Particulars

Tornar
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Risc baix
  • Risc alt

Aquesta dada és indicativa del Pla de Pensions i pot variar al llarg del temps. Està calculada sobre la base de dades simulades que, no obstant això, poden no constituir una indicació fiable del futur perfil de risc del Pla. La informació del perfil de risc de cada Pla està disponible a www.unicajabanco.es

El cobrament de la prestació o l’exercici del dret de rescat només és possible en cas d’esdeveniment d’alguna de les contingències o supòsits excepcionals de liquiditat regulats a la normativa de plans i fons de pensions.

 

 

El valor dels drets de mobilització, de les prestacions i dels supòsits excepcionals de liquiditat depèn del valor de mercat dels actius del fons de pensions i pot provocar pèrdues rellevants.

PLANS DE PENSIONS

PLANIFICA AVUI LA TRANQUIL·LITAT DE LA TEVA JUBILACIÓ

SOL·LICITAR PLA DE PENSIONS
Ets client i no tens claus d'accés?

Seguretat

Inverteix els teus estalvis pensant en la seguretat de la teva jubilació.

Flexibilitat

Pots modificar les teves aportacions periòdiques o realitzar aportacions addicionals sempre que vulguis.

Rendibilitat

Rendibilitza les teves aportacions en funció de la teva vocació inversora.

Beneficis fiscals

Redueix la teva base imposable de l'IRPF en funció de les teves aportacions al pla de pensions.

TOT EL QUE NECESSITES SABER

Seguretat

 

Realitza aportacions periòdiques per poder gaudir del nivell de vida d'avui quan arribi la jubilació.

 

Flexibilitat

 

Pots modificar l'import de les teves aportacions, la seva periodicitat, fer aportacions extraordinàries o suspendre-les temporalment sense perdre els teus drets consolidats, que seguiran generant rendiments.

 

Reducció de l'IRPF

 

Les aportacions a plans de pensions redueixen directament la base imposable de l'IRPF, essent la quantitat màxima anual deduïble la menor de les següents quantitats: 8.000 euros anuals o el 30 % de la suma dels rendiments de la feina i activitats econòmiques.

 

Coneix més sobre els avantatges que tenen els plans de pensions aquí.

Una petita aportació periòdica pot garantir-te un futur molt més tranquil. Tria la quota i la periodicitat associada al teu pla de pensions (des de 40 € al mes) en funció de les teves capacitats d'estalvi. Recorda que pots modificar les teves aportacions o cancel·lar-les temporalment sempre que vulguis sense costos de penalització.

 

A més, amb un pla de pensions pots obtenir un estalvi fiscal de fins a un 45 % de les aportacions realitzades segons la legislació vigent. Per beneficiar-te'n, has de complir els requisits que exigeix la normativa fiscal. Els tipus varien en funció de l'escala autonòmica.

Comprova els avantatges fiscals dels plans de pensions aquí.

Liquidació FP no operatius

Procés de contractació

Per poder contractar els Plans de pensions, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar els plans de pensions omplint el formulari de contractació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-los. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que davant qualsevol dubte o consulta, pots trucar-nos al nostre servei d' atenció al client+34 901 24 62 46 +34 952 07 62 63.

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca electrònica UniVía

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja Banco des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.   

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja Banco. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.   

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

també et pot interessar

Banca electrònica

Banca electrònica

Fes que el teu dia a dia sigui més còmode amb la nostra banca electrònica UniVía, accessible les 24 hores tots els dies de l'any.

Avantatges de la banca electrònica
Unicaja Móvil

Unicaja Móvil

On vulguis i quan vulguis. Opera amb Unicaja Banco de forma ràpida i segura amb la nostra aplicació mòbil.

Avantatges de la banca mòbil
UniPay Bizum

UniPay Bizum

Arregla els comptes amb els teus amics a l'instant. Envia i rep diners amb el teu mòbil als teus contactes donats d'alta a l'aplicació.

VEURE UNIPAY BIZUM

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".