1 / 6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 l'indicatiu de menor risc i 6/6 el de major risc.

Unicaja Banco, S.A. està adherida al fons de garantia de dipòsits d'entitats de crèdit, creat pel Reial decret llei 16/2011, del 14 d'octubre, la cobertura del qual té un import màxim de 100.000€ (o, en els casos de dipòsits no nominats en euros, el seu equivalent en la divisa de què es tracti) per dipositant i entitat de crèdit.

Indicador relatiu al compteHipotecas de Unicaja Banco

La casa dels teus somnis es mereix una hipoteca especial

Tenim la hipoteca que s’adapta a les teves necessitats. Calcula la teva quota sense cap compromís.

A més, les nostres hipoteques inclouen un 5 % de descompte a IKEA en compres superiors a 80 €. I per a compres superiors a 500 €, tindràs assessorament gratuït d'un dissenyador d’interiors valorat en 300 €.

Promoció exclusiva per a clients amb hipoteca, préstec o targeta de crèdit d’Unicaja Banco.  Només fins al 30 de setembre de 2023!Y si la casa de tus sueños está en Castilla y León...

Y tienes menos de 35 años, consigue tu Hipoteca Joven con hasta el 97,5 % del valor de tasación o compraventa, el menor de los dos. Concesión sujeta a criterios de la entidad.Sabies que des d’Unicaja Banco pots consultar els teus altres bancs?

Gràcies al nostre innovador agregador financer pots consultar els productes dels teus altres bancs des de la teva Banca Digital d’Unicaja Banco i fer operacions com si fossis en ells, com les transferències. Sembla còmode, oi? Així, no hauràs de canviar d’app ni accedir al lloc web de cadascun dels teus bancs.Préstamo movilidad de Unicaja Banco

Presumeix de cotxe nou

Amb el nostre préstec, tindràs fins a 60.000 € per finançar el teu vehicle nou o de segona mà a un interès fix.

També podràs gaudir d’un 5 % de descompte a IKEA i de l’assessorament gratuït d’un dissenyador d’interiors valorat en 300 €. Només fins al 30 de setembre de 2023.Promoción 75€ en crédito PSN de Unicaja Banco

Forma part de la comunitat BGamer

Contracta el compte i la targeta PlayStation® abans del 19 de juny i aconseguiràs 75 € en crèdit PSN. Només hauràs de fer una despesa de 20 € amb la targeta i els 50 € de benvinguda + 25 € de recompensa seran teus.


¡Vive la emoción del estadio!

Viu l’emoció de l’estadi!

Paga com vulguis i, a més, podràs inscriure't als nostres sortejos d’entrades per als partits del Reial Madrid i el Tour Bernabéu.

 

Només amb la targeta Reial Madrid d’Unicaja Banco.Nuestra app de Banca Digital de Unicaja Banco

La nostra app de Banca Digital

Fàcil i segura. Comprova tots els avantatges de tenir el teu banc disponible sempre que vulguis.


Pedir cita previa en Unicaja Banco

Vull sol·licitar una cita prèvia

Recorda que pots demanar cita per evitar cues i anar còmodament a qualsevol de les nostres oficines.


Departamento de Atención al Cliente de Unicaja Banco

Departament d'Atenció al Client

A Unicaja Banco posem a la teva disposició el Departament d’Atenció al Client per si vols interposar una reclamació formal sobre qualsevol dels nostres serveis.


¿T'AJUDEM?

El nostre horari d'atenció telefònica és

de Dill-Diss de 8:00 a 22:00 ininterromput.

900 151 948

També ens pots trucar

al 952 076 263

Caixers i oficines

Troba el teu caixer o oficina més propers.

Omple el formulari

Demana informació omplint els nostres formularis.

   

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.