icon-check-black

Primer any sense comissions

La teva targeta Mastercard FIT, sense comissió d'emissió ni de manteniment el primer any. A partir del segon any, sense comissió de manteniment segons les condicions.

Mostra les condicions
icon-check-black

Modalitat de pagament fraccionat

Tria si t’estimes més fraccionar les teves compres o el pagament d’un rebut imprevist en 3, 6, 9 o 12 mesos gràcies a la targeta Mastercard FIT.

Més avantatges de la targeta Mastercard FIT

SEMPRE AMB DINERS

Amb la teva targeta Mastercard FIT, tindràs crèdit per traspassar-lo de la targeta al compte, per comprar o per retirar efectiu. D'aquesta manera, tindràs diners quan els necessitis i en qualsevol lloc del món.

DESCOMPTES EN COMPRES

Descobreix els avantatges i descomptes EURO 6000 Plus de la teva targeta en marques d’oci, moda, restaurants, tecnologia…

Consulta els descomptes.

AMB ASSEGURANÇA DE VIATGES

La targeta inclou una assegurança d’assistència en viatges i una assegurança d’accidents2 gratuïtes perquè sempre estiguis protegit. A més, incorpora la tecnologia Contactless i el xip EMV per evitar les còpies fraudulentes.

Modalitats de pagament de la targeta Mastercard FIT

 

Com puc pagar les meves compres?

icon-calendario-sin-sombra

PAGAMENT FRACCIONAT

Tria com vols fraccionar les teves compres i rebuts i paga’ls en 3, 6, 9 o 12 mesos³. Els pagaments es carregaran al teu compte el dia 1 del mes següent al que vas fer la compra.

calendar-30days

PAGAMENT A FINAL DE MES

Totes les operacions que facis per un import inferior a 10 €, així com les retirades d’efectiu a crèdit en caixers automàtics, s’acumularan mensualment i es carregaran al teu compte el dia 1 del mes següent.


Sol·licita la teva targeta Mastercard FIT

Per contractar la targeta Mastercard FIT, pots anar a qualsevol de les oficines d’Unicaja o sol·licitar més informació a través del formulari.


T'ajudem?

Horari: de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 h (excepte festius).

Condicions de la targeta Mastercard FIT

Comissions principals de la targeta Mastercard FIT

 

Comissió de manteniment de la targeta: 44,00 € anuals. Pots no pagar aquesta comissió si tens un consum acumulat en compres i/o recàrregues mòbils de 300 € en un termini d’un any. Les operacions anul·lades i les devolucions resten.

 

Comissió por fraccionament: aquesta comissió s’aplica sobre l’import de l’operació i varia en funció del termini triat: per a 3 mesos, 2,50 %; per a 6 mesos, 4,30 %; per a 9 mesos, 6,00 %, i per a 12 mesos, 7,70 %. Les operacions inferiors a 10 € es carregaran a final de mes.

 

Comissió per retirada d’efectiu a crèdit en caixers automàtics mitjançant la targeta Mastercard FIT:

  • Un 4,00 % (mínim 3,50 €), de l’import que es retiri en el cas d’operacions fetes en caixers automàtics d’Unicaja Banco, S.A.
  • Un 4,00 % (mínim 3,50 €) més el 100 % de l’import que el titular del caixer automàtic cobri a Unicaja per aquesta disposició. Això vol dir que, en el cas d’altres entitats nacionals (no Unicaja), de la zona euro, de Suècia i de Romania, es cobrarà una comissió del 4,00 % (amb un mínim de 3,50 €) de l’import que es retiri i, a més, es repercutirà l’import que ens cobri l’entitat propietària del caixer automàtic en què es fa l’operació per utilitzar-lo.
  • 5,00 % (mínim 5,00 €) de l’import que es retiri a la resta de països. Això vol dir que es cobrarà una comissió del 5,00 % (amb un mínim de 5,00 €) de l’import que es retiri en entitats que no estiguin a la zona euro ni a Suècia o Romania.

 

 

Comissió per operació en divisa diferent de l’euro: 3 % Aquesta comissió s’aplicarà a l’import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises (compres i retirades d’efectiu) que es facin amb la targeta segons el canvi obtingut pels sistemes de pagament en la data en què es faci la liquidació corresponent.

¿T'ajudem?

També al 952 076 263 o mitjançant del formulari de contacte.

El nostre horari d'atenció telefònica és de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 (excepte festius nacionals).

També posem a la teva disposició altres vies de contacte:

Tornar