Servei de trasllat de comptes de pagament

T’ajudem a traslladar el teu compte de pagament fàcilment i de franc

Trasllat de transferències i càrrecs

Ens encarreguem de trametre el canvi de les teves ordres permanents de transferències, transferències entrants periòdiques i càrrecs domiciliats (domiciliacions) al teu compte d’Unicaja Banco des d’una altra entitat que operi a Espanya: nòmines, pensions, factures de serveis bàsics, impostos, lloguers, assegurances, etc.

Facilitat de gestió

Si vols fer les gestions personalment, et facilitarem la informació que sigui necessària. Si encara no tens cap compte, ves a una oficina d’Unicaja Banco per obrir-ne un. 

Portabilidad cuenta de pago servicio de traslado de Unicaja Banco

Procediment de trasllat de comptes de pagament

Per poder traslladar el teu compte des d’una altra entitat que operi a Espanya (proveïdor transmissor del teu compte) a Unicaja Banco (proveïdor receptor del teu compte), has de tenir obert un compte a Unicaja Banco, emplenar el formulari de sol·licitud de trasllat inclòs a “Documentació” i entregar-lo, signat per tots els titulars del compte que es trasllada, a la teva oficina d’Unicaja Banco.

 

Un cop hàgim rebut el formulari emplenat, ens posarem en contacte amb l’entitat transmissora del teu compte en un termini màxim de 2 dies hàbils per tramitar el trasllat del teu compte.

 

Els canvis dels serveis indicats es duran a terme en un termini màxim de 5 dies hàbils des del moment en què rebem la informació de l’altra entitat, sempre que aquesta informació ens ho permeti.

 

A partir de la data d’execució que indiquis a la sol·licitud (almenys 13 dies hàbils des de l’entrega de la sol·licitud), s’acceptaran els càrrecs per les domiciliacions i ordres permanents de què hagis informat.

 

Si ho indiques explícitament, es pot cancel·lar el compte antic. Cal que disposis de saldo suficient per atendre els pagaments i les obligacions pendents de càrrec al compte antic fins que finalitzi el procés.

 

Recorda que si tens dubtes o consultes, pots trucar al nostre servei d’atenció al client: +34 900 151 948 o +34 952 07 62 63

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari
Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.