Tornar

Targeta Visa Platinum

Targeta preferent per a clients més internacionals

Concessió subjecta al criteri de l’entitat

Compte amb un límit de crèdit superior (1) 

Amb la targeta Visa Platinum podràs gaudir d’un extra pel que fa al límit del crèdit per a les teves despeses.

T’acompanya arreu del món

La Visa Platinum és reconeguda en milions d'establiments. La teva aliada perfecta siguis on siguis.

Amb la nostra targeta Visa Platinum pots operar a l’estranger sense comissions

Sense comissió de canvi de divisa per a compres presencials a l’estranger i sense comissió per la retirada d’efectiu a dèbit a l’estranger *.

El mitjà de pagament perfecte per als teus viatges

Gaudeix de les teves assegurances d’assistència en viatges i accidents, i del servei Visa Luxury Hotel.

Més avantatges de la targeta Visa Platinum

Icono móvil con tarjeta de Unicaja Banco

Pagament amb telèfon intel·ligent

Només has d’incloure la teva targeta Visa Platinum en qualsevol d’aquestes aplicacions per poder pagar des del mòbil: UniPay, Apple Pay, Samsung Pay i Google Pay. Podràs utilitzar-lo en qualsevol establiment que accepti pagaments contactless.

Cajero-tarjeta

Servei AirRefund, ideal per a viatges

Quantes vegades has patit un retard, una cancel·lació o sobrereserves en un vol? Amb el servei AirRefund, podràs reclamar a la línia aèria, de manera àgil i fàcil, la compensació a què tens dret.

Icono monedas Unicaja Banco

Cost 0 en comissió de manteniment

Pots gaudir de l’exempció de la comissió de manteniment de la targeta Visa Platinum amb el compte Banca Personal. A més, et recomanem que donis un cop d’ull a les seves condicions exclusives. És molt probable que les trobis interessants!

Serveis relacionats amb la targeta Visa Platinum

Configura tu Visa Platinum

Configura la teva targeta Visa Platinum

Recorda que pots activar-la per operar a l’estranger i tornar a desactivar-la sempre que ho necessitis.

Dinero al momento Visa Platinum

Servei Diners a l’instant

Pots disposar del crèdit de la targeta Visa Platinum transferint-lo al teu compte corrent.

Modalitats de pagament de la targeta Visa Platinum

Amb aquesta modalitat, totes les compres que facis amb la targeta Visa Platinum al llarg del mes es carregaran el dia 1 del mes següent. Així podràs controlar es despeses i ajustar el pressupost de cada mes.

Con la modalidad de pago revolving, con tu tarjeta Visa Platinum decides cómo aplazar tus compras, bajo qué cuotas. Tu tries si t’estimes més retornar:

 

 

- un percentatge del deute o bé

 

- una quantitat fixa mensual.

 

 

El cobrament es farà el primer dia de cada m

Procés de contractació de la Targeta Visa Platinum

Per poder contractar la "Targeta Visa Platinum", pots anar a qualsevol de les nostres oficines d’Unicaja Banco, on estarem encantats d’atendre’t.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar la "Targeta Visa Platinum" anys emplenant el formulari de contractació i indicant en quina oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que davant de qualsevol dubte o consulta, pots trucar-nos al nostre servei d’atenció al client+34 901 24 62 46 +34 952 07 62 63.

Condicions de la targeta Visa Platinum

Comissions principals de la targeta Visa Platinum

 

Comissió de manteniment de la targeta principal: 120,00 € anuals.

Comissió de manteniment de la targeta Visa Platinum addicional: 70,00 € anuals.

Comissió per retirada d’efectiu a dèbit en caixers automàtics mitjançant la targeta Visa Platinum:

 • 0 € de comissió per retirades en caixers automàtics d’Unicaja Banco, S.A.

 • El 100 % de l’import que cobri el titular del caixer a Unicaja Banco per aquesta disposició. Això vol dir que per les retirades d’efectiu a dèbit que el client faci en caixers automàtics d’altres entitats nacionals (no Unicaja Banco), de la zona euro, de Suècia o de Romania, Unicaja Banco repercutirà al client l’import que aquestes entitats cobrin. T’informem que en el moment de fer l’operació ha de mostrar-se en pantalla l’import que l’entitat propietària del caixer automàtic en què fas l’operació cobrarà a Unicaja Banco i que, per tant, et podem repercutir. En qualsevol cas, pots consultar en quines zones d’Espanya no et cobrarem les tres primeres retirades d'efectiu a dèbit per compensar que no hi tenim una xarxa de caixers automàtics àmplia. Consulta aquí on pots fer reintegraments gratuïts a Espanya.

 • Un 0,00 % (mínim 0,00 €) a la resta de països. Cobrarem aquest preu per retirades d’efectiu a dèbit en caixers automàtics fora d’Espanya.

 

Comissió per retirada d’efectiu a crèdit en caixers automàtics mitjançant la targeta Visa Platinum:

 • Un 4,00 % (mínim 3,50 €) de l’import que es retiri en el cas d’operacions fetes en caixers automàtics d’Unicaja Banco, S.A.
 • Un 4,00 % (mínim 3,50 €) més el 100 % de l’import que el titular del caixer cobri a Unicaja Banco per aquesta disposició. Això vol dir que, en el cas d’altres entitats nacionals (no Unicaja Banco), de la zona euro, de Suècia i de Romania, es cobrarà una comissió del 4,00 % (amb un mínim de 3,50 €) de l’import que es retiri i, a més, es repercutirà l’import que ens cobri l’entitat propietària del caixer automàtic en què es fa l’operació per utilitzar-lo.
 • Un 5,00 % (mínim 5,00 €) de l’import que es retiri a la resta de països. Això vol dir que es cobrarà una comissió del 5,00 % (amb un mínim de 5,00 €) de l’import que es retiri en entitats que no estiguin a la zona euro ni a Suècia o Romania.

 

Comissió per operació en divisa diferent de l’euro: 0 %. Aquesta comissió s’aplicarà a l’import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises (compres presencials) que es facin amb la targeta segons el canvi obtingut pels sistemes de pagament en la data en què es faci la liquidació corresponent. En el cas de compres no presencials i de la resta d’operacions que es facin en divisa, la comissió per operació serà del 3 %.

 

 

Tipus d’interès de la targeta Visa Platinum

 

En la modalitat de pagament ajornat s’acumularan les operacions (compres, reintegraments d’efectiu, etc.) que es facin amb la targeta durant cada mes i es podrà retornar progressivament una quantitat fixa del crèdit disposat, que es liquidarà i pagarà amb periodicitat mensual el dia 1 de cada mes natural fins que es completi el pagament de l’import de les operacions fetes amb aquesta modalitat de pagament. El saldo disposat meritarà interessos al tipus d’interès nominal anual (TIN) del 19,00 %. La TAE varia en funció de si es té o no en compte el pagament de la comissió de manteniment de la targeta de crèdit, així com l’import del crèdit en targeta. Aquí es poden veure diferents exemples representatius de la TAE calculats per a casos en què no es facin més disposicions del crèdit de les indicades ni es modifiqui la quota:

 • Per a una disposició de 3.600 € del crèdit de la targeta Visa Platinum en una compra en comerç nacional, amortitzat en 11 quotes mensuals de 331,59 € i una última quota mensual de 331,63 €, l’import total degut seria de 3.979,12 € (si no es paga la comissió de manteniment anual de la targeta de crèdit); en aquest cas, la TAE seria del 20,75 %
 • Per a una disposició de 1.500 € del crèdit de la targeta Visa Platinum en una compra en comerç nacional, amortitzat en 11 quotes mensuals de 138,16 € i una última quota mensual de 138,22 €, l’import total degut seria de 1.777,98 €; en aquest cas, la TAE seria del 41,89 %. TAE calculada amb la comissió anual de manteniment de la targeta de crèdit (120 €) inclosa.
 • Per a una disposició de 1.500 € del crèdit de la targeta Visa Platinum en una compra en comerç nacional, amortitzat en 11 quotes mensuals de 138,16 € i una última quota mensual de 138,22 €, l’import total degut seria de 1.657,98 € (si no es paga la comissió de manteniment anual de la targeta de crèdit); en aquest cas, la TAE seria del 20,75 %.
 • Per a una disposició de 3.000 € del crèdit de la targeta Visa Platinum en una compra en comerç nacional, amortitzat en 11 quotes mensuals de 276,33 € i una última quota mensual de 276,28 €, l’import total degut seria de 3.435,91 €; en aquest cas, la TAE seria del 30,61 %. TAE calculada amb la comissió anual de manteniment de la targeta de crèdit (120 €) inclosa.

 

L’import de l’amortització mensual no podrà ser en cap cas inferior a 20 €. Per tant, la quota mínima mensual per pagar serà la suma de 20 € més els interessos i les comissions que es generin en el període.

Cobertures i beneficis de la targeta Visa Platinum

COBERTURES de la nostra Targeta Visa Platinum

 

La Targeta Visa Platinum compta amb nombroses cobertures i serveis que ofereixen avantatges únics:

 

1. Assegurances d’assistència en viatges(2)

 • Responsabilitat civil a l’estranger (fins a 90.150,00 €)
 • Despeses mèdiques (fins a 12.000 €)
 • Danys a l’equipatge (fins a 1.500 €)
 • Retard en el mitjà de transport (fins a 300 €)

 

2. Assegurances d’accidents(2) (fins a 1.000.000 €)

 

3. Servei de liquiditat d’emergència. Si et roben o s’extravia la teva targeta pots sol·licitar efectiu d’emergència trucant al + 34 901 246 246 ó +34 952 076 263, et proporcionaran aquest efectiu on vulguis.

 

 

BENEFICIS de la Targeta Visa Platinum

 

Gràcies al programa Privilegis, accedeix a descomptes directes en comerços amb la teva targeta Visa Platinum https://www.euro6000.com/unicaja-banco

Vols contractar la teva Targeta Visa Platinum?

Sol·licita Targeta Visa Platinum

Si tens dubtes

centre d’atenció de targetes i comerços

24 hores al dia, els 365 dies de l’any

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.