Hasta 250 € pueden ser tuyos en Unicaja Banco

Fins a 250 €¹ poden ser teus. Agafa’ls!

Si és la primera vegada que domicilies la teva nòmina a Unicaja Banco, et farem un ingrés fins a 250 €¹, tant si nomes fa uns dies que ets amb nosaltres com si fa una eternitat.

Només has d’entrar a la teva Banca Digital, activar la promoció des de Promocions i Sortejos i donar-li a la teva empresa el teu compte d’Unicaja Banco.


Si tu saldo llega a cero tendrás hasta 500 € más de saldo descubierto autorizado en Unicaja Banco

Si el teu saldo arriba a zero, tindràs fins a 500 € més de saldo descobert autoritzat

Amb aquest servei podràs fer servir una quantitat de diners superior a la que tens al teu compte per fer front a qualsevol imprevist.

Per a nòmines iguals o superiors a 600 €, si el teu saldo arriba a zero, tindràs autoritzat fins a 300 € més i fins a 500 € per a nòmines iguals o superiors a 2.000 €. El descobert autoritzat en compte es cancel·larà al mes següent amb la nòmina rebuda.


Plan Cero Comisiones de Unicaja Banco

Pla Zero Comissions

Tenim un pla per a tu si no tens un Compte en línia SENSE o un Compte en línia SENSE Remunerat

Amb el Pla Zero Comissions² no pagaràs comissió de manteniment ni al teu compte ni a la teva targeta de crèdit. A més, podràs fer totes les transferències que necessitis sense comissió d’emissió³.

 

Aquests són alguns dels avantatges que ofereix el Pla Zero Comissions si domicilies la teva nòmina (entre altres requisits).Tu pensión vale más en Unicaja Banco

Aquí, la teva pensió també val més

Si és la primera vegada que domicilies la teva pensió a Unicaja Banco, et farem un ingrés fins a 250 €¹, tant si nomes fa uns dies que ets amb nosaltres com si fa una eternitat.

Només has d’entrar a la teva Banca Digital, activar la promoció des de Promocions i Sortejos i donar-li a la seguretat social el teu compte d’Unicaja Banco.


Disfruta de las ventajas de tu pensión en Unicaja Banco

Gaudeix dels avantatges de la teva pensió

Domicilia la teva pensió, amb un mínim de 600 € mensuals i beneficia’t del Pla Zero Comissions2. A més, gaudeix de grans avantatges, com ara avançar el cobrament de la teva pensió al dia 25 de cada mes (o el següent dia hàbil).


¿T'AJUDEM?

El nostre horari d'atenció telefònica és

de Dill-Diss de 8:00 a 22:00 ininterromput.

900 151 948

També ens pots trucar

al 952 076 263

Caixers i oficines

Troba el teu caixer o oficina més propers.

Omple el formulari

Demana informació omplint els nostres formularis.

   

Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.