1 / 6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 l'indicatiu de menor risc i 6/6 el de major risc.

Unicaja Banco, S.A. està adherida al fons de garantia de dipòsits d'entitats de crèdit, creat pel Reial decret llei 16/2011, del 14 d'octubre, la cobertura del qual té un import màxim de 100.000€ (o, en els casos de dipòsits no nominats en euros, el seu equivalent en la divisa de què es tracti) per dipositant i entitat de crèdit.

Indicador de risc relatiu al compte.

Pla Zero Professional (Agrari)

TRIA AMB NOSALTRES UNA RELACIÓ DE CONFIANÇA I SENSE COMISSIONS

Comptes

Els teus comptes sense comissió(1) de manteniment ni d’administració, excepte comptes amb Tarifa Plana o comptes Confort.

Targeta o TPV 

Les teves targetes de crèdit professional associades al contracte de targetes designat o TPV mòbil sense fil (GPRS, Bluetooth, wifi o Virtual) vinculats sense comissió(2) de manteniment.

Transferències en línia

Fes totes les transferències que necessites sense comissió(3)d'emissió.

Negociació i compensació de xecs

No pagaràs comissions(4)per ingressar xecs en un compte.

plan_cero_agro_02 plan_cero_agro_02

TOT UN PLA PER AL TEU NEGOCI

Realitza els teus serveis més habituals sense que et costi res

Hi ha una manera molt senzilla de saltar-te les comissions associades a la tresoreria del teu negoci agrari. Has de vincular-te a Unicaja, usar la targeta de crédito o TPV i complir la resta de les condicions detallades en l'apartat de requisits. D'aquesta manera podràs formar part del Pla Zero Professional Agrari i gaudir dels teus serveis més habituals no et costarà res.


Consulta las bases del Plan Cero Profesional para el sector agrario


Requisits

Cal complir totalment alguna de les dues opcions per poder gaudir del programa d’exempcions de pla Zero Professional.

 

1ª OPCIÓ

 

Requisits bàsics (s’han de complir simultàniament):

  • Ingressos* per un import igual o superior a 7.200 € en els darrers 12 mesos amb almenys un ingrés.
  • Consum en targetes de crèdit per un import igual o superior a 1.200 € anuals (o un mínim de 2 operacions mensuals) o consum en TPV per un import igual o superior a 600 € mensuals. Consulta a les bases del pla Zero Professional el tipus d’operacions que es tenen en compte per al càlcul del consum.

 

Requisits opcionals (cal complir-ne almenys un):

  • Saldos per un import igual o superior a 6.000 € en l'entitat (dels quals el client sigui titular en: Comptes a la vista, Dipòsits, Fons d'inversió (incluido Gestión Discrecional de Cartera de Inversión), Plans de pensions i Assegurances d'estalvi.

  • Tenir contractades amb l’entitat i en vigor una o diverses assegurances(**) la suma de les primes pagades de les quals sigui igual o superior a 100 €.

 

2ª OPCIÓ

 

Requisits bàsics:

  • Saldos en l’entitat per un import total igual o superior a 20.000 €, dels quals siguis titular en fons d’inversió (inclosa la gestió discrecional de carteres d’inversió)..

 

Requisits opcionals (cal complir-ne almenys un):

  • Consum en targetes de crèdit per import igual o superior a 1.200 € anuals o un mínim de 2 operacions mensuals o consum en TPV per import igual o superior a 600 € mensuals (Consultar Bases de el Pla Zero Professional el tipus d'operacions que s'han tingut en compte per el càlcul de l'consum).

  • Tenir contractat i en vigor amb l'Entitat un o diverses assegurances(**) diferents de l'assegurança d'estalvi (per quedar contemplat com a requisit bàsic), la suma de les primes pagades sigui igual o superior a 200 €..

Procés de contractació

Per adherir-te al Pla Zero Professional per al sector agrari, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots adherir-te al Pla Zero Professional per al sector agrari omplint el formulari de contractació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, pots trucar-nos al nostre servei d'atenció al client+34 952 07 62 24.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.   

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.   

Tornar