icon-check-black

Primer any sense comissions

La teva targeta Mastercard FIT, sense comissió d'emissió ni de manteniment el primer any. A partir del segon any, sense comissió de manteniment segons les condicions.

icon-check-black

Modalitat de pagament fraccionat

Tria si t’estimes més fraccionar les teves compres o el pagament d’un rebut imprevist en 3, 6, 9 o 12 mesos gràcies a la targeta Mastercard FIT.

Més avantatges de la targeta Mastercard FIT

SEMPRE AMB DINERS

SEMPRE AMB DINERS

Amb la teva targeta Mastercard FIT, tindràs crèdit per traspassar-lo de la targeta al compte, per comprar o per retirar efectiu. D'aquesta manera, tindràs diners quan els necessitis i en qualsevol lloc del món.

DESCOMPTES EN COMPRES

DESCOMPTES EN COMPRES

Descobreix els avantatges, descomptes i privilegis EURO 6000 de la teva targeta en més de 6.000 establiments d’oci, moda, restaurants, tecnologia…

Consulta els descomptes.

AMB ASSEGURANÇA DE VIATGES

AMB ASSEGURANÇA DE VIATGES

La targeta inclou una assegurança d’assistència en viatges i una assegurança d’accidents2 gratuïtes perquè sempre estiguis protegit. A més, incorpora la tecnologia Contactless i el xip EMV per evitar les còpies fraudulentes.

Modalitats de pagament de la targeta Mastercard FIT

 

Com puc pagar les meves compres?

icon-calendario-sin-sombra

PAGAMENT FRACCIONAT

Tria com vols fraccionar les teves compres i rebuts i paga’ls en 3, 6, 9 o 12 mesos³. Els pagaments es carregaran al teu compte el dia 1 del mes següent al que vas fer la compra.

calendar-30days

PAGAMENT A FINAL DE MES

Totes les operacions que facis per un import inferior a 10 €, així com les retirades d’efectiu a crèdit en caixers automàtics, s’acumularan mensualment i es carregaran al teu compte el dia 1 del mes següent.

Sol·licita la teva targeta Mastercard FIT

Per contractar la targeta Mastercard FIT, pots anar a qualsevol de les oficines d’Unicaja Banco o sol·licitar més informació a través del formulari.

T'ajudem?

Horari: de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 h (excepte festius).

Condicions de la targeta Mastercard FIT

Comissions principals de la targeta Mastercard FIT

 

Comissió de manteniment de la targeta: 44,00 € anuals. Pots no pagar aquesta comissió si tens un consum acumulat en compres i/o recàrregues mòbils de 300 € en un termini d’un any. Les operacions anul·lades i les devolucions resten.

 

Comissió por fraccionament: aquesta comissió s’aplica sobre l’import de l’operació i varia en funció del termini triat: per a 3 mesos, 2,50 %; per a 6 mesos, 4,30 %; per a 9 mesos, 6,00 %, i per a 12 mesos, 7,70 %. Les operacions inferiors a 10 € es carregaran a final de mes.

 

Comissió per retirada d’efectiu a crèdit en caixers automàtics mitjançant la targeta Mastercard FIT:

  • Un 4,00 % (mínim 3,50 €), de l’import que es retiri en el cas d’operacions fetes en caixers automàtics d’Unicaja Banco, S.A.
  • Un 4,00 % (mínim 3,50 €) més el 100 % de l’import que el titular del caixer automàtic cobri a Unicaja Banco per aquesta disposició. Això vol dir que, en el cas d’altres entitats nacionals (no Unicaja Banco), de la zona euro, de Suècia i de Romania, es cobrarà una comissió del 4,00 % (amb un mínim de 3,50 €) de l’import que es retiri i, a més, es repercutirà l’import que ens cobri l’entitat propietària del caixer automàtic en què es fa l’operació per utilitzar-lo.
  • 5,00 % (mínim 5,00 €) de l’import que es retiri a la resta de països. Això vol dir que es cobrarà una comissió del 5,00 % (amb un mínim de 5,00 €) de l’import que es retiri en entitats que no estiguin a la zona euro ni a Suècia o Romania.

 

 

Comissió per operació en divisa diferent de l’euro: 3 % Aquesta comissió s’aplicarà a l’import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises (compres i retirades d’efectiu) que es facin amb la targeta segons el canvi obtingut pels sistemes de pagament en la data en què es faci la liquidació corresponent.

¿T'AJUDEM?

El nostre horari d'atenció telefònica és

de Dill-Diss de 8:00 a 22:00 ininterromput.

900 151 948

També ens pots trucar

al 952 076 263

Caixers i oficines

Troba el teu caixer o oficina més propers.

Omple el formulari

Demana informació omplint els nostres formularis.

   

Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.