Tornar

Préstec de rehabilitació energètica de comunitats de propietaris

Millora l’eficiència energètica del teu edifici

¿Ets client i no tens claus d’accés?

Finança fins al 100 % de la reforma(1)

Finançament del total del pressupost de la reforma (IVA inclòs), fins a 120.000 €. Per a imports superiors, el finançament màxim és del 80 %.

Paga’l còmodament

La comunitat de propietaris té fins a 8 anys per retornar el préstec, amb l’opció d’una carència de capital de sis mesos.

Estalvia energia

Fer una rehabilitació energètica del teu edifici en millora l’eficiència energètica i aconsegueix un estalvi per als veïns.

Redueix les emissions de CO2

Al millorar les instal·lacions tèrmiques i els sistemes energètics del teu edifici, es redueixen les emissions de gasos perjudicials per al medi ambient.

Tu vivienda más sostenible con el Préstamo de Rehabilitación Energética de Comunidades de Propietarios de Unicaja Banco

El teu habitatge més sostenible i eficient

Aconsegueix una millor qualificació energètica per a la teva comunitat

Amb el préstec de rehabilitació energètica de comunitats de propietaris t’ajudem a reduir la petjada ecològica i el consum d’energia. Canvia l’aïllament del teu edifici, instal·la panells solars o fes altres millores en les instal·lacions tèrmiques d’il·luminació.

Completa l’ajuda concedida per a la rehabilitació energètica del teu edifici

Col·laborem amb l’Institut per a la Diversificació i l’Estalvi d’Energia (IDAE). Així, si la teva comunitat de propietaris és beneficiària del Programa d’ajuts per a actuacions de rehabilitació energètica en edificis existents, amb el finançament d’Unicaja Banco podries obtenir l’import que et falta per fer la reforma.

Preguntes freqüents sobre el Préstec de Rehabilitació Energètica de Comunitats de Propietaris

Quin tipus de projectes i reformes energètiques es poden finançar?

Les actuacions que es poden finançar són les següents:

 

a) Millora de l’eficiència energètica de l’envoltant tèrmica.

 

b) Millora de l’eficiència energètica i l’ús d’energies renovables en les instal·lacions tèrmiques de calefacció, climatització, refrigeració, ventilació i aigua calenta sanitària.

 

c) Millora de l’eficiència energètica de les instal·lacions d’il·luminació.

Qui pot sol·licitar el Préstec de Rehabilitació Energètica de Comunitats de Propietaris?

La sol·licitud del préstec es farà a nom de la comunitat de propietaris, però podrà ser signada per tots els propietaris o pel president en representació de la comunitat. Consulta la documentació necessària en qualsevol de les nostres oficines. A més, la concessió està subjecta al criteri de l’entitat.

Com ha de justificar la comunitat de propietaris el cost de la reforma?

En fer la sol·licitud del préstec, la comunitat de propietaris haurà d’aportar el pressupost d’execució dels treballs que cal dur a terme, en què s’ha d’incloure l’IVA.

Procés de contractació del Préstec de Rehabilitació Energètica

Per poder contractar el préstec de rehabilitació energètica de comunitats de propietaris, pots anar a qualsevol de les oficines d’Unicaja Banco, on t’atendrem encantats.

 

Si t’ho estimes més, també pots sol·licitar el préstec de rehabilitació energètica de comunitats de propietaris emplenant el formulari de contractació, en què has d’indicar l’oficina on vols tramitar-lo. Aviat ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que si tens dubtes o consultes, pots trucar al nostre servei d’atenció al client al número+34 952 07 62 63.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja Banco a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.  

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja Banco a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.  

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.