1 / 6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 l'indicatiu de menor risc i 6/6 el de major risc.

Unicaja Banco, S.A. està adherida al fons de garantia de dipòsits d'entitats de crèdit, creat pel Reial decret llei 16/2011, del 14 d'octubre, la cobertura del qual té un import màxim de 100.000€ (o, en els casos de dipòsits no nominats en euros, el seu equivalent en la divisa de què es tracti) per dipositant i entitat de crèdit.

Indicador relatiu al compte.


Servicio traslado de Cuentas de Unicaja Banco

Trasllada el que tu vulguis

Porta a Unicaja els teus comptes d’altres entitats. Només has de triar què vols traslladar: rebuts, transferències periòdiques, abonaments... Fins i tot cancel·lem el teu compte antic i en portem el saldo.

I ho fem sense que et suposi cap esforç ni tingui cap cost per a tu!


Servicio traslado de Cuentas de Unicaja Banco

Oblida’t de tràmits molestos

Per fer el trasllat, només necessites un compte a Unicaja i accés a la teva Banca Digital. Assegura’t que els titulars d’aquest compte siguin els mateixos que els del compte de l’altre banc.


Servicio traslado de Cuentas de Unicaja Banco

Un procés ràpid i segur

Ens posarem en contacte amb el teu banc anterior en menys de 48 hores per iniciar el trasllat. Des d’aquest moment, la sol·licitud serà efectiva en un termini mínim de 13 dies hàbils.

 

En tot moment t’anirem informant de l’estat del procés, que sempre es farà en un entorn segur per protegir les teves dades.Ets client?

Entra i inicia el trasllat del teu compteHasta 250 € pueden ser tuyos en Unicaja Banco

Fins a 250 €¹ per portar la teva nòmina i apuntar-te a aquesta promoció

Si ets client i portes per primera vegada la teva nòmina o pensió (per un import igual o superior a 800 euros nets mensuals), ingressarem al teu compte fins a 250 €. Promoció vàlida fins al 30 de juny de 2024.


Hazte Cliente de Unicaja Banco

No ets client?

Fer-te client d’Unicaja és molt fàcil: fes-ho ara mateix, en línia i sense passar per l’oficina.Només 3 passos per traslladar el compte

icono-traslado-cuentas-elige

Tria què vols portar

Escull què vols traslladar des del teu altre compte: ingressos, transferències periòdiques, rebuts domiciliats... Fins i tot cancel·lem el teu altre compte i ens n’emportem el saldo.

icono-traslado-cuentas-fecha

Escull la data del trasllat

Tingues en compte que necessitem com a mínim 13 dies hàbils per tramitar totes les gestions.

icono-traslado-cuentas-firma

Signa la documentació

És imprescindible que tots els titulars del compte signin la sol·licitud.


T’expliquem tot el que cal saber

Preguntes freqüents sobre el trasllat de comptes

En què consisteix el servei de trasllat de comptes?

Amb el servei Trasllat de comptes de pagament, t’oferim la possibilitat de portar el teu compte d’una altra entitat al teu compte d’Unicaja.

 

Ens posarem en contacte amb l’altra entitat per fer totes les gestions que seleccionis:

  • Traslladar les teves ordres de pagament periòdiques de sortida (transferències) i d’entrada (per exemple, ingressos per nòmines).
  • Traslladar les teves ordres de domiciliació de rebuts.
  • Traslladar el saldo del compte actual i cancel·lar el compte amb l’altra entitat.

Quins avantatges té el servei de trasllat de comptes d’Unicaja?

El canvi de la domiciliació de rebuts i abonaments (llum, telèfon, etc.) implica paperassa i gestions que sempre són molestes. Gràcies al Trasllat de comptes d’Unicaja podràs tramitar la teva ordre de canvi sense sortir de la teva Banca Digital, en tan sols cinc minuts i sense paperassa.

 

A partir d’aquest moment presentem en nom teu l’ordre de canvi de compte a tots els emissors que vulguis (aigua, electricitat, telefonia, col·legis, etc.). A més, t’informarem durant tot el procés de l’estat de la sol·licitud i et demanarem si cal que ens ajudis a tramitar el canvi de compte d’alguna de les teves domiciliacions.

 

Així de fàcil!

Puc canviar les transferències periòdiques i les ordres permanents que tenia a l’altre banc?

Sí. Des d’Unicaja demanem al teu altre banc informació sobre les transferències periòdiques que tens per poder iniciar-les des del teu compte (si així ho desitges).

També podem sol·licitar el canvi de compte als emissors dels teus abonaments periòdics, per exemple la teva nòmina.

He de fer gestions addicionals?

Pot ser que algun dels emissors de rebuts no permeti que fem aquesta gestió en nom teu. En aquest cas, hauràs d’indicar a l’entitat emissora el canvi del teu compte de dèbit.

Pel que fa a les nòmines, és possible que t’hagis de posar en contacte amb el departament de recursos humans de la teva empresa per sol·licitar el canvi de compte d’abonament. Així mateix, si l’ingrés és una pensió no contributiva de la Seguretat Social o d’altres organismes, posa’t-hi en contacte directament. En el cas de subsidi d’atur, pots canviar el compte directament a través del SEPE.

No obstant això, nosaltres t’acompanyarem en tot el procés; et facilitarem els formularis necessaris perquè els lliuris a l’entitat emissora dels rebuts o dels ingressos.

He d’anar a l’oficina del meu altre banc si també vull cancel·lar el compte?

Addicionalment, i només si ens ho demanes, podem ordenar al teu altre banc la cancel·lació del teu compte d’origen i l’enviament del saldo restant al compte nou en la data que ens indiquis. Tot això de manera 100 % en línia i sense que hagis de perdre temps.

 

Això sí, abans de cancel·lar el compte al teu altre banc és possible que el teu altre banc et demani que tornis les targetes, els xecs o les llibretes que hi tens associats.

L’altre banc pot rebutjar el trasllat?

Sí, el teu altre banc pot rebutjar la sol·licitud de trasllat si, per exemple, tens productes vinculats al compte (préstecs, hipoteques, fons d’inversió, etc.). Cancel·la tots els productes abans de fer el trasllat.

 

A més, perquè el trasllat es faci correctament, recorda que els titulars del compte a Unicaja han de ser els mateixos que els del compte del banc anterior.

Qui ha de signar la sol·licitud de canvi de banc?

És requisit indispensable que la sol·licitud la signin tots els titulars del compte anterior. A més, han de ser també els mateixos titulars del nou compte a Unicaja. Si no hi coincideixen, l’entitat d’origen rebutjarà la petició de trasllat.


També des de l’oficina

icono-traslado-cuentas-solicitud

Omple la sol·licitud

Omple el formulari de trasllat de compte i nosaltres ens encarregarem de la resta.

 

Descarrega el formulari
icono-traslado-cuentas-guia

Guia

Descarrega-te-la i llegeix-la per descobrir tots els detalls sobre com es fa cada trasllat.

Descarrega la guia
icono-traslado-cuentas-oficina

Troba la teva oficina

Si prefereixes fer aquest tràmit de manera presencial, també estarem encantats d’ajudar-te.

Caixers i oficines


¿T'ajudem?

També al 952 076 263 o mitjançant del formulari de contacte.

El nostre horari d'atenció telefònica és de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 (excepte festius nacionals).

També posem a la teva disposició altres vies de contacte:

Tornar