1 / 6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 l'indicatiu de menor risc i 6/6 el de major risc.

Unicaja Banco, S.A. està adherida al fons de garantia de dipòsits d'entitats de crèdit, creat pel Reial decret llei 16/2011, del 14 d'octubre, la cobertura del qual té un import màxim de 100.000€ (o, en els casos de dipòsits no nominats en euros, el seu equivalent en la divisa de què es tracti) per dipositant i entitat de crèdit.

Indicador de risc relatiu al compte.

Pla Zero Professional (Autònoms)

TRIA AMB NOSALTRES UNA RELACIÓ DE CONFIANÇA I SENSE COMISSIONS

Comptes

Els teus comptes sense comissió(1) de manteniment ni d’administració, excepte comptes amb Tarifa Plana o comptes Confort.

Targeta o TPV

Les teves targetes de crèdit professional associades al contracte de targetes designat o TPV mòbil sense fil (GPRS, Bluetooth, wifi o Virtual) vinculats sense comissió(2) de manteniment.

Transferències en línia

Realitza totes les transferències que necessites sense comissió (3) d'emissió.

Negociació i compensació de xecs

No pagaràs comissions (4) per ingressar els teus xecs en compte.

plan_cero_autonomos_02 plan_cero_autonomos_02

TOT UN PLA PER AL TEU NEGOCI

Realitza els teus serveis més habituals sense que et costi res

Hi ha una manera molt senzilla de saltar-te les comissions associades a la tresoreria del teu negoci. Has de vincular-te a Unicaja, fer ús de la targeta o TPV i complir la resta de condicions detallades en l'apartat de requisits. D'aquesta manera, formaràs part del Pla Zero Professional (Autònoms) i realitzar els teus serveis més habituals no et costarà res.


Consulta les bases del pla Zero Professional per a Autònoms


Requisits

Cal complir totalment alguna de les dues opcions per poder gaudir del programa d’exempcions de pla Zero Professional.

 

1ª OPCIÓ

 

Requisits bàsics (s’han de complir simultàniament):

  • Negoci vinculat* per un import igual o superior a 12.000 € en els 12 darrers mesos.
  • Consum en targetes de crèdit associades al compte del teu negoci per un import igual o superior a 1.200 € anuals o consum en TPV per un import igual o superior a 600 € mensuals. Consulta a les bases del pla Zero Professional el tipus d’operacions que es tenen en compte per al càlcul del consum.

 

Requisits opcionals (cal complir-ne almenys un):

  • Saldo en l’entitat per un import total igual o superior a 6.000 €, del qual siguis titular en comptes a la vista, dipòsits, fons d’inversió (inclosa la gestió discrecional de carteres d’inversió).
  • Tenir contractades amb l’entitat i en vigor una o diverses assegurances(**) la suma de les primes pagades de les quals sigui igual o superior a 100 €.

 

2ª OPCIÓ

 

Requisit bàsic:

  • Saldos en l’entitat per un import total igual o superior a 20.000 €, dels quals siguis titular en fons d’inversió (inclosa la gestió discrecional de carteres d’inversió).

 

Requisits opcionals (cal complir-ne almenys un):

  • Consum en targetes de crèdit per un import igual o superior a 1.200 € anuals. Consulta a les bases del pla Zero Professional el tipus d’operacions que es tenen en compte per al càlcul del consum.
  • Consum en TPV per un import igual o superior a 600 € mensuals.
  • Tenir contractades amb l’entitat i en vigor una o diverses assegurances(**) la suma de les primes pagades de les quals sigui igual o superior a 200 €.

Procés de contractació

Per poder adehrir-te al Pla Zero Professional (Autònoms), pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja, on estarem encantats d'atendre”t.

 

Si ho prefereixes, també pots adherir-te al Pla Zero Professional (Autònoms) omplint el formulari de contractació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, pos trucar al nostre servei d'atenció al client+34 952 07 62 24.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

productes i serveis relacionats

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.

Tornar