icon-check-black

Primer any sense comissions

Sense comissió d'emissió ni de manteniment el primer any. A partir del segon any, sense comissió de manteniment segons les condicions.

Mostra les condicions
icon-check-black

Decideix quan vols pagar les teves compres

Tria la modalitat de pagament que millor s’adapti a tu: setmanal, a final de mes o ajornat (modalitat revolving).

Senzillesa, solidesa i tranquil·litat

SEMPRE AMB DINERS

T’oferim crèdit per comprar, retirar efectiu o traspassar-lo de la teva targeta al teu compte, en qualsevol moment i en qualsevol lloc del món. Te’l carregarem al compte segons quina modalitat hagis triat.

PRIVILEGIS I DESCOMPTES

La teva targeta inclou el programa EURO 6000 Plus, amb els quals podràs beneficiar-te de descomptes en marques d'oci, moda, restaurants, tecnologia…

Consulta els descomptes.

ASSEGURANÇA DE VIATGES GRATIS

La targeta Mastercard Crèdit inclou una assegurança d’assistència en viatges i una assegurança d’accidents2.  A més, incorpora la seguretat que proporciona la tecnologia Contactless i el xip EMV per evitar les còpies fraudulentes.

Tria la forma de pagament de la teva Targeta Mastercard Crèdit

 

Com puc pagar les meves compres?

calendar-7days

PAGAMENT SETMANAL

Totes les compres que facis de dilluns a diumenge es carregaran al teu compte el dilluns següent. D’aquesta manera, el teu crèdit tornarà a estar disponible cada setmana.

calendar-30days

PAGAMENT A FINAL DE MES

Totes les compres que facis durant el mes es cobraran el dia 1 del mes següent. D’aquesta manera, podràs adaptar-te al teu pressupost mensual.

time-fast

PAGAMENT AJORNAT

Paga les teves compres a terminis amb la modalitat revolving³, que et permet decidir si vols tornar un percentatge de les teves compres o una quantitat fixa mensual.


Sol·licita la teva Targeta Mastercard Crèdit

Per contractar la targeta Mastercard Crèdit, pots anar a qualsevol de les oficines d’Unicaja o sol·licitar més informació a través del formulari.


T'ajudem?

Horari: de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 h (excepte festius).

Condicions de la Targeta Mastercard Crèdit

Comissions principals de la Mastercard Crèdit

 

Comissió de manteniment anual de la targeta Mastercard Crèdit: 44,00 €. Pots no pagar aquesta comissió si fas, amb la targeta Mastercard Crèdit, 60 operacions de compres en comerços o recàrregues de mòbil en un termini d’un any (és a dir, una mitjana mensual de 5 operacions). Les operacions anul·lades i les devolucions resten. Tampoc hauràs de pagar-la si ets titular de pla Zero Comissions i compleixes els requisits establerts. Consulta les bases del pla Zero.

 

Comissió per retirada d’efectiu a dèbit en caixers automàtics mitjançant la targeta Mastercard Crèdit:

  • 0 € de comissió per retirades d'efectiu amb la targeta Mastercard Crèdit en caixers automàtics d’Unicaja Banco, S.A.
  • El 100 % de l’import que cobri el titular del caixer automàtic a Unicaja per aquesta disposició. Això vol dir que per les retirades d’efectiu a dèbit que facis amb la targeta Mastercard Crèdit en caixers automàtics d’altres entitats nacionals (no Unicaja), de la zona euro, de Suècia o de Romania, Unicaja et repercutirà l’import que aquestes entitats cobrin. T’informem que en el moment de fer l’operació ha de mostrar-se en pantalla l’import que l’entitat propietària del caixer automàtic en què fas l’operació cobrarà a Unicaja i que, per tant, et podem repercutir. En qualsevol cas, consulta aquí on pots fer retirades d’efectiu a dèbit mitjançant targeta en caixers automàtics d’Espanya de manera gratuïta.
  • Un 4,00 % (mínim 3,50 €) de l’import que es retiri a la resta de països. Cobrarem aquest preu per retirades d’efectiu a dèbit en caixers automàtics amb la Mastercard Crèdit fora d’Espanya, la zona euro, Suècia o Romania.

 

Comissió per retirada d’efectiu a crèdit en caixers automàtics mitjançant la targeta Mastercard Crèdit:

  • Un 4,00 % (mínim 3,50 €), de l’import que es retiri en el cas d’operacions fetes en caixers automàtics d’Unicaja Banco, S.A.
  • Un 4,00 % (mínim 3,50 €) més el 100 % de l’import que el titular del caixer automàtic cobri a Unicaja per aquesta disposició. Això vol dir que, en el cas d’altres entitats nacionals (no Unicaja), de la zona euro, de Suècia i de Romania, es cobrarà una comissió del 4,00 % (amb un mínim de 3,50 €) de l’import que es retiri i, a més, es repercutirà l’import que ens cobri l’entitat propietària del caixer automàtic en què es fa l’operació per utilitzar-lo.
  • Un 5,00 % (mínim 5,00 €) a la resta de països. Això vol dir que es cobrarà una comissió del 5,00 % (amb un mínim de 5,00 €) de l’import que es retiri en entitats que no estiguin a la zona euro ni a Suècia o Romania.

 

Comissió per operació en divisa diferent de l’euro: 3 %. Aquesta comissió s’aplicarà a l’import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises (compres i retirades d’efectiu) que es facin amb la targeta segons el canvi obtingut pels sistemes de pagament en la data en què es faci la liquidació corresponent.

 

Tipus d’interès de la targeta Mastercard Crèdit3

¿T'ajudem?

També al 952 076 263 o mitjançant del formulari de contacte.

El nostre horari d'atenció telefònica és de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 (excepte festius nacionals).

També posem a la teva disposició altres vies de contacte:

Tornar