icon-check-black

Primer any sense comissions

Sense comissió d'emissió ni de manteniment el primer any. A partir del segon any, sense comissió de manteniment segons les condicions.

Mostra les condicions
icon-check-black

Paga les teves compres quan et vagi millor

Amb la targeta Mastercard Crèdit Jove, pots pagar les teves compres setmanalment, a final de mes o de forma ajornada (modalitat revolving).

Més avantatges de la targeta Mastercard Crèdit Jove

PAGAMENT AMB MÒBIL

Inclou la teva targeta Mastercard Crèdit Jove a Google Pay, Apple Pay, a l’app d’Unicaja o a Samsung Pay i paga fàcilment amb el teu telèfon intel·ligent.

VIATJA AMB LA TARGETA

Sigui aquí o a l’estranger, per reservar vols o hotels... la targeta Mastercard Crèdit Jove és perfecta. A més, inclou una assegurança d’assistència en viatges  i una assegurança d’accidents2.

DESCOMPTES A L’INSTANT

La teva targeta ofereix descomptes i avantatges amb EURO 6000 Plus en marques d’oci, moda, tecnologia... i molt més.

Consulta els descomptes.

Modalitats de pagament de la Targeta Mastercard Crèdit Jove

 

Com puc pagar les meves compres?

calendar-7days

PAGAMENT SETMANAL

Les compres que facis amb la teva targeta de crèdit durant la setmana es carregaran al teu compte el dilluns següent. D’aquesta manera, el teu crèdit estarà disponible cada setmana.

calendar-30days

PAGAMENT A FINAL DE MES

Paga totes les compres que facis amb la teva targeta Mastercard Crèdit Jove el dia 1 del mes següent. D’aquesta manera, podràs adaptar-te al teu pressupost.

time-fast

PAGAMENT AJORNAT

També pots pagar les teves compres en quotes mensuals amb la modalitat revolving³. Tria si t’estimes més retornar un percentatge o una quantitat fixa.


Sol·licita la teva Targeta Mastercard Crèdit Jove

Per contractar la Targeta Mastercard Crèdit Jove, pots anar a qualsevol de les oficines d’Unicaja o sol·licitar més informació a través del formulari.


T'ajudem?

Horari: de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 h (excepte festius).

Condicions de la Targeta Mastercard Crèdit Jove

Comissions principals de la targeta Mastercard Crèdit Jove

 

Comissió de manteniment: 22,00 € anuals. Pots no pagar aquesta comissió si fas 24 operacions de compres en comerços o recàrregues de mòbil en un termini d’un any (és a dir, una mitjana mensual de 2 operacions). Les operacions anul·lades i les devolucions resten. Tampoc hauràs de pagar-la si ets titular de pla Zero Comissions i compleixes els requisits establerts. Consulta les bases del pla Zero.

 

Comissió per retirada d’efectiu a dèbit en caixers automàtics mitjançant la targeta Mastercard Crèdit Jove:

  • 0 € de comissió(*), per retirades d’efectiu en caixers automàtics d’Unicaja Banco, S.A. amb la targeta Mastercard Crèdit Jove.
  • El 100 % de l’import que cobri el titular del caixer automàtic a Unicaja per aquesta disposició. Això vol dir que per les retirades d’efectiu a dèbit que facis amb la targeta Mastercard Crèdit Jove en caixers automàtics d’altres entitats nacionals (no Unicaja), de la zona euro, de Suècia o de Romania, Unicaja et repercutirà l’import que aquestes entitats cobrin. T’informem que en el moment de fer l’operació ha de mostrar-se en pantalla l’import que l’entitat propietària del caixer automàtic en què fas l’operació cobrarà a Unicaja i que, per tant, et podem repercutir. En qualsevol cas, consulta aquí on pots fer retirades d’efectiu a dèbit mitjançant targeta en caixers automàtics d’Espanya de manera gratuïta.
  • Un 4,00 % (mínim 3,50 €) de l’import que es retiri a la resta de països. Cobrarem aquest preu per retirades d’efectiu a dèbit en caixers automàtics amb la Mastercard Crèdit fora d’Espanya, la zona euro, Suècia o Romania.

 

Comissió per retirada d’efectiu a crèdit en caixers automàtics mitjançant la targeta Mastercard Crèdit Jove:

  • Un 4,00 % (mínim 3,50 €), de l’import que es retiri en el cas d’operacions fetes en caixers automàtics d’Unicaja Banco, S.A.
  • Un 4,00 % (mínim 3,50 €) més el 100 % de l’import que el titular del caixer automàtic cobri a Unicaja per aquesta disposició. Això vol dir que, en el cas d’altres entitats nacionals (no Unicaja), de la zona euro, de Suècia i de Romania, es cobrarà una comissió del 4,00 % (amb un mínim de 3,50 €) de l’import que es retiri i, a més, es repercutirà l’import que ens cobri l’entitat propietària del caixer automàtic en què es fa l’operació per utilitzar-lo.
  • Un 5,00 % (mínim 5,00 €) a la resta de països. Això vol dir que es cobrarà una comissió del 5,00 % (amb un mínim de 5,00 €) de l’import que es retiri en entitats que no estiguin a la zona euro ni a Suècia o Romania.

 

Comissió per operació en divisa diferent de l’euro: 3%, Aquesta comissió s’aplicarà a l’import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises (compres i retirades d’efectiu) que es facin amb la targeta segons el canvi obtingut pels sistemes de pagament en la data en què es faci la liquidació corresponent.

 

Tipus d’interès de la targeta Mastercard Crèdit Jove3.

¿T'ajudem?

També al 952 076 263 o mitjançant del formulari de contacte.

El nostre horari d'atenció telefònica és de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 (excepte festius nacionals).

També posem a la teva disposició altres vies de contacte:

Tornar