Tornar

TARGETA MASTERCARD CRÉDITO CONTACTLESS

FES EL TEU DIA A DIA MÉS CÒMODE AMB UNA TARGETA DE CRÈDIT

Ets client i no tens claus d'accés?

Còmoda, pràctica i segura

Amb tecnologia sense contacte i xip EMV, per a més seguretat.

Gratuïta el primer any (1)

I també a partir del segon any segons condicions.(2)

Flexible en les formes de pagament    

Realitza el pagament de les teves compres setmanalment, a final de mes o en terminis còmodes.

Assegurances gratuïtes associades (3)

tarjeta_mastercard_credito_contactless_02

UNA TARGETA DE CRÈDIT QUE S'ADAPTA A TU

Sense comissió de manteniment si la utilitzes mínimament

La Targeta Mastercard Crédito està exempta de comissió de manteniment si realitzes 60 operacions l'any (una mitjana de 5 operacions al mes).

Molt còmoda per realitzar compres en línia o en comerços

I transparent, ja que Unicaja Banco et facilita un extracte detallat de totes les operacions efectuades amb la targeta.

Fàcil de desactivar a través de Banca Digital

En cas de robatori o pèrdua, podràs desactivar temporalment la targeta a través de la nostra Banca Digital amb un simple clic.

Útil per retirar diners en efectiu en una àmplia xarxa de caixers*

Amb la Targeta Mastercard Crédito podràs disposar de diners en efectiu en caixers i oficines bancàries allà on en necessitis. Consulta on pots realitzar reintegraments gratuïts en caixers.

Procés de contractació

Per poder contractar la Targeta Mastercard Crédito Contactless, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'ajudar-te.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar la Targeta Mastercard Crédito Contactless omplint el formulari de contractació i indicant-hi en quina oficina prefereixes tramitar-la. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, ens pots trucar al nostre servei d'atenció al client: +34 901 24 62 46 o +34 952 07 62 63.

Condicions

PRINCIPALS COMISSIONS

 

Comissió de manteniment anual: 39,00 €. Pots no pagar aquesta comissió si realitzes 60 operacions en compres a comerços i/o recàrregues de mòbils en un període anual (mitjana mensual de 5 operacions). Les operacions anul·lades i devolucions resten. O si ets titular del Pla Cero Comisiones i compleixes amb els requisits establerts.

 

Comissió per retirar diners de caixers del teu compte (a dèbit):

0 €, per a retirades en caixers d'Unicaja Banco, S.A.

 

100 % del que cobri el titular del caixer a Unicaja per aquesta disposició. És a dir, per les retirades de diners a dèbit que facis a caixers d'altres entitats nacionals (no Unicaja Banco), Zona Euro, Suècia i Romania, Unicaja et repercutirà l'import que aquestes entitats li cobrin a Unicaja Banco. T'informem que, en el moment de fer l'operació, ha d'aparèixer a la pantalla l'import que l'entitat propietària del caixer on estàs fent l'operació cobrarà a Unicaja Banco i que et podem repercutir. En qualsevol cas, pots consultar zones a Espanya on, per compensar el fet que no tinguem una xarxa de caixers àmplia en aquestes províncies, no et cobrarem les tres primeres retirades de diners a dèbit. Consulta aquí on pots fer reintegraments gratuïts a Espanya.

4,00 % (mínim 3,50 €) a la resta de països. Cobrarem aquest preu per retirades de diners en efectiu en caixers fora d'Espanya, zona euro, Suècia o Romania.

 

Comissió per disposar de diners del crèdit de la targeta:

4,00 % (mínim 3,50 €), per a operacions efectuades en caixers automàtics d'Unicaja Banco, S.A.

 

4,00 % (mínim 3,50 €) més el 100 % del que cobri el titular del caixer a Unicaja per aquesta disposició. És a dir, es cobrarà una comissió del 4,00 % (amb un mínim de 3,50 €) de l'import que es retiri i, a més, es repercutirà l'import que ens cobri l'entitat propietària del caixer on s'estigui fent l'operació per fer ús del seu caixer en altres entitats nacionals (no Unicaja Banco), zona euro, Suècia i Romania.

5,00 % (mínim 5,00 €) a la resta de països. És a dir, es cobrarà una comissió del 5,00 % (amb un mínim de 5,00 €) de l'import que es retiri en entitats que no es trobin a la zona euro, ni a  Suècia ni a Romania.

 

Comissió per operació en divisa diferent de l'euro: 3% Aquesta comissió s'aplicarà sobre l'import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises (compres i retirades de diners en efectiu) que es realitzin amb la targeta segons el canvi obtingut pels Sistemes de Pagament en la data en què es realitzi la liquidació corresponent.

 

TIPUS D'INTERÈS

 

En la modalitat de pagament ajornat s'acumularan les operacions (compres, reintegraments d'efectiu, etc.) que es vagin fent amb la targeta i es podrà anar retornant una quantitat fixa del crèdit disposat, que es liquidarà i pagarà amb periodicitat mensual tots els dies 1 de cada mes natural fins al pagament total de l'import de les operacions realitzades sota aquesta modalitat de pagament. El saldo disposat meritarà interessos al Tipus d'Interès Nominal anual (TIN) del 22,20%. La TAE varia depenent de si es té o no en compte el pagament de la comissió de manteniment així com de l'import del crèdit a la targeta. Aquí es poden veure diferents exemples de la TAE:

  • Per a una disposició del crèdit en targeta Mastercard Crédito Contactless en una compra en comerç nacional de 1.500€ amortitzat en 11 quotes mensuals de 140,54€ i una última quota mensual de 140,49€ l'import total degut seria de 1.686,43€ (si no paga comissió de manteniment de la targeta), en aquest cas la TAE seria del 24,60%.
  • Per a una disposició del crèdit en targeta Mastercard Crédito Contactless en una compra en comerç nacional de 1.500 € amortitzats en 11 quotes mensuals de 140,54 € i una última quota mensual de 140,49 € l'import total degut seria de 1.725,43 € (si es paga la comissió de manteniment anual de 39,00 €), en aquest cas la TAE seria del 31,06 %.
  • Per a una disposició del crèdit en targeta Mastercard Crédito Contactless en una compra en comerç nacional de 3.000 € amortitzats en 11 quotes mensuals de 281,07 € i una última quota mensual de  281,11 € l'import total degut seria de 3.372,88 € (si no es paga comissió de manteniment de la targeta), en aquest cas la TAE seria del 24,60 %.
  • Per a una disposició del crèdit en targeta Mastercard Crédito Contactless en una compra en comerç nacional de 3.000 € amortitzats en 11 quotes mensuals de 281,07 € i una última quota mensual de  281,11 € l'import total degut seria de 3.411,88 € si es paga la comissió de manteniment anual de 39,00 €), en aquest cas la TAE seria del 27,77 %.
  • En tots els casos l'import de l'amortització mensual no podrà ser, en cap cas, inferior a 20 €, per tant la quota mínima a pagar serà 20 €, més els interessos i comissions que s'haguessin generat en el període.

SERVEIS RELACIONATS AMB LES TEVES TARGETES

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

també et pot interessar

Targeta Visa Oro

Targeta Visa Oro

La targeta per a clients preferents amb un límit de crèdit superior i més prestacions per als teus viatges.

veure Targeta Visa Oro
Servei Caixers

Servei Caixers

A través dels caixers automàtics d’Unicaja podràs realitzar les operacions més habituals sense necessitat d’entrar a l’oficina.

Veure servei caixers
Aplaza tus compras

Aplaza tus compras

El sistema de finançament que et permet ajornar el pagament de les teves compres còmodament.

Veure Aplaza tus compras

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.