Particulars

Tornar

A PROP DE LES NOSTRES EMPRESES I AUTÒNOMS

Tu creus en el teu negoci; nosaltres també. Sabem l’esforç que suposa per a pimes i autònoms tirar endavant el seu negoci en aquest moment. Per això, a Unicaja Banco posem a la teva disposició productes i serveis que s’adapten a les teves necessitats, així com tot el nostre personal especialitzat en el món de l’empresa. Sempre som a prop teu.

empresas-fabrica-01

LÍNIA D’AVALS DE L’ICO - COVID-19*

A Unicaja Banco posem a la teva disposició la línia d'avals de l’ICO - COVID-19, aprovada dins de les mesures recollides en el Reial decret llei 8/2020, amb la finalitat de pal·liar la repercussió econòmica en el sector empresarial derivada de la crisi sanitària del COVID-19.

 

Per tal de conèixer totes les característiques d’aquesta línia, pots trucar o enviar un correu al teu gestor o bé a l’oficina operativa més propera.

 

* Concessió subjecta als criteris de l’entitat i al compliment dels requisits de la línia d'avals de l’ICO - COVID-19.

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA LÍNIA D’AVALS DE L’ICO - COVID-19

lineas-ico-autonomo-empresa

LÍNIA DE LIQUIDITAT GARÁNTIA COVID-19* (Junta d’Andalusia)

Finançament per a circulant destinat a empreses i autònoms d’Andalusia, amb l’aval de la Sociedad de Avales y Garantías de Andalucía, Garántia S.G.R., per mitigar els efectes econòmics de la crisi sanitària del COVID-19.

 

Per informar-te’n, contacta amb el gestor per telèfon o per correu electrònic, o bé amb l’oficina operativa més propera.

 

* Concessió subjecta als criteris de l’entitat.

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA LÍNIA DE LIQUIDITAT GARÁNTIA COVID-19 (Junta d’Andalusia)

covid-empresas-jcyl-01

LÍNIA DE LIQUIDITAT DE L’ICE I IBERAVAL COVID-19* (Junta de Castella i Lleó)

Finançament per a circulant destinat a empreses i autònoms de Castella i Lleó, amb l’aval d’Iberaval, S.G.R., per mitigar els efectes econòmics de la crisi sanitària del COVID-19.

 

Per informar-te’n, contacta amb el gestor per telèfon o per correu electrònic, o bé amb l’oficina operativa més propera.

 

* Concessió subjecta als criteris de l’entitat.

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA LÍNIA DE LIQUIDITAT DE L’ICE I IBERAVAL COVID-19 (Junta de Castella i Lleó)

moratoria-alquiler-locales

MORATÒRIA DEL LLOGUER DE LOCALS I EDIFICIS

Si ets titular d’un contracte de lloguer de locals d’Unicaja Banco o Gestión de Inmuebles Adquiridos (GIA), pots enviar la teva sol·licitud de moratòria del lloguer de locals a través del nostre lloc web i així evitar desplaçaments. Hauràs de presentar tota la documentació necessària per a l’estudi.

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA MORATÒRIA DEL LLOGUER DE LOCALS I EDIFICIS

home_coronavirus_volteada_1500x450px

#APROPTEU

informació relacionada

Banca Digital

Banca Digital

Evita desplaçaments innecessaris i queda’t a casa. Informa’t sobre com pots donar-te d’alta a la nostra Banca Digital per operar a través del nostre lloc web i de l’aplicació, així com sobre els principals avantatges que això ofereix.

Més informació
Unicaja Banco suprime la cuota de mantenimiento de los TPV

Unicaja Banco suprime la cuota de mantenimiento de los TPV

Una de las medidas establecidas para apoyar a los comercios ante el Covid-19 se centra en exonerar, de forma temporal, el cobro de la comisión de mantenimiento de los terminales de pago (TPV) en comercio físico.

Més informació
Consells per protegir-nos de ciberatacs

Consells per protegir-nos de ciberatacs

Et detallem una sèrie de consells útils pera mantenir protegit el teu ordinador, tauleta o mòbil, així com les pautes que has de seguir per prevenir atacs de seguretat.

Més informació

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

Sol·licita una cita prèvia a la teva oficina

Si no és possible resoldre el teu dubte o gestió a través de la nostra Banca Digital, dels caixers automàtics o per telèfon, pots sol·licitar una cita prèvia a la teva oficina oberta més propera, a fi de facilitar el compliment de la distància de seguretat recomanada.

Vull sol·licitar una cita prèvia

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.