icono-tranquilidad-unicaja-banco

El millor de cadascuna

Durant els primers 10 anys del teu préstec hipotecari*, gaudiràs de tranquil·litat, sense canvis en el tipus d’interès. En el període variable et beneficiaràs d’un tipus d'interès calculat en funció de l’euríbor.

icono-calendario-unicaja-banco

Fins a 30 anys

Tens un màxim de 30 anys per tornar-la. L’edat del titular més el termini de la hipoteca no podrà superar els 75 anys per a la primera residència i 70 anys per a la segona. El termini màxim per a la segona residència és de 25 anys.

icono-porcentaje-unicaja-banco

Finançament de fins al 80%

Finança fins a un 80 % en el cas de teu habitatge habitual i fins a un 70 % en la resta. L’import que es finançarà serà el menor entre la taxació i el preu de la compra.

Un 5% de descuento en IKEA y un proyecto de decoración gratis con tu hipoteca mixta

Un 5 % de descompte a IKEA i un projecte de decoració gratuït amb la teva Hipoteca Mixta

Signa la teva hipoteca mixta amb Unicaja Banco i dona la benvinguda a casa teva com es mereix. Gaudeix d’un descompte del 5 % en compres superiors a 80 € a IKEA (en queden exclosos els serveis d’assessorament de decoració, transport, muntatge i instal·lació).

A més, si la compra que fas supera els 500 €, obtindràs també un projecte de decoració gratuït.


Informació pràctica hipotecas mixtas

Guia d'accés al préstec hipotecari

Aquí tens la informació que necessites per contractar un préstec dirigit a l'adquisició d'un habitatge.

Codi de bones pràctique

Aquí tens disponible la informació general sobre mesures per reforçar la protecció als deutors hipotecaris.


Més de 445.000 estalviadors tenen la seva hipoteca a Unicaja Banco.Véns a una de les nostres oficines?

Estarem encantats de rebre't


Més hipoteques d’Unicaja Banco

Hipoteca Fixa

Amb la Hipoteca Fixa 100 % en línia, tindràs la tranquil·litat de pagar sempre, cada mes, la mateixa quota per casa teva.

Hipoteca Jove

Tens menys de 35 anys? Descobreix la teva hipoteca amb condicions especials per tenir menys de 35 anys.

Preguntes freqüents sobre la Hipoteca Mixta

Quins requisits he de complir obligatòriament per poder sol·licitar una Hipoteca Mixta?

La Hipoteca Mixta es fa servir per comprar una casa i només està disponible per a persones físiques que resideixen a Espanya i tenen ingressos i patrimoni en euros. També cal obrir un compte corrent a Unicaja Banco i contractar una assegurança de danys que cobreixi possibles contingències que pugui patir la propietat. L’aprovació de la hipoteca està subjecta als criteris de l’entitat i es durà a terme després d'una anàlisi prèvia de la viabilitat del risc.

Hi ha una edat màxima per a la concessió de la hipoteca a tipus mixt?

L’edat del titular de la Hipoteca Mixta i el termini de devolució no poden sumar més de 75 anys per a primera residència o 70 anys per a segona residència (en cas que hi hagi més d’un titular, es tindrà en compte l’edat del més gran).

Tinc l’obligació de contractar una assegurança de la llar si contracto una hipoteca de tipus mixt?

Per tal que el bé que està hipotecat, que és l’habitatge, quedi protegit de qualsevol contingència, és necessari contractar almenys una assegurança de danys bàsica.

Informació precontractual de les hipoteques a tipu

En virtut del que preveuen la Llei 5/2019, de 15 de març, reguladora dels contractes de crèdit immobiliari, i l’Ordre EHA/2899/2011, de 28 d’octubre, de transparència i protecció del client de serveis bancaris, Unicaja Banco posa a la teva disposició:

 

- la fitxa d’informació precontractual (FIPRE), que té com a finalitat facilitar informació clara i suficient, amb caràcter orientatiu, sobre els préstecs hipotecaris que ofereix l’entitat; i

 

- les condicions generals que utilitza Unicaja Banco en els contractes inclosos en l’àmbit d’aplicació de la Llei 5/2019 esmentada

 

El contracte es formalitzarà en castellà.

 

Condicions generals:

- Condicions generals del contracte de préstec en euros a tipus variable amb garantia hipotecària.

- Condicions generals del contracte de préstec en euros amb garantia hipotecària a tipus variable destinat a l’autoconstrucció.

Condicions generals del contracte de préstec amb garantia hipotecària Subrogació de promotor.

 

Per obtenir la INFORMACIÓ PRECONTRACTUAL, indica’ns l’àmbit territorial, la garantia i la finalitat del préstec hipotecari; això ens permetrà calcular el percentatge màxim de finançament.

Para la  comunidad autónoma  de Andalucía, según la ley 3/16, de 9 de Junio, publicada en el BOJA de 16 de Junio, para la protección de los derechos de las personas  consumidoras y usuarias en la contratación de préstamos y créditos hipotecarios sobre la vivienda, Unicaja Banco pone a su disposición, además del FIPRE los siguientes documentos:

  • IDEP (Índice de de Documentos de Entrega Preceptiva)
  • DIPREC (Documento de Información Precontractual Complementaria)

Has de triar una opció

Has de triar una opció

Particulars / Empresaris per àmbit particular

Modificació de les dades al formulari

En cas d’errors o canvis en les dades que has introduït al formulari, podràs cancel·lar la sol·licitud i iniciar-ne una de nova. O bé, quan el gestor es posi en contacte amb tu per tramitar la sol·licitud, podràs comentar-li quines dades vols modificar i nosaltres les modificarem per tu.

¿T'ajudem?

També al 952 076 263 o mitjançant del formulari de contacte.

El nostre horari d'atenció telefònica és de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 (excepte festius nacionals).

També posem a la teva disposició altres vies de contacte:

Tornar