Tornar

Assegurances agràries

PROTEGEIX LA TEVA EXPLOTACIÓ AGRÀRIA AMB UNA ASSEGURANÇA ADAPTADA

Ets client i no tens claus d'accés?

Cobertures adaptades

Tria la modalitat d'assegurança agrària (1) que s'adapti millor a les teves necessitats.

Primes subvencionades

Part del cost de la teva assegurança el subvenciona l'administració estatal i autonòmica.

 

Finançament a mida

Gaudeix de condicions preferents per al sector agrari.

Descompte i bonificació

Tens un descompte del 4 % per contractació col·lectiva i bonificacions per renovació.

 

Solicitar seguros agrarios

Minimitza el risc de factors externs que no pots controlar

En explotacions agrícoles

Garanteixen els danys produïts per pedra, glaçada, incendi, pluja torrencial, pluja persistent, sequera, vent huracanat i altres adversitats climàtiques que afectin tant a la producció com a les instal·lacions assegurades.

En explotacions ramaderes

Cobreixen la mort o sacrifici necessari per accident, malaltia, atac d'altres animals, etc. del bestiar assegurat. Inclouen també retirada i destrucció de cadàvers.

Sectors i cobertures

Sectors agraris

  • Assegurança d'explotacions olivereres. Es garanteixen els danys en producció i plantació causats pels riscos de pedra, riscos excepcionals i altres adversitats climàtiques no controlables per l'agricultor (sequera, gelada o mala floració). Les cobertures poden variar segons el mòdul contractat.
  • Assegurança de cultius herbacis. Es garanteixen els danys en producció causats per pedra, incendi, riscos excepcionals, no naixença i altres adversitats climàtiques no controlables per l'agricultor (sequera o glaçada). Les cobertures poden variar segons el mòdul contractat.
  • Assegurança d'explotacions vitícoles. Es garanteixen els danys en producció i plantació causats per pedra, glaçada, riscos excepcionals i altres adversitats climàtiques no controlables per l'agricultor. Les cobertures poden variar segons el mòdul contractat.
  • Assegurança d'hortalisses sota coberta. Es garanteixen els danys en producció i instal·lacions causats per pedra, glaçada, vent, virosi,  riscos excepcionals i altres adversitats climàtiques no controlables per l'agricultor. Les cobertures poden variar segons el mòdul contractat.
  • Assegurança de bestiar. Cobreix la mort o sacrifici necessari causat per accident, malaltia, atacs d'animals, etc. Inclou també la posterior retirada i destrucció dels cadàvers.
  • Altres conreus.

 

Sector agropecuari

  • Assegurança de responsabilitat civil.
  • Assegurança per a vehicles agrícoles.
  • Assegurances de caçadors.
  • Assegurança d'explotacions agropecuàries.

 

Procés de contractació

Per poder contractar l'Assegurança agrària, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar l'Assegurança agrària omplint el formulari de contractació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-la. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, pots trucar-nos al nostre servei d'atenció al client: +34 952 07 62 24.

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja Banco des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.   

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja Banco. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.   

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 952 076 263

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Targeta UniVerde

Targeta UniVerde

Una targeta amb majors flexibilitats de pagament per a les teves compres professionals en comerços adherits. Consúltalos en el siguiente enlace.

VEURE TARGETA UNIVERDE
Targeta Gasóleo Bonificado

Targeta Gasóleo Bonificado

Una targeta exclusiva per a professionals del sector agrari amb majors flexibilitats de pagament en els teus proveïments de carburant.

VEURE TARGETA GASÓLEO BONIFICADO

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.