Oferta personalitzada

Aconsegueix un bon preu per a l’assegurança del teu cotxe sense haver de renunciar a cobertures excel·lents.

 

Flexibilitat de pagament

Pots fraccionar el pagament de la prima anual de la teva assegurança d’auto de forma semestral o trimestral adaptándose a tus necesidades 1.

Una assegurança adaptada al teu automòbil

Tria la modalitat de contractació en l’assegurança de cotxe que més s’ajusti a les teves preferències2.

Cobertures úniques per al teu cotxe

T’oferim una cobertura cotxe x cotxe per reemplaçar un vehicle en propietat si reparar el teu costa més que el seu valor3.

 

GAUDEIX D’UNA EXPERIÈNCIA(4), SÍ O SÍ, NOMÉS PER FER UN PRESSUPOST

Si fas un pressupost de la teva assegurança Caser Auto(1) a les nostres oficines entre l’1 de febrer de 2022 i el 31 de desembre de 2022, t’obsequiem amb un codi de regal bescanviable a "Escoge tu experiencia" (4).

Seguro de Salud de Unicaja Banco

Sol·licita la teva assegurança de cotxe sense moure’t de casa

Comoditat

Si no pots acudir a les nostres oficines, pots sol·licitar el pressupost de l’assegurança de cotxe còmodament des de qualsevol lloc trucant al telèfon d’atenció al client +34 952 07 62 63.

Rapidesa per sol·licitar la teva assegurança de cotxe

Calcular el pressupost de l’assegurança per al teu cotxe és molt senzill. Tingues a mà la teva pòlissa anterior, la fitxa tècnica i el permís de circulació del teu vehicle, ja que en aquests documents hi ha tota la informació necessària per al càlcul.

Procés de contractació per a assegurances de cotxe

Per poder contractar l'Assegurança de l'automòbil, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar Assegurança de l'automòbil formulari de contractació i indicant en quina oficina prefereixes tramitar-la. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, ens pots trucar al nostre servei d'atenció al client+34 952 07 62 63.

 

Recorda que abans de contractar la teva assegurança de l'automòbil pots demanar un pressupost personalitzat trucant a aquest mateix telèfon.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja Banco des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.   

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja Banco. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.   

Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.