Tarjeta Débito Mastercard de Unicaja Banco

Targeta de dèbit Mastercard Unicaja

És senzilla i segura; fes-la servir per pagar totes les teves compres, ja siguin en comerços físics o en comerços en línia. També podràs utilitzar-la en més de 14.000 caixers per retirar efectiu gratis¹ del teu compte.

 

A més la nostra targeta et dona accés a descomptes instantanis amb el programa EURO 6000 Plus.


Tarjeta Crédito Mastercard de Unicaja Banco

Targeta de crèdit Mastercard Unicaja

És única; utilitza la teva targeta de crèdit² per a totes les compres, ja siguin en comerços físics o en comerços en línia, dins o fora d’Espanya.

Pots, a més, triar com vols pagar el que compres amb la targeta: setmanalment, mes a mes o bé a terminis amb la modalitat revolving³, que et permet decidir si vols tornar un percentatge de les teves compres o una quantitat fixa mensual.


També inclou descomptes instantanis amb el programa EURO 6000 Plus.

Coneix totes les nostres targetes

Targetes de dèbit

Descobreix una àmplia gamma de targetes fetes a mida de les teves necessitats i aficions, com la targeta de dèbit Mastercard per a joves, la targeta de dèbit PlayStation® o la targeta de dèbit Reial Madrid. Són increïbles.

Targetes de crèdit

Si vols tenir flexibilitat a l’hora de pagar les teves compres, tenim les targetes de crèdit que busques. A més de la targeta de crèdit Mastercard, tens la targeta de crèdit Mastercard Fit, amb què podràs planificar les teves compres a curt, mitjà o llarg termini. O per als que senten l’esperit madridista, també tenim la targeta de crèdit Reial Madrid. Aconsegueix la teva.

Les nostres targetes t’enamoraran

Paga amb el mòbil

Afegeix la targeta al teu mòbil per pagar les teves compres còmodament.

Mostra com puc pagar amb el mòbil

Treu diners gratis

Sí, gratis¹ en més de 14.000 caixers automàtics.

Consulta el mapa de caixers

Compra amb descomptes

Les nostres targetes venen amb el programa de beneficis EURO 6000 Plus. Paga menys en marques d'oci, moda, restaurants, tecnologia…

Consulta els descomptes


Compras siempre seguras en Unicaja Banco

Compres sempre segures

La teva targeta compta amb tecnologia Mastercard SecureCode per protegir els teus pagaments a Internet i xip EMV, que en dificulta la còpia fraudulenta.

 

I en cas de robatori o pèrdua, la podràs desactivar temporalment a través de la nostra Banca Digital amb un simple clic.

Preguntes freqüents sobre Targetes

Quina diferència hi ha entre una targeta de dèbit i una targeta de crèdit?

Tant les targetes de dèbit com les de crèdit són maneres fantàstiques d’accedir als teus diners, però funcionen de manera diferent. Una targeta de dèbit et permet gastar el que tens al compte bancari, mentre que una targeta de crèdit et permet obtenir diners prestats, que has de tornar amb interessos.

Quina documentació necessito per contractar la meva targeta Mastercard Dèbit o Crèdit?

Segons la targeta que vulguis contractar, la documentació necessària que cal presentar pots variar. Per contractar una Targeta Mastercard Dèbit o Crèdit, és necessari presentar documentació —com ara la identificació oficial, el comprovant de domicili, un comprovant d’ingressos— i un compte bancari actiu.

Quines condicions he de complir per sol·licitar una targeta bancària, ja sigui de crèdit o de dèbit?

Per sol·licitar una targeta, has de complir, almenys, els requisits següents:

  1. Ser major d’edat.
  2. Tenir una font d’ingressos comprovable.
  3. Disposar d’un bon historial creditici.

A més, segons la targeta que sol·licitis, és possible que et demanem algun requisit addicional.

Puc contractar una targeta de crèdit si ja tinc una de dèbit i a l’inrevés?

Pots contractar tant una targeta de crèdit com una de dèbit, independentment de si ja tens una de cada tipus. Cadascuna té característiques i funcionalitats diferents, de manera que poden utilitzar-se de manera complementària.

Puc vincular la meva targeta al mòbil?

Per descomptat, pots vincular-hi tant la de dèbit com la de crèdit. Fer-ho és molt fàcil; si el teu telèfon és un iPhone, podràs fer-ho des de l’app Cartera (Wallet). Si és Android, pots fer-ho des de l’app Unicaja o descarregar l’app de Google Pay; a més, si és un Samsung, també pots fer-ho des de Samsung Pay. D’aquesta manera, podràs pagar les teves compres sense haver de portar la targeta física a sobre. Fàcil, segur i ràpid.

 

Puc consultar les operacions que faig amb la meva targeta?

Sí, a través del web i l’app de la Banca Digital, en l’apartat Targetes. O bé, si no disposes de connexió a Internet, pots trucar-nos i demanar l’estat del teu compte.

¿T'ajudem?

També al 952 076 263 o mitjançant del formulari de contacte.

El nostre horari d'atenció telefònica és de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 (excepte festius nacionals).

També posem a la teva disposició altres vies de contacte:

Tornar