icon-check-black

Afegeix les teves targetes al mòbil sense cap cost addicional!

icon-check-black

Compra i paga de manera més ràpida i segura.

icon-check-black

Tan fàcil com desbloquejar el mòbil i apropar-lo al datàfon.

icon-check-black

Amb el mòbil també podràs treure diners en caixers.

Com afegir les targetes d’Unicaja Banco segons el mòbil:

icon-apple

Per a iPhone

Si tens un dispositiu Apple, només hauràs d’afegir les teves targetes d’Unicaja Banco a la cartera del teu iPhone, Apple Watch, iPad o al teu ordinador Mac.

icon-samsung

Per a telèfons Samsung

Per pagar amb el teu mòbil Samsung pots fer-ho directament des de l’app d’Unicaja Banco o afegir les targetes a l’app Samsung Pay.

icon-android

Per a altres telèfons Android

Si el teu telèfon és Android tens diverses opcions per pagar amb el mòbil: ho pots fer des de l’app d’Unicaja Banco o bé pots descarregar Google Pay.


Pago móvil con Android de Unicaja Banco

Pagament mòbil Android

Paga a les botigues amb el teu mòbil Android

Descarrega l’app d’Unicaja Banco, afegeix les teves targetes i activa l’NFC del teu mòbil. Ja pots pagar a la teva botiga preferida!


Servicio de pago inmediato de Unicaja Banco

Servei de pagament immediat

Fes un Bizum, tan fàcil com un missatge

Envia i rep diners a l’instant des de l’app d’Unicaja Banco només amb el telèfon mòbil. I ho tindràs al compte bancari en un no res.


Bizum para compras online de Unicaja Banco

Bizum per a compres en línia

Paga les compres en línia amb Bizum

Indica el teu número de telèfon mòbil i la clau de Bizum i paga les compres en línia, sense haver d’introduir el teu compte o la teva targeta.


App Banca Digital de Unicaja Banco

Encara no tens l’app d’Unicaja Banco?

Descarrega l’app d’Unicaja Banco segons el dispositiu mòbil que tinguis i gaudeix de tenir la teva banca en línia sempre disponible.

App Store
Google Play

Preguntes freqüents sobre Pagar amb el mòbil

Què vol dir pagar amb el mòbil?

Pagar amb el mòbil és tan senzill com afegir les teves targetes de dèbit o crèdit al telèfon i utilitzar-les de la mateixa manera que les targetes físiques. És a dir, pots pagar amb el teu mòbil a qualsevol comerç que ofereixi pagament Contactless, sense haver de treure la targeta de la butxaca.

He d’introduir el PIN de la meva targeta per pagar amb el mòbil?

En general, no cal introduir el PIN de la targeta a l’hora de pagar amb el mòbil. El sistema de validació que es fa servir és el que tinguis establert al teu mòbil (codi, patró, reconeixement facial o empremta), molt més ràpid i segur.

Puc treure diners del caixer sense haver de portar la targeta a sobre?

Quan hagis afegit les teves targetes per fer pagaments amb el mòbil, també podràs treure diners si apropes el dispositiu al lector Contactless del caixer.

 

¿T'AJUDEM?

El nostre horari d'atenció telefònica és

de Dill-Diss de 8:00 a 22:00 ininterromput.

900 151 948

També ens pots trucar

al 952 076 263

Caixers i oficines

Troba el teu caixer o oficina més propers.

Omple el formulari

Demana informació omplint els nostres formularis.

   

Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.