Tu hipoteca 100% online de Unicaja Banco

La teva hipoteca 100 % en línia

Sense desplaçaments, tot des del teu sofà, excepte per a anar a la notaria, en la qual finalment ens trobarem.

Gestor especializado de Unicaja Banco

Amb un gestor especialitzat

Un gestor serà al teu costat durant tot el procés. A més, podràs consultar l’estat de la teva sol·licitud en qualsevol moment.

Papeleo imprescindible de Unicaja Banco

Paperassa imprescindible

Amb la hipoteca 100 % en línia faràs la paperassa imprescindible i podràs enviar-ho tot sense haver de passar per l’oficina.

Oficinas de Unicaja Banco

I si prefereixo una oficina?

Si prefereixes no fer-ho tot 100 % en línia, també pots sol·licitar aquesta hipoteca en una oficina.

Descobreix les nostres hipoteques

Hipoteca Fixa

Amb la Hipoteca Fixa 100 % en línia, tindràs la tranquil·litat de pagar sempre, cada mes, la mateixa quota per casa teva.

Hipoteca Variable

La Hipoteca Variable 100 % en línia et permet tenir una quota mensual que s’adapta i evoluciona amb el mercat.

Hipoteca Jove

Tens menys de 35 anys? Descobreix la teva hipoteca amb condicions especials per tenir menys de 35 anys.

Hipoteca Mixta

La Hipoteca Mixta et dona la tranquil·litat de pagar els 10 primers anys la mateixa quota. La resta s'adapta i evoluciona amb el mercat.

Hipoteca Oxigen

Amb la Hipoteca Oxigen, l’eficiència surt a compte. Una hipoteca que està compromesa amb la sostenibilitat.


Plans d’habitatge jove

Aconsegueix un finançament superior amb els programes d’accés a l’habitatge de les comunitats autònomes per a joves de fins a 35 anys

CASTELLA I LLEÓ

Si estàs pensant en adquirir el teu primer habitatge a Castella i Lleó, t’oferim el Pla d’Accés a l’Habitatge per a Joves, a través del qual podràs obtenir la nostra Hipoteca Jove, tant en modalitat fixa com variable, amb un finançament de fins al 97,5 % del valor de taxació o compravenda, triant el menor de tots dos.

La concessió de la hipoteca està subjecta als criteris establerts per la nostra entitat. Condicions vàlides fins al 31/12/2024.

MADRID

T’agradaria viure a Madrid? Aleshores t’encantarà el Pla El meu Primer Habitatge de la Comunitat de Madrid! Aconsegueix la nostra Hipoteca Jove, que et brinda fins al 95 % del valor de taxació o compravenda de la propietat, triant l’opció més baixa entre ambdues.

Tingues en compte que la concessió de la hipoteca està subjecta als criteris de la nostra entitat. Condicions vàlides fins al 02/08/2024.

ANDALUSIA

Sabies que Andalusia es troba entre els millors llocs per viure del món? Gràcies al programa Garantia Habitatge Jove de la Junta d’Andalusia, accedeix a la nostra Hipoteca Jove i aconsegueix un finançament de fins al 95 % del valor de taxació o de compra de la propietat, depenent de quin sigui el valor més baix d’ambdues opcions.

Tingues en compte que la concessió de la hipoteca està subjecta als criteris de la nostra entitat. Condicions vàlides fins al 18/08/2024.


El teu fort és el futbol?

Marca-li un gol a la compra de casa teva amb la hipoteca Reial Madrid!


INFORMACIÓ PRÀCTICA HIPOTEQUES

Guia d'accés al préstec hipotecari

Aquí tens la informació que necessites per contractar un préstec dirigit a l'adquisició d'un habitatge.

Código de buenas prácticas

Aquí tienes disponible la información general sobre medidas para reforzar la protección a los deudores hipotecarios.


Més de 445.000 persones com tu ja tenen la seva hipoteca a Unicaja.Promoción 5% de descuento en Ikea con tu hipoteca de Unicaja Banco

Amb la teva hipoteca t’emportes un 5 % de descompte a IKEA i un projecte de decoració gratuït.

Perquè donis la benvinguda a casa teva, un cop signada la hipoteca, gaudiràs d’un descompte del 5 % per compres superiors a 80 €; en queden exclosos els serveis d’assessorament de decoració, muntatge, transport i instal·lació. A més, per compres superiors a 500 €, a banda d’aquest descompte del 5 %, tens a la teva disposició un projecte de decoració gratuït.


Com funciona la hipoteca 100 % en línia?

 

És fàcil; només quatre passos i sempre acompanyat. Et guiarem durant tot el procés i tindràs sempre informació actualitzada sobre l'estat de la teva sol·licitud. Només has de seguir els passos per contractar la teva hipoteca 100 % en línia personalitzada.

01_number

SIMULACIÓ

Calcula la quota mensual de casa teva amb el simulador i tria la hipoteca que s’adapti millor a les teves necessitats, fixa o variable.

02_number

ESTUDI

Proporciona’ns les teves dades personals i aporta la documentació imprescindible per estudiar la teva sol·licitud d’hipoteca 100 % en línia.

03_number

APROVACIÓ

Si tot és correcte, la teva hipoteca 100 % en línia s’aprovarà i només hauràs de llegir i signar electrònicament els documents legals.

04_number

SIGNATURA

Pots triar la notaria que vulguis a Espanya. Nosaltres ens encarreguem d’enviar-hi la documentació. I ja pots estrenar casa nova!


Baixa la guia detallada dels passos per demanar la teva hipotecaEts més d’oficina?

Cap problema, estarem encantats de rebre't.


Preguntes freqüents sobre la hipoteca 100 % en línia

Com puc saber quin tipus d’hipoteca és el més adequat per a mi?

Un cop que hagis simulat la quota de la teva hipoteca, podràs obtenir un estudi personalitzat iniciant el procés de sol·licitud en línia. Podràs triar entre hipoteca fixa o variable:

  • Hipoteca 100 % en línia de Tipus Fix: tindràs la tranquil·litat de saber la quota que pagaràs durant tota la vida del préstec, ja que el tipus d’interès és fix i no està subjecte a les variacions dels índexs de referència.
  • Hipoteca 100 % en línia de Tipus Variable: la quota es calcula tenint en compte l’índex de referència (en general, euríbor a un any) i el diferencial acordat. Atès que l’índex de referència fluctua, la quota es revisarà semestralment i variarà en conseqüència.

Si necessito ajuda amb algun tràmit, podré contactar amb un gestor?

Podràs contactar en tot moment amb el teu gestor, que coneixerà els detalls de la teva sol·licitud d’hipoteca i podrà oferir-te l’ajuda que necessites.

Què cal fer per demanar la hipoteca 100 % en línia d’Unicaja?

És molt fàcil. Un cop que hagis trobat la casa que t’agradaria comprar, calcula al nostre simulador d’hipoteca la quota mensual que pagaries. A continuació, sol·licita un estudi personalitzat de la teva hipoteca en línia, aportant les teves dades i la documentació que et demanarem. Si tot és correcte i aprovem la teva sol·licitud, obrirem un compte a Unicaja per domiciliar les quotes i signarem la hipoteca a la notaria que tu ens diguis.  Tot 100 % en línia fins a la signatura.

Per a quin tipus d’habitatge puc sol·licitar la hipoteca 100 % en línia d’Unicaja?

Les nostres hipoteques es poden sol·licitar per finançar la compra de qualsevol habitatge, sigui o no el teu habitatge habitual, o per millorar i portar a Unicaja la hipoteca que tinguis actualment en una altra entitat.

T’interessa

UNIBLOG

Euribor i hipoteca, com influeixen?

Per què puja l’euríbor? Com afecta al teu préstec hipotecari? Descobreix la relació d’aquest indicador amb la teva hipoteca.

UNIBLOG

Com es calcula el valor d’un habitatge?

T’expliquem quins factors influeixen a l’hora de calcular el valor d’un habitatge i com és el procés de taxació.

Uniblog

Vols demanar una hipoteca? Claus per tenir en compte

Coneix tot el que necessites saber per demanar una hipoteca.

¿T'ajudem?

També al 952 076 263 o mitjançant del formulari de contacte.

El nostre horari d'atenció telefònica és de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 (excepte festius nacionals).

També posem a la teva disposició altres vies de contacte:

Tornar