Particulars

Tornar

Targeta Visa Platinum

Targeta preferent per a clients més internacionals

¿Ets client i no tens claus d’accés?

Límit de crèdit superior (1)    

Amplia el poder de les teves compres amb un límit superior de despeses.

Acceptada arreu del món

La Targeta Visa Platinum és reconeguda en milions de comerços de tot el món.

Amb la nostra targeta Visa Platinum opera sense comissions a l’estranger

Sense comissió de canvi de divisa per a compres presencials a l’estranger i sense comissió per la retirada d’efectiu a dèbit a l’estranger.

El mitjà de pagament perfecte per als teus viatges

A banda de les teves assegurances, gaudeix del servei Visa Luxury Hotel pel fet de tenir la targeta Visa Platinum.

Solicitar tarjeta visa oro crédito

MÉS COBERTURES I MILLORS GARANTIES

Pots pagar amb el mòbil

Vincula la teva targeta Visa Platinum a qualsevol de les aplicacions següents per a pagament mòbil: Unipay, Apple Pay, Samsung Pay i Google Pay.

Servei AirRefund per als teus viatges

En cas d’imprevistos aeris podràs disposar d’una compensació econòmica.

Per saber-ne més

COBERTURES de la nostra Targeta Visa Platinum

 

La Targeta Visa Platinum compta amb nombroses cobertures i serveis que ofereixen avantatges únics:

 

1. Assegurances d’assistència en viatges(2) (fins a 12.000,00 €)

 • Assegurança de responsabilitat civil a l’estranger (fins a 90.150,00 €)
 • Assegurança mèdica i legal a l’estranger
 • Danys a l’equipatge (fins a 1.500,00 €)

 

2. Assegurances d’accidents(2) (fins a 1.000.000,00 €)

 

3. Servei de liquiditat d’emergència. Si et roben o s’extravia la teva targeta pots sol·licitar efectiu d’emergència trucant al + 34 901 246 246 ó +34 952 076 263, et proporcionaran aquest efectiu on vulguis.

 

 

BENEFICIS de la Targeta Visa Platinum

 

Gràcies al programa Privilegis, accedeix a descomptes directes en comerços amb la teva targeta Visa Platinum https://www.euro6000.com/unicaja-banco

Procés de contractació

Per poder contractar la "Targeta Visa Platinum", pots anar a qualsevol de les nostres oficines d’Unicaja Banco, on estarem encantats d’atendre’t.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar la "Targeta Visa Platinum" anys emplenant el formulari de contractació i indicant en quina oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que davant de qualsevol dubte o consulta, pots trucar-nos al nostre servei d’atenció al client+34 901 24 62 46 +34 952 07 62 63.

Condicions

COMISSIONS PRINCIPALS

 

Comissió de manteniment targeta principal: 120,00 € anual.

Comissió de manteniment targeta addicional: 70,00 € anual.

Comissió per retirar diners de caixers del teu compte (a dèbit):

 

 • 0 €, per a retirades en caixers d’Unicaja Banco, S.A.
 • 100% del que cobri el titular del caixer a Unicaja Banco per aquesta disposició. És a dir, que per les retirades de diners a dèbit que faci el client en caixers d’altres entitats nacionals (no Unicaja Banco), Zona Euro, Suècia i Romania, Unicaja Banco repercutirà al client l’import que aquestes entitats li cobrin a Unicaja Banco. T’informem que en el moment de fer l’operació ha d’aparèixer en pantalla l’import que l’entitat propietària del caixer on estàs fent l’operació cobrarà a Unicaja Banco i que et podem repercutir. En qualsevol cas, pots consultar zones a Espanya on, per compensar que no tenim una xarxa de caixers àmplia en aquestes províncies, no et cobrarem les tres primeres retirades de diners a dèbit. Consulta on pots fer reintegraments gratuïts a Espanya.
 • 0,00 % (mínim 0,00 €) a la resta de països. Cobrarem aquest preu per retirades d’efectiu a dèbit en caixers fora d’Espanya.

 

Comissió per disposar de diners del crèdit de la targeta:

 • 4,00 % (mínim 3,50 €), per a operacions realitzades en caixers automàtics d’Unicaja Banco, S.A.
 • 4,00 % (mínim 3,50 €) més el 100% del que cobri el titular del caixer a Unicaja Banco per aquesta disposició. És a dir, que es cobrarà una comissió del 4,00% (amb un mínim de 3,50 €) de l’import que es retiri i, a més, es repercutirà l’import que ens cobri l’entitat propietària del caixer on s’estigui fent l’operació per usar el seu caixer en altres entitats nacionals (no Unicaja Banco), Zona Euro, Suècia i Romania. 5,00% (mínim 5,00 €) a la resta de països. És a dir, que es cobrarà una comissió del 5,00% (amb un mínim de 5,00 €) de l’import que es retiri en entitats que no estiguin a la Zona Euro, ni a Suècia ni a Romania.
 • 5,00 % (mínim 5,00 €) en la resta de països. És a dir, que es cobrarà una comissió del 5,00% (amb un mínim de 5,00 €) de l'import que es retiri en entitats que no estiguin a la Zona Euro, ni a Suècia ni a Romania.

 

Comissió per operació en divisa diferent de l’euro: 0 % Aquesta comissió s’aplica sobre l’import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises (compres presencials) que es facin amb la targeta segons el canvi obtingut pels sistemes de pagament en la data en què es realitzi la liquidació corresponent. Per a compres no presencials i la resta de les operacions que es realitzin en divisa, la comissió per operació serà del 3 %.

 

 

TIPUS D’INTERÈS

 

En la modalitat de pagament ajornat s’acumularan les operacions (compres, reintegraments d’efectiu…) que es vagin fent amb la targeta durant cada mes natural i es podrà anar retornant una quantitat fixa del crèdit disposat, que es liquidarà i pagarà amb periodicitat mensual tots els dies 1 de cada mes natural fins al pagament complet de l’import de les operacions realitzades sota aquesta modalitat de pagament. El saldo disposat produirà interessos al Tipus d’Interès Nominal anual (TIN) del 22,20 %. La TAE varia depenent de l’import del crèdit en targeta. Aquí es poden veure diferents exemples de la TAE:

 • Per a una disposició del crèdit en targeta Visa Platinum en una compra en comerç nacional de 1.500 € amortitzat en 11 quotes mensuals de 140,45 € i una última quota mensual de 140,47 € l’import total degut seria de 1.805,42 €, i això dona una TAE del 46,55%. TAE calculada amb la comissió de manteniment de 120 € anual inclosa.
 • Per a una disposició del crèdit en targeta Visa Platinum en una compra en comerç nacional de 3.000 € amortitzat en 11 quotes mensuals de 280,90 € i una última quota mensual de 280,93 €, l’import total degut seria de 3.490,83 €, i això dona una TAE del 34,83%. TAE calculada amb la comissió de manteniment de 120 € anual inclosa.

 

En cap cas l’import de l’amortització mensual pot ser inferior a 20 €. Per tant, la quota mínima mensual per pagar és de 20 €, més els interessos i comissions que s’hagin generat en el període.

Si tens dubtes

centre d’atenció de targetes i comerços

24 hores al dia, els 365 dies de l’any

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Targeta Visa Oro

Targeta Visa Oro

La targeta per a clients preferents amb un límit de crèdit superior i més prestacions per als teus viatges.

Veure Targeta Visa Oro
Servei Caixers

Servei Caixers

A través dels caixers automàtics d’Unicaja podràs realitzar les operacions més habituals sense necessitat d’entrar a l’oficina.

Veure Servei Caixers
Aplaza tus compras

Aplaza tus compras

El sistema de finançament que et permet ajornar el pagament de les teves compres còmodament.

Veure Aplaza tus compras

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.