Particulars

Tornar

TARGETA MASTERCARD CRÉDITO JOVEN CONTACTLESS

UNA TARGETA DE CRÈDIT QUE SEGUEIX EL TEU RITME

DEMANAR TARGETA MASTERCARD JOVEN
Ets client i no tens claus d'accés?

Per a joves de fins a 28 anys

Còmoda, pràctica i segura. Amb tecnologia sense contacte i xip EMV, per a més seguretat.

Gratuïta el primer any(1)

 I també a partir del segon any si fas dues compres al mes(2)

Amb tots els privilegis d'Espacio Joven Uni 

Consulta els descomptes directes en compres del Programa Privilegios EURO 6000(3) que hem seleccionat a espaciojovenuni.com

Assegurances gratuïtes associades (4)    

Solicitar tarjeta mastercard crédito joven

PRÀCTICA, CÒMODA, FLEXIBLE I MOLT AL TEU ESTIL

Comptes amb una àmplia xarxa de caixers*

Podràs disposar d'efectiu a través de caixers allà on el necessitis.

Molt còmoda per realitzar compres en establiments i Internet

I transparent, ja que Unicaja Banco et facilita un extracte detallat de totes les operacions que hagis fet amb la targeta.

Procés de contractació

Per poder contractar la  Targeta Mastercard Crédito Joven Contactless, pots anar a  qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre”t.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar la Targeta Mastercard Crédito Joven Contactless omplint el formulari de contractació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-la. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, ens pots trucar al nostre servei d'atenció al client: +34 901 24 62 46 +34 952 07 62 63.

Condicions

PRINCIPALS COMISSIONS

 

Comissió de manteniment: 19,50 € anual. Pots no pagar aquesta comissió si realitzes 24 operacions en compres a comerços i/o recàrregues de mòbils en un període anual (mitjana mensual de 2 operacions). Les operacions anul·lades i devolucions resten. O si ets titular del Pla Cero Comisiones i compleixes amb els requisits establerts.

 

Comissió per retirar diners de caixers del teu compte (a dèbit):

0 €, per a retirades en caixers d'Unicaja Banco, S.A.

 

100 % del que cobri el titular del caixer a Unicaja per aquesta disposició. És a dir, per les retirades de diners a dèbit que faci el client a caixers d'altres entitats nacionals (no Unicaja Banco), Zona Euro, Suècia i Romania, Unicaja  repercutirà al client l'import que aquestes entitats li cobrin a Unicaja. T'informem que, en el moment de fer l'operació, ha d'aparèixer a la pantalla l'import que l'entitat propietària del caixer on estàs fent l'operació cobrarà a Unicaja i que et podem repercutir. En qualsevol cas, pots consultar zones a Espanya on, per compensar el fet que no tinguem una xarxa de caixers àmplia en aquestes províncies, no et cobrarem les tres primeres retirades de diners a dèbit. Consulta aquí on pots fer reintegraments gratuïts a Espanya.

 

4,00 % (mínim 3,50 €) a la resta de països. Cobrarem aquest preu per retirades de diners en efectiu en caixers fora d'Espanya, zona euro, Suècia o Romania.

 

Comissió per disposar de diners del crèdit de la targeta:

4,00 % (mínim 3,50 €), per a operacions realitzades en caixers automàtics de Unicaja Banco, S.A.

 

4,00 % (mínim 3,50 €) més el 100 % del que cobri el titular del caixer a Unicaja per aquesta disposició. És a dir, es cobrarà una comissió del 4,00 % (amb un mínim de 3,50 €) de l'import que es retiri i, a més, es repercutirà l'import que ens cobri l'entitat propietària del caixer on s'estigui fent l'operació per fer ús del seu caixer en altres entitats nacionals (no Unicaja Banco), zona euro, Suècia i Romania.

 

5,00 % (mínim 5,00 €) a la resta de països. És a dir, es cobrarà una comissió del 5,00% (amb un mínim de 5,00€) de l'import que es retiri en entitats que no es trobin a la Zona Euro, ni a  Suècia ni a Romania.

 

Comissió per operació en divisa diferent de l'euro: 3 %Aquesta comissió s'aplicarà sobre l'import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises (compres i retirades d'efectiu) que es realitzin amb la targeta segons el canvi obtingut pels Sistemes de Pagament en la data en què es realitzi la liquidació corresponent.

 

 

TIPO INTERÉS

 

En la modalidad de pago aplazado se acumularán las operaciones (compras, reintegros de efectivo, …) que se vayan haciendo con la tarjeta y se podrá ir devolviendo una cantidad fija del crédito dispuesto, que se liquidará y pagará con periodicidad mensual todos los días 1 de cada mes natural hasta el completo pago del importe de las operaciones realizadas bajo esta modalidad de pago. El saldo dispuesto devengará intereses al Tipo de Interés Nominal anual (TIN) del 22,20%. La TAE varía dependiendo de si se tiene o no en cuenta el pago de la comisión de mantenimiento así como del importe del crédito en tarjeta. Aquí se pueden ver diferentes ejemplos de la TAE:

  • Para una disposición del crédito en tarjeta Mastercard Crédito Joven Contactless en una compra en comercio nacional de 1.500€ amortizado en 11 cuotas mensuales de 140,54€ y una última cuota mensual de 140,49€ el importe total adeudado sería de 1.686,43€ (si no paga comisión de mantenimiento de la tarjeta), en este caso la TAE sería del 24,60%.
  • Para una disposición del crédito en tarjeta Mastercard Crédito Joven Contactless en una compra en comercio nacional de 1.500€ amortizado en 11 cuotas mensuales de 140,54€ y una última cuota mensual de 140,49€ el importe total adeudado sería de 1.705,93€ (si paga la comisión de mantenimiento anual de 19,50€), en este caso la TAE sería del 27,76%.
  • Para una disposición del crédito en tarjeta Mastercard Crédito Joven Contactless en una compra en comercio nacional de 3.000€ amortizado en 11 cuotas mensuales de 281,07€ y una última cuota mensual de  281,11€ el importe total adeudado sería de 3.372,88€ (si no paga comisión de mantenimiento de la tarjeta), en este caso la TAE sería del 24,60%.
  • Para una disposición del crédito en tarjeta Mastercard Crédito Joven Contactless en una compra en comercio nacional de 3.000€ amortizado en 11 cuotas mensuales de 281,07€ y una última cuota mensual de  281,11€ el importe total adeudado sería de 3.392,38€ si paga la comisión de mantenimiento anual de 19,50€), en este caso la TAE sería del 26,16%.

En todos los casos el importe de la amortización mensual no podrá ser, en ningún caso, inferior a 20€, por tanto la cuota mínima a pagar será  20€, más los intereses y comisiones que se hubieran generado en el periodo.

SERVEIS RELACIONATS AMB LES TEVES TARGETES

Sense comissió de manteniment

Aconsegueix que la comissió de manteniment de la teva targeta sigui de 0 € complint una sèrie de requisits.

Configuració ús de targetes

Activa la teva targeta o bloqueja-la quan ho necessitis a la nostra aplicació o a través d'UniVía. 

Les teves targetes segures i sota control

Tant a Internet com a l'estranger pots comprar de forma còmoda i segura amb les teves targetes d'Unicaja.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

també et pot interessar

Targeta Mastercard Unidúo

Targeta Mastercard Unidúo

Una targeta de crèdit flexible que et permet ajornar el pagament de les compres en còmodes quotes com et convingui millor.

veure Targeta Mastercard Unidúo
UniPay Bizum

UniPay Bizum

Arregla els comptes amb els teus amics a l'instant. Envia i rep diners amb el teu mòbil als teus contactes donats d'alta a l'aplicació.

VEURE UNIPAY BIZUM
Aplaza tus compras

Aplaza tus compras

El sistema de finançament que et permet ajornar el pagament de les teves compres còmodament.

Veure Aplaza tus compras

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".