FONS D'INVERSIÓ

Tria el fons d’inversió que millor s’adapti als teus objectius

Tu decideixes què i com vols invertir

Inverteix els teus estalvis segons els objectius que vols assolir. Tria el fons que millor s’adapti al teu perfil inversor. A més, pots fer aportacions periòdiques des de Banca Digital.

Sense comissió de subscripció

Accedeix al mercat financer sense assumir costos inicials en subscriure el teu fons d’inversió.

Reembossa la teva inversió en qualsevol moment (1)

Liquiditat: pots reembossar la teva inversió en el moment que ho necessitis.

Beneficis fiscals (2)

Els fons només tributen en el moment del reembossament: traspassa la teva inversió d’un fons a un altre sense impostos.

Contracta en línia el teu fons d’inversió en tres passos des de la Banca Digital

01_number

Obrir un compte de fons

Si no disposes de cap compte de fons a Unicaja, entra a la Banca Digital i, al menú, prem “Contracta”. Després selecciona “Compte de fons”(*). Segueix els passos per signar el contracte del teu compte de fons.

02_number

Accedir al cercador

Si el teu compte de fons està actiu, prem “Estalvi i inversió”, tria el compte de fons amb què vols operar i prem “Subscripció”. S’obrirà el cercador de fons, des d’on podràs consultar tot el catàleg d’Unicaja.

03_number

Subscriure un fons

Selecciona el fons que més t’interessa prement “Subscriure”. A continuació, tria si vols subscriure el fons a través de participacions o per import, i indica la quantitat. Prem “Continua”. Un cop llegida i marcada com a tal la documentació legal, introdueix la clau que rebis al telèfon mòbil.


Consulta el nostre catàleg de fons

Tu decideixes en què i com vols invertir entre més de 100 fons d’inversió. Consulta el nostre catàleg de fons per rendibilitat, divisa, categoria o zona geogràfica...


Preguntes freqüents sobre fons d’inversió

Què és un fons d’inversió?

Els fons són productes d’inversió que inclouen aportacions fetes per diverses persones (o partícips) i que cerquen rendibilitat per als seus estalvis.

 

 

El patrimoni del fons és gestionat per una societat, que el pot invertir en multitud d’actius a fi de generar rendibilitat a aquestes aportacions dels partícips:

 

- Actius financers (divises, accions, bons, etc.).

 

- Actius no financers (béns immobles, matèries primeres, etc.).

 

Obtén més informació sobre què és un fons d’inversió.

Què necessito per subscriure un fons a Unicaja?

Per subscriure un fons d’inversió a través de la nostra Banca Digital, has de ser client d’Unicaja, tenir accés a la Banca Digital i contractar el teu compte de fons, des d’on podràs subscriure el fons que més t’interessi.

 

Obtén més informació sobre com pots subscriure un fons d’inversió.

Com puc traspassar un fons?

Un traspàs de fons d’inversió consisteix en el reembossament d’un fons i la immediata subscripció d’un altre, ja sigui entre fons de la mateixa societat gestora o de societats gestores diferents.

 

 

El capital que es traspassa no contindrà incidències fiscals, de manera que només tributarà en el moment de la venda efectiva.

 

Consulta com pots fer un traspàs de fons d’inversió.

Quins avantatges fiscals tenen els fons d’inversió?

El partícip de fons d’inversió, en el cas de persones físiques, no pagarà impostos fins que es reembossi la inversió. Els traspassos entre fons d’inversió estan exempts de tributació.

 

Obtén més informació sobre la fiscalitat d’un fons d’inversió.

Com puc fer el reembossament dels meus fons contractats a Unicaja?

Pots fer el reembossament d’un fons d’inversió d’Unicaja directament des de la Banca Digital o l’app d’Unicaja, o bé anant a una de les nostres oficines.

Com puc saber quins són els millors fons d’inversió per a mi?

Pots dirigir-te a una oficina d’Unicaja, on et faran un test d’idoneïtat per triar els fons d’inversió que millor s’adaptin al teu perfil inversor.

Com puc calcular les despeses i comissions que em cobraran en la contractació de fons d’inversió amb Unicaja?

Les comissions dels fons d’inversió venen determinades en el fullet explicatiu i en l’informe de costos i incentius, que pots trobar dins de la informació legal associada a cada fons concret.

Puc retirar els diners del meu fons d’inversió si els necessito?

Pots disposar de la inversió quan la necessitis, sense penalització. Si la desinversió es fa abans de l’horitzó temporal recomanat, augmenta el risc de pèrdua de capital.

Polítiques MiFID

En aquesta secció podràs accedir a les diverses polítiques adoptades per Unicaja per oferir-te la protecció més adient en el marc de la nova normativa sobre mercats d'instruments financers, així com a informació sobre aquests mercats. 

T'ajudem?

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.   

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.   

Tornar