només si és imprescindible. En cas que necessitis desplaçar-te a una sucursal, posem a la teva disposició aquesta llista d’oficines obertes.

 

Mostra els caixers i oficines

Pagament amb Targeta

Ajudar és a les teves mans

Ajudar és a les teves mans

Per seguretat, recomanem el pagament amb targeta o mòbil. Evita el pagament en efectiu.

Mostra la recomanació de pagament amb targeta

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

Sol·licita una cita prèvia a la teva oficina

Si no és possible resoldre el teu dubte o gestió a través de la nostra Banca Digital, dels caixers automàtics o per telèfon, pots sol·licitar una cita prèvia a la teva oficina oberta més propera, a fi de facilitar el compliment de la distància de seguretat recomanada.

Vull sol·licitar una cita prèvia

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.