Unicorp Patrimonio

Si ets client de Banca Privada accedeix a l'àrea privada per a veure els teus productes.

Què és la banca personal?

És la banca que s’apropa a tu a través d’un Gestor de Banca Personal que atendrà tots els teus interessos financers. Amb la nostra Banca Personal rebràs un servei especialitzat, més proper i directe. El teu Gestor de Banca Personal s’encarregarà d’informar-te sobre tots els serveis financers i productes exclusius que la Banca Personal d’Unicaja Banco t’ofereix en condicions especials. Tot, amb el suport i l’experiència d’un banc amb vocació social i territorial, que treballa per a clients com tu. Un aliat ideal per als teus projectes, gràcies a una trajectòria centenària de solvència i solidesa financera. Benvingut a la nova forma d’entendre les relacions amb el teu banc, benvingut a la Banca Personal d’Unicaja Banco.

phone_grey

Atenció personalitzada

Sabem que cada client requereix una solució diferent, exigint en tots els casos transparència, professionalitat i proximitat. El teu Gestor de Banca Personal, altament qualificat, t’ajudarà en el que necessitis.

light_grey

Solucions financeres

Rebràs un servei exclusiu, més proper i directe. El teu Gestor de Banca Personal s’encarregarà d’informar-te sobre tots els serveis financers i productes exclusius.

home_gray

Hipoteques de Banca Personal

Ser client de Banca Personal a Unicaja Banco té els seus avantatges, entre els quals poder gaudir de solucions de finançament* adaptades a totes les teves necessitats. Consulta amb el teu Gestor de Banca Personal la hipoteca que millor se t’adapta.

T'ajudem?

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

FES-TE CLIENT D’UNICAJA BANCO I ACONSEGUEIX TOTS AQUESTS AVANTATGES

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja Banco a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d’Unicaja Banco. Consulta i fes operacions bancàries siguis on siguis.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.