Tornar

A PROP DE LES NOSTRES EMPRESES I AUTÒNOMS

Tu creus en el teu negoci; nosaltres també. Sabem l’esforç que suposa per a pimes i autònoms tirar endavant el seu negoci en aquest moment. Per això, a Unicaja Banco posem a la teva disposició productes i serveis que s’adapten a les teves necessitats, així com tot el nostre personal especialitzat en el món de l’empresa. Sempre som a prop teu.

empresas-fabrica-01

LÍNIA D’AVALS DE L’ICO - COVID-19*

A Unicaja Banco posem a la teva disposició la línia d'avals de l’ICO - COVID-19, aprovada dins de les mesures recollides en el Reial decret llei 8/2020, amb la finalitat de pal·liar la repercussió econòmica en el sector empresarial derivada de la crisi sanitària del COVID-19.

 

Per tal de conèixer totes les característiques d’aquesta línia, pots trucar o enviar un correu al teu gestor o bé a l’oficina operativa més propera.

 

* Concessió subjecta als criteris de l’entitat i al compliment dels requisits de la línia d'avals de l’ICO - COVID-19.

 

Mesura extraordinària vigent fins al 30 de setembre de 2020

 

El BOE ha publicado una resolución de 28 de julio de 2020 relacionada con la línea de avales ICO COVID 19. En primer lugar se amplia para  la línea de avales por liquidez su plazo de solicitud desde el 30 de septiembre hasta el 1 de diciembre. En segundo lugar se aprueba un primer tramo de una nueva línea de avales para apoyar proyectos de inversión. El ICO tiene un plazo hasta el 10 de septiembre de realizar las actuaciones necesarias para la puesta en marcha de esta resolución. Unicaja actualizará la información a sus clientes una vez el ICO establece los requisitos correspondientes.

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA LÍNIA D’AVALS DE L’ICO - COVID-19

lineas-ico-autonomo-empresa

LÍNIA DE LIQUIDITAT GARÁNTIA COVID-19* (Junta d’Andalusia)

Finançament per a circulant destinat a empreses i autònoms d’Andalusia, amb l’aval de la Sociedad de Avales y Garantías de Andalucía, Garántia S.G.R., per mitigar els efectes econòmics de la crisi sanitària del COVID-19.

 

Per informar-te’n, contacta amb el gestor per telèfon o per correu electrònic, o bé amb l’oficina operativa més propera.

 

* Concessió subjecta als criteris de l’entitat.

 

Mesura extraordinària vigent fins al 30 de setembre de 2020

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA LÍNIA DE LIQUIDITAT GARÁNTIA COVID-19 (Junta d’Andalusia)

covid-empresas-jcyl-01

LÍNIA DE LIQUIDITAT DE L’ICE I IBERAVAL COVID-19* (Junta de Castella i Lleó)

Finançament per a circulant destinat a empreses i autònoms de Castella i Lleó, amb l’aval d’Iberaval, S.G.R., per mitigar els efectes econòmics de la crisi sanitària del COVID-19.

 

Per informar-te’n, contacta amb el gestor per telèfon o per correu electrònic, o bé amb l’oficina operativa més propera.

 

* Concessió subjecta als criteris de l’entitat.

 

Mesura extraordinària vigent fins al 30 de setembre de 2020

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA LÍNIA DE LIQUIDITAT DE L’ICE I IBERAVAL COVID-19 (Junta de Castella i Lleó)

linea-extraval-circulante

LÍNEA EXTRAVAL CIRCULANTE COVID-19* (Junta de Extremadura)

Financiación para circulante a Empresas y Autónomos de Extremadura para mitigar los efectos económicos de la crisis sanitaria del COVID-19.

 

Infórmate contactando con tu gestor, vía teléfono o e-mail, o con la oficina operativa más cercana.

 

*Concesión sujeta a criterios de la Entidad.

 

Medida extraordinaria vigente hasta el 31 de diciembre de 2020.

 

MÁS INFORMACIÓN SOBRE LA LÍNEA EXTRAVAL CIRCULANTE COVID-19 (Junta de Extremadura)

home_coronavirus_volteada_1500x450px

#APROPTEU

informació relacionada

Banca Digital

Banca Digital

Evita desplaçaments innecessaris i queda’t a casa. Informa’t sobre com pots donar-te d’alta a la nostra Banca Digital per operar a través del nostre lloc web i de l’aplicació, així com sobre els principals avantatges que això ofereix.

Més informació
Retira efectivo sin tarjeta

Retira efectivo sin tarjeta

Te explicamos, en tres sencillos pasos, como enviar dinero a un cajero y retirarlo sin necesidad de tener una tarjeta.

Més informació
Consells per protegir-nos de ciberatacs

Consells per protegir-nos de ciberatacs

Et detallem una sèrie de consells útils pera mantenir protegit el teu ordinador, tauleta o mòbil, així com les pautes que has de seguir per prevenir atacs de seguretat.

Més informació

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

Sol·licita una cita prèvia a la teva oficina

Si no és possible resoldre el teu dubte o gestió a través de la nostra Banca Digital, dels caixers automàtics o per telèfon, pots sol·licitar una cita prèvia a la teva oficina oberta més propera, a fi de facilitar el compliment de la distància de seguretat recomanada.

Vull sol·licitar una cita prèvia

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.