1 / 6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 l'indicatiu de menor risc i 6/6 el de major risc.

Unicaja Banco, S.A. està adherida al fons de garantia de dipòsits d'entitats de crèdit, creat pel Reial decret llei 16/2011, del 14 d'octubre, la cobertura del qual té un import màxim de 100.000€ (o, en els casos de dipòsits no nominats en euros, el seu equivalent en la divisa de què es tracti) per dipositant i entitat de crèdit.

Indicador de risc relatiu al compte.

Descobert en cuenta

Pots disposar de fins a 300 € de descobert al teu compte1 per tenir una nòmina superior a 600 €.

Pla Cero

Zero comissions pels serveis bancaris més habituals (manteniment de compte, transferències i comissió de manteniment de targeta) en complir condicions2.

Descomptes en compres amb targeta

Durant tot l'any tindràs accés a totes les promocions i descomptes associats. 

Més informació

promocion-nomina-150-euros-nueva

PORTA LA TEVA NÒMINA A UNICAJA BANCO I ACONSEGUEIX UNA TARGETA DE 150 €³

Fins al 31 de desembre de 2022, t'entreguem una targeta amb 150 euros si domicilies per primera vegada amb nosaltres la teva nòmina d’import igual o superior a 600 euros nets mensuals. Mantén la domiciliació durant un període ininterromput d’almenys 24 mesos i aconsegueix una de les 9.000 unitats disponibles.

 

NO ET QUEDIS SENSE!

DOMICILIA LA TEVA PENSIÓ I GAUDEIX DE GRANS AVANTATGES

Domicilia la teva pensió, amb un mínim de 600 euros mensuals, a Unicaja Banco i gaudeix de grans avantatges i descomptes: deixa de pagar comissions (si compleixes les condicions del pla Zero Comissions2) per les operacions més habituals al teu compte, avança el cobrament de la teva pensió al dia 25 de cada mes (o el següent dia hàbil), i molts més beneficis, descomptes, promocions i productes especialment dissenyats per als nostres sèniors.

Domiciliar nómina o pensión - Unicaja Banco

Bases promocionals del Servei Nòmina

Procés de contractació

Per poder domiciliar la teva nòmina o pensió, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar la domiciliació de la nòmina o pensió omplint el formulari de contractació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, ens pots trucar al nostre servei d' atención al cliente+34 952 07 62 63.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja Banco des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.   

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja Banco. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.   

Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.