TPV Univerde

Millora l’experiència de compra dels teus clients amb el TPV Univerde*

Cobrament immediat

Les operacions que facis amb TPV s'abonen al teu compte el mateix dia.

Més seguretat

Evita el maneig de grans quantitats d'efectiu i el risc de possibles robatoris.

Fidelització de clients

Ofereix més flexibilitat de pagament als teus clients permetent-los l'ús de la seva Targeta UniVerde.

Suport i assistència

Els nostres TPV compten amb un sistema d’atenció especialitzada amb què t’ajudarem a solucionar imprevistos, incidències o avaries.

tpv_univerde_02

FIDELITZA ELS TEUS CLIENTS AMB EL SISTEMA UNIVERDE

Xarxa UniVerde

Adhereix el teu negoci a la xarxa de comerços UniVerde i ofereix més avantatges de pagament als teus clients amb l'ús del TPV. Així incentives les vendes i augmentes la vinculació amb el teu negoci de clients amb Targeta UniVerde.

Més flexibilitat

Sistema de pagament molt flexible que millora i amplia les modalitats de pagament perquè els teus clients, depenent del seu cultiu i necessitats, decideixin el termini i el nombre de pagaments en què volen fraccionar la seva compra.

Procés de contractació

Per poder contractar el TPV UniVerde, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar el TPV UniVerde omplint el formulari de contractació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, pos trucar al nostre servei d'atenció al client: +34 952 07 62 24.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja Banco des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.   

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja Banco. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.   

Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.