icon-check-black

Retirada gratuïta d’efectiu a dèbit en més de 14.000 caixers

Consulta on pots fer retirades d’efectiu a dèbit en caixers automàtics mitjançant targeta de manera gratuita1.

icon-check-black

Primer any sense cost.

Primer any sense comissió d’emissió ni manteniment. A partir del segon any, la comissió de manteniment anual serà de 32 €.  

L'opció més còmoda i segura de dur diners

DESCOMPTES A L’INSTANT

La teva targeta de dèbit ve amb EURO 6000 Plus. Gaudeix de descomptes instantanis, només has de sol·licitar-los amb la teva targeta Mastercard Dèbit.

FES-LA SERVIR EN QUALSEVOL LLOC

Utilitza la teva targeta diàriament tant per fer compres a Internet com en més de 33 milions de comerços físics de tot el món. Si vols, també podràs pagar còmodament des del teu telèfon mòbil.

COMPRES SEGURES

Amb tecnologia contactless i xip EMV, que dificulta la còpia fraudulenta de targetes. I en cas de robatori o pèrdua, la podràs desactivar temporalment a través de la nostra Banca Digital amb un simple clic.

Contractar la teva targeta de dèbit és molt senzill

01_number

SELECCIONA EL TEU COMPTE

Revisa que les teves dades siguin correctes i selecciona el compte on vols que es carreguin els pagaments de la teva targeta Mastercard Dèbit.

02_number

INDICA’NS ON VOLS QUE L’ENVIEM

Tria si vols rebre la teva nova targeta de dèbit a casa o en una de les nostres oficines d’Unicaja.

03_number

SIGNA AMB EL MÒBIL

Signa el contracte amb la clau de seguretat que enviarem al teu mòbil. Recorda revisar les dades del contracte abans de signar. Podràs rebre la targeta en un termini de 3 dies hàbils!


Sol·licita la teva targeta ara i la podràs rebre en un termini de 3 dies


Preguntes freqüents de la Targeta Mastercard Dèbit

Quines condicions he de complir per sol·licitar per sol·licitar la targeta Mastercard Dèbit en línia?

Per poder sol·licitar una targeta Mastercard Dèbit a través de la teva Banca Digital només has de ser titular d’un compte d’Unicaja i no tenir cap altra targeta Mastercard Dèbit associada en aquest compte.

Quina documentació necessitaré per contractar la meva targeta Mastercard Dèbit?

Per contractar la teva targeta Mastercard Dèbit no cal aportar cap documentació addicional. Només has d'entrar a la teva Banca Digital, sol·licitar la targeta i seleccionar el compte al qual anirà associada.

Com activo la meva targeta Mastercard Dèbit per fer compres per Internet?

Quan la rebis, la pots activar des de la teva Banca Digital o en qualsevol operació que requereixi introduir el PIN en caixers o comerços. També pots configurar l’ús de la targeta per fer compres per Internet des de la teva Banca Digital.

Puc fer servir la meva targeta Mastercard Dèbit a l’estranger? Quina comissió em cobraran?

Per poder utilitzar la targeta a l’estranger només has d’activar aquesta opció des de la Banca Digital. Si viatges a un país amb la nostra mateixa moneda no s'aplicarà cap mena de comissió a l’hora de pagar les compres.

 

En canvi, si viatges a un país amb una moneda diferent de l’euro, s’aplicarà una comissió per operació del 3 %. Aquesta comissió s’aplica sobre l’import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises (compres i retirades d’efectiu) que es facin amb la targeta segons el canvi obtingut pels sistemes de pagament en la data en què es faci la liquidació corresponent.

Busques una targeta de crèdit? La tenim

TARGETA MASTERCARD CRÈDIT JOVE

Totes les prestacions d'una targeta de crèdit amb tots els privilegis d'Espacio Joven Uni. Solo por ser joven hasta 28 años.

Veure Targeta Mastercard Crédit Jove

TARGETA MASTERCARD FIT

És una targeta de crèdit ideal per planificar les compres d’import superior, ja que pots fraccionar-les en 3, 6, 9 i 12 mesos.

Veure Targeta Mastercard Fit

TARGETA MASTERCARD CRÈDIT

Una targeta de crèdit que et fa el dia a dia més còmode i et permet flexibilitat en les formes de pagament.

Veure Targeta Mastercard Crédit


Sol·licita la teva targeta ara i la podràs rebre en un termini de 3 diesCondicions de la Targeta Mastercard Débit

Principals comissions de la Targeta Mastercard Débit:

 

Comissió per retirada d’efectiu a dèbit en caixers automàtics mitjançant targeta:

0 € de comissió en retirades d’efectiu a dèbit mitjançant targeta en caixers automàtics d’Unicaja Banco, S.A.

 

100 % del que cobri el titular del caixer automàtic a Unicaja per aquesta disposició. És a dir, per les retirades de efectiu a dèbit mitjançant targeta que faci el client a caixers automàtics d'altres entitats nacionals (no Unicaja), Zona Euro, Suècia i Romania, Unicaja repercutirà al client l'import que aquestes entitats li cobrin a Unicaja. T'informem que, en el moment de fer l'operació, ha d'aparèixer a la pantalla l'import que l'entitat propietària del caixer automàtic on estàs fent l'operació cobrarà a Unicaja i que et podem repercutir. En cualquier caso, puedes hacer retiradas de efectivo a débito mediante tarjeta en cajeros automáticos de España de forma gratuita en las ciudades indicadas en el punto 1.

 

4,00 % (mínim 3,50 €) a la resta de països. Cobrarem aquest preu per les retirades de efectiu a dèbit mitjançant targeta a caixers automàtics fora d'Espanya, zona euro, Suècia o Romania.

 

Comissió per operació en divisa diferent a l'euro: 3% Aquesta comissió s'aplicarà sobre l'import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises (compres i retirades d'efectiu) que es realitzin amb la targeta segons el canvi obtingut pels Sistemes de Pagament en la data en què es realitzi la liquidació corresponent. 

 

¿T'ajudem?

També al 952 076 263 o mitjançant del formulari de contacte.

El nostre horari d'atenció telefònica és de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 (excepte festius nacionals).

També posem a la teva disposició altres vies de contacte:

Tornar