1 / 6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 l'indicatiu de menor risc i 6/6 el de major risc.

Unicaja Banco, S.A. està adherida al fons de garantia de dipòsits d'entitats de crèdit, creat pel Reial decret llei 16/2011, del 14 d'octubre, la cobertura del qual té un import màxim de 100.000€ (o, en els casos de dipòsits no nominats en euros, el seu equivalent en la divisa de què es tracti) per dipositant i entitat de crèdit.

Indicador de risc relatiu al compte.

Pla Zero Professional (Autònoms)

TRIA AMB NOSALTRES UNA RELACIÓ DE CONFIANÇA I SENSE COMISSIONS

Compte 

El teu compte vinculat sense comissió (1) d'administració ni manteniment.

Targeta o TPV

Les teves targetes de crèdit professional o d’empresa associades al contracte de targetes designat o TPV mòbil sense fil (GPRS, Bluetooth, wifi o Virtual) vinculats sense comissió(2) de manteniment.

Transferències en línia

Realitza totes les transferències que necessites sense comissió (3) d'emissió.

Negociació i compensació de xecs

No pagaràs comissions (4) per ingressar els teus xecs en compte.

plan_cero_autonomos_02 plan_cero_autonomos_02

TOT UN PLA PER AL TEU NEGOCI

Realitza els teus serveis més habituals sense que et costi res

Hi ha una manera molt senzilla de saltar-te les comissions associades a la tresoreria del teu negoci. Has de vincular-te a Unicaja Banco, fer ús de la targeta o TPV i complir la resta de condicions detallades en l'apartat de requisits. D'aquesta manera, formaràs part del Pla Zero Professional (Autònoms) i realitzar els teus serveis més habituals no et costarà res.

Consulta les bases del pla Zero Professional per a Autònoms

Requisits

Cal complir totalment alguna de les dues opcions per poder gaudir del programa d’exempcions de pla Zero Professional.

 

1ª OPCIÓ

 

Requisits bàsics (s’han de complir simultàniament):

  • Negoci vinculat* per un import igual o superior a 12.000 € en els 12 darrers mesos.
  • Consum en targetes de crèdit associades al compte del teu negoci per un import igual o superior a 1.200 € anuals o consum en TPV per un import igual o superior a 600 € mensuals. Consulta a les bases del pla Zero Professional el tipus d’operacions que es tenen en compte per al càlcul del consum.

 

Requisits opcionals (cal complir-ne almenys un):

  • Saldo en l’entitat per un import total igual o superior a 6.000 €, del qual siguis titular en fons d’inversió (inclosa la gestió discrecional de carteres d’inversió).
  • Tenir contractades amb l’entitat i en vigor una o diverses assegurances(**) la suma de les primes pagades de les quals sigui igual o superior a 100 €.

 

2ª OPCIÓ

 

Requisit bàsic:

  • Saldos en l’entitat per un import total igual o superior a 20.000 €, dels quals siguis titular en fons d’inversió (inclosa la gestió discrecional de carteres d’inversió).

 

Requisits opcionals (cal complir-ne almenys un):

  • Consum en targetes de crèdit per un import igual o superior a 1.200 € anuals. Consulta a les bases del pla Zero Particulars el tipus d’operacions que es tenen en compte per al càlcul del consum.
  • Consum en TPV per un import igual o superior a 600 € mensuals.
  • Tenir contractades amb l’entitat i en vigor una o diverses assegurances(**) la suma de les primes pagades de les quals sigui igual o superior a 200 €.

Procés de contractació

Per poder adehrir-te al Pla Zero Professional (Autònoms), pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre”t.

 

Si ho prefereixes, també pots adherir-te al Pla Zero Professional (Autònoms) omplint el formulari de contractació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, pos trucar al nostre servei d'atenció al client+34 952 07 62 24.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

productes i serveis relacionats

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja Banco des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja Banco. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.

Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.