Targeta Mastercard FIT

FIT, la targeta que s’adapta a tu

Targeta FIT

Una targeta de crèdit flexible, independent i el més important, teva.

Fracciona les teves compres

Pots triar si vols fraccionar les compres en 3, 6, 9 o 12 mesos. Només hauràs de pagar una comissió en funció del termini que hagis triat. Ves a l’apartat de condicions.

Gratuïta el primer any 

La teva targeta FIT el primer any sense comissions d’emissió ni de manteniment. A partir del segon any, sense comissió de manteniment segons les condicions. Ves a l’apartat de condicions.

Fracciona també els teus rebuts

Si aquest mes el pagament d’un rebut no entrava en els teus plans, pots fraccionar-lo en 3, 6, 9 o 12 mesos gràcies a la targeta FIT. Ves a l’apartat de condicions.

Més avantatges de la targeta Mastercard FIT

Icono móvil con tarjeta de Unicaja Banco

Inclou-la al teu dispositiu i paga amb el mòbil

Pots pagar amb la targeta FIT a través de l’app d’Unicaja Banco, Apple Pay, Samsung Pay i Google Pay en llocs que acceptin pagaments contactless. Si t’oblides la cartera, podràs seguir comprant sense cap problema.

Cajero-tarjeta

Operacions en caixers automàtics

I si ho necessites, també pots retirar efectiu a crèdit en caixers automàtics perquè la teva targeta s’adapta a tu en tot moment. L’operació es farà en modalitat final de mes.

Icono monedas Unicaja Banco

Pots fer amortitzacions anticipades de les compres

Si vols cancel·lar anticipadament el fraccionament d’alguna compra o d’una part del saldo de què has disposat, pots fer-ho i et retornarem la part proporcional de la comissió per fraccionament, corresponent a la part no finançada finalment.

Serveis relacionats amb la targeta FIT

Configura tu Visa Oro

Configura la targeta FIT com vulguis

Recorda que pots activar-la i desactivar-la tant per operar per internet com per al pagament amb contactless.

icon_sincomisiones

Diners a l’instant

Amb aquest servei podràs traspassar diners al teu compte des del crèdit de la targeta.

Modalitats de pagament de la targeta Mastercard FIT

Totes les operacions que facis per un import inferior a 10 €, així com les retirades d’efectiu a crèdit en caixers automàtics, s’acumularan mensualment i es carregaran al teu compte el dia 1 del mes següent.

Pots triar els mesos per fraccionar que vulguis: 3, 6, 9 o 12 mesos. L’import dels rebuts de les operacions fraccionades es carregaran al teu compte el dia 1 del mes següent al que vas fer la compra. És una modalitat de pagament que s’adapta als diversos esdeveniments que puguin sorgir.

Procés de contractació de la targeta Mastercard FIT

Per contractar la targeta FIT, pots anar a qualsevol de les oficines d’Unicaja Banco, on t’atendrem encantats.

 

També pots sol·licitar la targeta FIT emplenant el formulari de contractació en què has d’indicar l’oficina on vols tramitar-lo. Aviat ens posarem en contacte amb tu i t’indicarem els passos següents.

 

Recorda que si tens dubtes o consultes, pots trucar al nostre servei d’atenció al client al número+34 952 07 62 63.

Condicions de la targeta Mastercard FIT

Comissions principals de la targeta Mastercard FIT

 

Comissió de manteniment de la targeta: 44,00 € anuals. Pots no pagar aquesta comissió si tens un consum acumulat en compres i/o recàrregues mòbils de 300 € en un termini d’un any. Les operacions anul·lades i les devolucions resten.

 

Comissió por fraccionament: aquesta comissió s’aplica sobre l’import de l’operació i varia en funció del termini triat: per a 3 mesos, 2,50 %; per a 6 mesos, 4,30 %; per a 9 mesos, 6,00 %, i per a 12 mesos, 7,70 %. Les operacions inferiors a 10 € es carregaran a final de mes.

 

Comissió per retirada d’efectiu a crèdit en caixers automàtics mitjançant la targeta Mastercard FIT:

  • Un 4,00 % (mínim 3,50 €), de l’import que es retiri en el cas d’operacions fetes en caixers automàtics d’Unicaja Banco, S.A.
  • Un 4,00 % (mínim 3,50 €) més el 100 % de l’import que el titular del caixer automàtic cobri a Unicaja Banco per aquesta disposició. Això vol dir que, en el cas d’altres entitats nacionals (no Unicaja Banco), de la zona euro, de Suècia i de Romania, es cobrarà una comissió del 4,00 % (amb un mínim de 3,50 €) de l’import que es retiri i, a més, es repercutirà l’import que ens cobri l’entitat propietària del caixer automàtic en què es fa l’operació per utilitzar-lo.
  • 5,00 % (mínim 5,00 €) de l’import que es retiri a la resta de països. Això vol dir que es cobrarà una comissió del 5,00 % (amb un mínim de 5,00 €) de l’import que es retiri en entitats que no estiguin a la zona euro ni a Suècia o Romania.

 

 

Comissió per operació en divisa diferent de l’euro: 3 % Aquesta comissió s’aplicarà a l’import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises (compres i retirades d’efectiu) que es facin amb la targeta segons el canvi obtingut pels sistemes de pagament en la data en què es faci la liquidació corresponent.

 

Tipus d’interès de la targeta Mastercard FIT

 

En la modalitat de pagament fraccionat es carregaran tots els dies 1 de cada mes natural els imports corresponents a les compres fetes segons el fraccionament seleccionat juntament amb les comissions, fins al pagament complet de cadascuna de les operacions fetes. Aquí es poden veure diferents exemples representatius de la TAE calculats per a casos en què no es facin més disposicions del crèdit de les indicades ni es modifiqui el termini de devolució, per un sistema d’amortització de quotes de capital constants:

  • Per a una disposició de 1.500 € del crèdit de la targeta Mastercard FIT en una compra en comerç nacional el dia 1 del mes en curs amb la modalitat 12 mesos sense interessos, TAE: 16,01 %, amortitzat mitjançant una primera quota de 240,50 €, que inclou la comissió per fraccionament de 115,50 € i 11 quotes mensuals de 125,00 €. Import total degut: 1.615,50 €. Cost total del crèdit: 115,50 €. 
  • Per a una disposició de 1.500 € del crèdit de la targeta Mastercard FIT en una compra en comerç nacional el dia 1 del mes en curs amb la modalitat 3 mesos sense interessos, TAE: 16,52 %, amortizat mitjançant una primera quota de 537,5 €, que inclou la comissió per fraccionament de 37,50 € i 2 quotes mensuals de 500,00 €. Import total degut: 1.537,50 €. Cost total del crèdit: 37,50 €. LA TAE varia en funció del termini.

Vols contractar la teva targeta Mastercard FIT?

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

Si tens cap dubte

Centre d’atenció per a qüestions relacionades amb targetes i comerços

24 hores al dia, els 365 dies de l’any

Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.