icon-user-black

Una hipoteca adaptada a les teves necessitats

A Unicaja Banco t’oferim una àmplia oferta d’hipoteques segons les teves característiques, de manera que sempre trobaràs la que necessites, ja siguis jove, empleat d’administració, assalariat, de renda alta, etc. Tria la hipoteca que millor s’adapti a les teves necessitats, de tipus fix o variable.

icon-calendar-black

Fins a 30 anys per retornar la hipoteca

Tens fins a 30 any de termini per retornar la hipoteca variable en còmodes quotes mensuals (25 anys si el que finances és una segona residència). En ningún caso la suma de la edad del titular y el plazo de la hipoteca  puede ser mayor a 75 años para primera residencia o 70 años para segunda residencia.

icon-house-rent-black

Aconsegueix fins al 80 % del valor de casa teva

Podràs finançar fins un 80 % del valor de l’immoble si es tracta de la residència principal; i fins un 70 % en la compra d’una segona residència. El valor que es tindrà en compte per a la contractació de la hipoteca variable serà el menor entre el preu de mercat de l’habitatge i la taxació.

icon-finance-black

Anticipa reembossaments parcials des de 300 €

Pots fer totes les cancel·lacions parcials que vulguis des de 300 € i decidir si t’estimes més baixar la quota o el nombre de mensualitats. A més, tens la possibilitat de beneficiar-te d’una carència de 2 anys, de manera que no pagues capital durant aquest període.

Simula la hipoteca

Simulador: calcula la quota de la teva hipoteca variable

Si estàs pensant a comprar un habitatge, calcula la quota mensual de la teva Hipoteca* Variable i les despeses associades, amb el simulador d’Unicaja Banco. A més, podràs sol·licitar una avaluació prèvia i descobrir sense moure’t de casa si la teva hipoteca està preaprovada.

I si tens menys de 35 anys, descobreix la hipoteca jove

 

 

Hipoteca joven 25 años a tipo fijo Unicaja Banco

Descobreix més avantatges de la Hipoteca Variable

Tindràs més avantatges en la Hipoteca Variable si contractes productes i serveis d’Unicaja Banco, com ara:

 • Domiciliació de la nòmina, rebuts o consum en targeta.
 • Assegurança de la llar, de vida o d’incapacitat temporal/desocupació**.
 • Assegurança de salut o de cotxe, o bé qualsevol altra que necessitis**.
 • Aportacions a plans de pensions o fons d’inversió.

 

 

Sol·licita la hipoteca variable d’Unicaja Banco

Preguntes freqüents sobre la hipoteca variable d’Unicaja Banco

Quins requisits he de complir obligatòriament per poder sol·licitar una hipoteca variable?

Aquesta hipoteca és només per a l’adquisició d’un habitatge per part de persones físiques, residents a Espanya i amb ingressos i patrimoni en euros. També és necessari contractar un compte corrent a Unicaja Banco, així com una assegurança de danys que cobreixi possibles contingències que pugui patir l’habitatge. A més, la concessió està subjecta als criteris de l’entitat, previ estudi de viabilitat i risc.

Quins documents necessito per poder sol·licitar una hipoteca variable?

 • Les 3 últimes nòmines, el contracte de treball (si l’antiguitat laboral és inferior a 2 anys), el certificat de prestacions socials i l’informe de vida laboral.
 • Última declaració de l’IRPF i, si ets empresari, els darrers pagaments fraccionats de l’IRPF i la declaració de l’IVA.
 • Detall d’endeutament en altres entitats financeres (CIRBE).
 • Extracte de comptes en altres entitats (quan la nòmina, la pensió o els ingressos i les despeses recurrents de l’activitat estiguin domiciliats en una altra entitat).
 • Últim rebut de lloguer pagat.
 • I, si ets empresari, l’acreditació del pagament de la cotització al règim d’autònoms i la justificació d’estar al corrent de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.
 • Notes simples actualitzades dels béns més rellevants i de l’immoble per hipotecar, i la taxació segons la norma ECO/805/2003.

Hi ha una edat màxima per a la concessió de la hipoteca variable?

L’edat del titular de la hipoteca variable i el termini de devolució no poden sumar més de 75 anys per a la primera residència o 70 anys per a la segona residència (en cas que hi hagi més d’un titular, es tindrà en compte l’edat del més gran).

Es poden fer amortitzacions anticipades de la hipoteca variable d’Unicaja Banco?

Sí, pots fer les amortitzacions parcials que vulguis des de tan sols 300 euros. També pots amortitzar totalment la hipoteca variable. Si en fer l’amortització es produís una pèrdua financera per a Unicaja Banco, hauràs de pagar una compensació amb límit màxim, durant els tres primers anys del 0,25 % del capital reembossat anticipadament i el 0 % a partir d’aquest moment.

Com sé si m’interessa més la hipoteca variable o la hipoteca fixa d’Unicaja Banco?

La hipoteca fixa et permet tenir la tranquil·litat de pagar sempre la mateixa quota. És una hipoteca que no depèn de l’evolució dels tipus de mercat.

 

Amb la hipoteca variable, l’interès no és fix, sinó que depèn del valor de l’euríbor en cada revisió més un diferencial. L’euríbor és un índex oficial de la zona euro que varia mensualment, de manera que el tipus d’interès que s’aplicarà a la hipoteca cada any serà aquest valor més el diferencial que s’hagi signat.

Tinc l’obligació de contractar una assegurança de la llar si contracto una hipoteca de tipus variable?

Per tal que el bé que està hipotecat, que és l’habitatge, quedi protegit de qualsevol contingència, és necessari contractar almenys una assegurança de danys bàsica.

Informació precontractual hipotecas tipus variable

En virtut del que es preveu a la Llei 5/2019, de 15 de març, reguladora dels contractes de crèdit immobiliari, així com a l’Ordre EHA/2899/2011, de 28 d’octubre, de transparència i protecció del client de serveis bancaris, Unicaja Banco posa a la teva disposició:

 

- la Fitxa d’Informació Precontractual (FIPRE), la finalitat de la qual és facilitar informació clara i suficient amb caràcter orientatiu sobre els préstecs hipotecaris que ofereix l’Entitat; i

 

- les Condicions Generals que utilitza Unicaja Banco en els contractes inclosos en l’àmbit d’aplicació de la referida Llei 5/2019

 

Condicions generals:

- Condicions generals de contracte de préstec en euros a tipus variable amb garantia hipotecària.

- Condicions generals de contracte de préstec en euros amb garantia hipotecària a tipus variable destinat a autoconstrucció.

Condicions generals de contracte de préstec amb garantia hipotecària Subrogació de promotor.

 

Per obtenir la INFORMACIÓ PRECONTRACTUAL indiqueu-nos àmbit territorial, garantia i finalitat  del préstec hipotecari que permetrà calcular el percentatge màxim de finançament.

Para la  comunidad autónoma  de Andalucía, según la ley 3/16, de 9 de Junio, publicada en el BOJA de 16 de Junio, para la protección de los derechos de las personas  consumidoras y usuarias en la contratación de préstamos y créditos hipotecarios sobre la vivienda, Unicaja Banco pone a su disposición, además del FIPRE los siguientes documentos:

 • IDEP (Índice de de Documentos de Entrega Preceptiva)
 • DIPREC (Documento de Información Precontractual Complementaria)

Has de triar una opció

Has de triar una opció

Particulars / Empresaris per àmbit particular

Informació pràctica hipoteques variables

Guia d'accés al préstec hipotecari

Aquí tens la informació que necessites per contractar un préstec dirigit a l'adquisició d'un habitatge.

Codi de bones pràctique

Aquí tens disponible la informació general sobre mesures per reforçar la protecció als deutors hipotecaris.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja Banco a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d’Unicaja Banco. Consulta i fes operacions bancàries siguis on siguis.

Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.