Assegurances agràries

PROTEGEIX LA TEVA EXPLOTACIÓ AGRÀRIA AMB UNA ASSEGURANÇA ADAPTADA

Cobertures adaptades

Contracta la modalitat d’assegurança agrària(1) que més s’adapti a la teva explotació agrícola o ramadera.

Primes subvencionades

Com que és una assegurança subvencionada, et beneficies d’un descompte directe en la teva pòlissa.

Protecció a mida

Personalitza la teva assegurança triant el grau de protecció que necessites.

Adaptada a les teves necessitats

Paga en 2 o 4 terminis, amb un 1 % de subvenció addicional.

Assegurances agràries combinades: la millor decisió per al futur

Totes les cobertures i prestacions que necessites per a la teva explotació agrícola, combinades en una sola assegurança

Solicitar seguros agrarios

Minimitza el risc de factors externs que no pots controlar

En explotacions agrícoles

Garanteixen els danys produïts per pedra, glaçada, incendi, pluja torrencial, pluja persistent, sequera, vent huracanat i altres adversitats climàtiques que afectin tant a la producció com a les instal·lacions assegurades.

En explotacions ramaderes

Cobreixen la mort o sacrifici necessari per accident, malaltia, atac d'altres animals, etc. del bestiar assegurat. Inclouen també retirada i destrucció de cadàvers.

Sectors i cobertures

Sectors agraris

  • Assegurança d'explotacions olivereres. Es garanteixen els danys en producció i plantació causats pels riscos de pedra, riscos excepcionals i altres adversitats climàtiques no controlables per l'agricultor (sequera, gelada o mala floració). Les cobertures poden variar segons el mòdul contractat.
  • Assegurança de cultius herbacis. Es garanteixen els danys en producció causats per pedra, incendi, riscos excepcionals, no naixença i altres adversitats climàtiques no controlables per l'agricultor (sequera o glaçada). Les cobertures poden variar segons el mòdul contractat.
  • Assegurança d'explotacions vitícoles. Es garanteixen els danys en producció i plantació causats per pedra, glaçada, riscos excepcionals i altres adversitats climàtiques no controlables per l'agricultor. Les cobertures poden variar segons el mòdul contractat.
  • Assegurança d'hortalisses sota coberta. Es garanteixen els danys en producció i instal·lacions causats per pedra, glaçada, vent, virosi,  riscos excepcionals i altres adversitats climàtiques no controlables per l'agricultor. Les cobertures poden variar segons el mòdul contractat.
  • Assegurança de bestiar. Cobreix la mort o sacrifici necessari causat per accident, malaltia, atacs d'animals, etc. Inclou també la posterior retirada i destrucció dels cadàvers.
  • Altres conreus.

Procés de contractació

Per poder contractar l'Assegurança agrària, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar l'Assegurança agrària omplint el formulari de contractació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-la. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, pots trucar-nos al nostre servei d'atenció al client: +34 952 07 62 24.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja Banco des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.   

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja Banco. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.   

Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.