Què és la banca personal?

És la banca que s’apropa a tu a través d’un Gestor de Banca Personal que atendrà tots els teus interessos financers. Amb la nostra Banca Personal rebràs un servei especialitzat, més proper i directe. El teu Gestor de Banca Personal s’encarregarà d’informar-te sobre tots els serveis financers i productes exclusius que la Banca Personal d’Unicaja Banco t’ofereix en condicions especials. Tot, amb el suport i l’experiència d’un banc amb vocació social i territorial, que treballa per a clients com tu. Un aliat ideal per als teus projectes, gràcies a una trajectòria centenària de solvència i solidesa financera. Benvingut a la nova forma d’entendre les relacions amb el teu banc, benvingut a la Banca Personal d’Unicaja Banco.

phone_grey

Atenció personalitzada

Sabem que cada client requereix una solució diferent, exigint en tots els casos transparència, professionalitat i proximitat. El teu Gestor de Banca Personal, altament qualificat, t’ajudarà en el que necessitis.

light_grey

Solucions financeres

Rebràs un servei exclusiu, més proper i directe. El teu Gestor de Banca Personal s’encarregarà d’informar-te sobre tots els serveis financers i productes exclusius.

home_gray

Hipoteques de Banca Personal

Ser client de Banca Personal a Unicaja Banco té els seus avantatges, entre els quals poder gaudir de solucions de finançament* adaptades a totes les teves necessitats. Consulta amb el teu Gestor de Banca Personal la hipoteca que millor se t’adapta.

UNIBLOG

El bloc d'unicaja banco

Bank

Estalvi i finances

Actualitat dels principals mercats financers per invertir amb eficàcia

VEURE ARTICLES
Grafico

Economia i empresa

Articles sobre estalvi, inversió, empreses... perquè rendibilitzis els teus diners.

VEURE ARTICLES
Cafe

societat i medi ambient

Informació útil per ajudar-te a administrar els teus comptes i gestions habituals.

VEURE ARTICLES
Globo

Tecnologia i INNOVACIÓ

Últimes novetats en el sector de les noves tecnologies i la innovació.

VEURE ARTICLES
VEURE TOTS ELS ARTICLES

T'ajudem?

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

FES-TE CLIENT D’UNICAJA BANCO I ACONSEGUEIX TOTS AQUESTS AVANTATGES

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja Banco a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d’Unicaja Banco. Consulta i fes operacions bancàries siguis on siguis.

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".