Particulars

Tornar

Hipoteca a tipus variable

CASA TEVA, PER FI, I EN BONES MANS

SOL·LICITA Hipoteca a tipus variable
¿Ets client i no tens claus d’accés?

Fins al 80% del valor de taxació (1)

La casa dels teus somnis pot estar al teu abast.

Interès bonificable

Millora el tipus d’interès en contractar altres productes d’Unicaja Banco.

Fins a 30 anys de termini

Tria el nombre de quotes que millor s'adapti a les teves necessitats.

Tipus d’interès variable

Amb un interès inicial fix els dotze primers mesos.

 • Despeses Hipoteca *
  0,00

A UNICAJA BANCO ENS FEM CÀRREC DE TOTES LES DESPESES RELACIONADES AMB LA TEVA HIPOTECA*

NOTA COMPROVACIÓ REGISTRAL

NOTARIA

REGISTRE

GESTORIA

IMPOSTOS AJD

(*) EXCEPTE TAXACIÓ I ASSEGURANCES

Tipus fix 1r any

1,99% TIN

TAE Variable** amb bonificació

2,12%

Resta termini: Euríbor

+ 1,30

amb bonificació

Procés de contractació

Per poder contractar la Hipoteca a tipus variable, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d’Unicaja Banco, on estarem encantats d’atendre’t.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar la Hipoteca a tipus variable emplenant el formulari de contractació i indicant en quina oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que davant de qualsevol dubte o consulta, pots trucar-nos al nostre servei d’atenció al client+34 901 24 62 46 +34 952 07 62 63.

Condicions financeres

HIPOTECA A TIPUS VARIABLE

 • Finalitat: Adquisició habitatge.
 • Import màxim: El valor menor entre el 80% del valor de taxació i el 80% del preu d’adquisició, per a primer habitatge habitual (1).
 • Termini: Fins a 30 anys per a primer habitatge habitual i fins a 25 per a segon habitatge. El termini més l’edat del titular no pot superar els 70 anys.
 • Préstecs hipotecaris amb un tipus d’interès bonificat, complint requisits (2).
 • Exemple representatiu, per a un principal de préstec de 150.000 € i un termini de 25 anys:
 • Comissió d’obertura: 0%
 • Altres despeses a la formalització: Taxació (7): 337,80 €.

 

Complint requisits (2)

 • T.A.E. : T.A.E. Variable 2,118% (3)
 • TIN Anual. Fix el primer any: 1,99%. Variable posteriorment: euríbor a un any més 1,30 p.p.
 • Núm. quotes mensuals: 300. Quota primer any: 635,20€. Posteriorment (4): 580,54€
 • Import total degut:  192.456,7€
 • Despeses anuals, complint requisits: Assegurança Multirisc Llar (6): 356,46€. Assegurança de vida (6): 263,54€. Comissió manteniment targeta de dèbit: 28 €. Comissió manteniment compte a la vista: 44€.

 

Sense complir requisits

 • T.A.E.: T.A.E. Variable 2,627% (3)
 • TIN Anual. Fix el primer any: 1,99%. Variable posteriorment: euríbor a un any més 2,30 p.p.
 • Núm. quotes mensuals: 300. Quota primer any: 635,20€. Posteriorment (5): 649,51€
 • Import total degut: 203.930,43€
 • Despeses anuals, sense complir requisits: Assegurança Multirisc Llar (6): 356,46 €.T.A.E. : T.A.E. Variable 2,627% (3)

 

Ambdues quotes corresponents al període a tipus d’interès variable, poden veure’s alterades amb les revisions de l’índex al qual estan referenciades.
Oferta vàlida fins al 30 de abril de 2019.
Producte dirigit a persones físiques consumidores.
Concessió subjecta a criteris de l’Entitat.
Unicaja Banco satisfarà les despeses de comprovació registral, notaria, gestió i tramitació fins a la inscripció registral (inclosa) de l’escriptura de préstec hipotecari, així com l’IAJD corresponent a aquesta escriptura.

 

(1) El 70%, en lloc del 80%, per a segon habitatge.

(2) Domiciliació de Nòmina, de meritació periòdica, a partir de  2.500 euros nets al mes. Consum en targeta de dèbit o crèdit per import almenys igual al 3% del principal del préstec, amb un màxim de 3.600 €, computats en els últims 12 mesos anteriors a cada data de revisió de tipus d’interès (l’esmentat consum ha de correspondre a les operacions següents: compres menys devolucions, recàrregues de mòbils, operacions a crèdit de retirada d’efectiu, pagament d’impostos i traspassos; queden excloses les operacions VIA T). Domiciliació de 3 rebuts bàsics (llum, aigua, telèfon, IBI o comunitat). Assegurança Multirisc Llar XXI. Assegurança de vida vinculada a préstec. Consulta a www.unicajabanco.es o a les nostres oficines altres condicions de vinculació permeses per obtenir les TAE indicades, complint requisits. El compliment de requisits es comprovarà anualment.
(3) Les TAE variables indicades estan calculades el 5 de març de 2019, amb els TIN i despeses indicades, a càrrec del client, considerant que no es produeix cap cancel·lació anticipada, ni parcial ni total, al llarg de tota la durada del préstec. Les TAE variaran en funció del termini i de l’import del préstec. Quotes mensuals de capital i interès. La TAE variable s’ha calculat amb l’euríbor a un any del mes de febrer 2019 (-0,108%), sota la hipòtesi que els índexs de referència no varien; per tant, aquesta TAE variable variarà amb les revisions del tipus d’interès. Revisions anuals. L’edat dels titulars més el termini del préstec no pot superar els 70 anys. Les cancel·lacions o lliuraments anticipats comporten l’aplicació de la Compensació per Desistiment del 0,50% per a cancel·lacions totals o parcials els 5 primers anys, i del 0,25% els anys següents.
(4) Excepte l’última quota que és 581,52 €. Data del primer càrrec de la quota mensual: 5 de abril de 2019.
(5) Excepte l’última quota que és 649,36 €. Data del primer càrrec de la quota mensual: 5 de abril de 2019.
(6) Prima anual de l’Assegurança de vida Vinculada a préstec calculada per a un home de 30 anys. Prima anual de l’Assegurança Multirisc Llar XXI calculada per a un continent de 190.000 € i un contingut de 12.000 €; aquesta assegurança es pot contractar amb la companyia que triï el client. No obstant això, la contractació de les dues assegurances cal fer-la amb la intermediació d’Unicaja Banco per poder beneficiar-se del tipus d’interès bonificat, complint requisits. Les primes d’assegurança s’actualitzen anualment conforme s’estableixi a les condicions particulars de la pòlissa.
(7) Per a un valor de taxació de 190.000 €.

El prestatari respon davant d’Unicaja Banco, S.A. del pagament del préstec no només amb el seu habitatge, sinó amb tots els seus béns presents i futurs. Pots perdre el teu habitatge si no efectues els pagaments puntualment. En cas que en el préstec hi intervingui avalador o avaladors, aquests també responen amb tots els seus béns presents i futurs.
Podeu contractar amb el préstec de manera combinada un producte d’assegurança, lliurement triat sobre la base de les vostres exigències i necessitats, però no és obligatori contractar l’assegurança. Per a qualsevol informació relativa a la diferència entre l’oferta conjunta i per separat dels productes als quals fa referència aquesta contractació, podeu consultar Unicaja Banco, S.A.
Assegurança de Vida Vinculada a préstec, contractada amb Unicorp Vida Compañía de Seguros y Reaseguros S.A. i Assegurança Multirisc Llar XXI contractada amb CASER Compañía de Seguros y Reaseguros, S.A., a través d’Unimediación, S.L., operadora de banca-assegurances vinculada, inscrita al Registre Administratiu Especial de Mediadors d’Assegurances, Corredors de Reassegurances i dels seus alts càrrecs, de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions (núm. inscripció OV-0010), que actua a través de la Xarxa de Distribució d’Unicaja Banco, S.A. Concertada Assegurança de R.C. conformement a la Llei 26/2006 de 17 de juliol. Disposa de capacitat financera d’acord amb la legislació vigent. Pots consultar les companyies asseguradores amb les quals Unimediación S.L. té contracte d’agència subscrit a www.unicajabanco.es/seguros

1200x515_hipoteca_Mesa de trabajo 1

UNA HIPOTECA QUE PREMIA LA TEVA CONFIANÇA I S’ADAPTA A TU

INFORMACIÓ PRÀCTICA HIPOTEQUES

Informació precontractual

Aquí tens informació clara i suficient amb caràcter orientatiu sobre els préstecs hipotecaris que ofereix Unicaja Banco.

Guia d’accés al préstec hipotecari

Aquí tens la informació que necessites per contractar un préstec dirigit a l’adquisició d’un habitatge.

Codi de bones pràctiques

Aquí tens disponible la informació general sobre mesures per reforçar la protecció als deutors hipotecaris.

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca electrònica UniVía

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja Banco a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d’Unicaja Banco. Consulta i fes operacions bancàries siguis on siguis.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Hipoteques

Hipoteques

Tria la hipoteca que millor s'adapti als teus interessos i possibilitats.

VEURE TOTES LES HIPOTEQUES
Préstecs personals

Préstecs personals

Tria el préstec personal que s'ajusti millor a les teves necessitats per al finançament dels teus projectes.

VEURE TOTS ELS PRÉSTECS PERSONALS
Targeta Mastercard Crédito Joven

Targeta Mastercard Crédito Joven

Totes les prestacions d'una targeta de crèdit amb tots els privilegis d'Espacio Joven Uni. Només si tens entre 18 i 35 anys.

VEURE TARGETES MASTERCARD CRÈDIT JOVE

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".