Unicorp Patrimonio

Si ets client de Banca Privada accedeix a l'àrea privada per a veure els teus productes.

Què és la banca personal?

És la banca que s’apropa a tu a través d’un Gestor de Banca Personal que atendrà tots els teus interessos financers. Amb la nostra Banca Personal rebràs un servei especialitzat, més proper i directe. El teu Gestor de Banca Personal s’encarregarà d’informar-te sobre tots els serveis financers i productes exclusius que la Banca Personal d’Unicaja t’ofereix en condicions especials. Tot, amb el suport i l’experiència d’un banc amb vocació social i territorial, que treballa per a clients com tu. Un aliat ideal per als teus projectes, gràcies a una trajectòria centenària de solvència i solidesa financera. Benvingut a la nova forma d’entendre les relacions amb el teu banc, benvingut a la Banca Personal d’Unicaja.

phone_grey

Atenció personalitzada

Sabem que cada client requereix una solució diferent, exigint en tots els casos transparència, professionalitat i proximitat. El teu Gestor de Banca Personal, altament qualificat, t’ajudarà en el que necessitis.

light_grey

Solucions financeres

Rebràs un servei exclusiu, més proper i directe. El teu Gestor de Banca Personal s’encarregarà d’informar-te sobre tots els serveis financers i productes exclusius.

home_gray

Hipoteques de Banca Personal

Ser client de Banca Personal a Unicaja té els seus avantatges, entre els quals poder gaudir de solucions de finançament* adaptades a totes les teves necessitats. Consulta amb el teu Gestor de Banca Personal la hipoteca que millor se t’adapta.


Departamento de Atención al Cliente de Unicaja Banco

Departament d'Atenció al Client

A Unicaja posem a la teva disposició el Departament d’Atenció al Client per si vols interposar una reclamació formal sobre qualsevol dels nostres serveis.


T'ajudem?

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

FES-TE CLIENT D’UNICAJA I ACONSEGUEIX TOTS AQUESTS AVANTATGES

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d’Unicaja. Consulta i fes operacions bancàries siguis on siguis.