icono-simula-coste

Simula el cost

Podràs calcular el cost de la bestreta amb una senzilla simulació. Pots anticipar puntualment una o diverses factures, o fer-ho de manera automàtica.

icono-ahorro-tiempo

Estalvia temps

Consulta de manera ràpida i senzilla l’estat de cada factura des del nostre Portal de Proveïdors d’Unicaja Confirming.

icono-agil-y-rapido

Àgil i ràpid

Pots veure les teves factures sense haver de registrar-se al portal. Només han de tenir una oferta de confirming.

icono-sin-riesgos

Sense riscos

El pagament de les factures el farà Unicaja de manera anticipada. El finançament no figurarà al teu CIRBE.


Descobreix el Portal de Proveïdors Unicaja Confirming

Una eina pràctica i senzilla des de la qual podràs consultar tot allò relacionat amb el cobrament de les teves factures.

 

Per accedir al portal cal que tinguis una oferta de confirming. Pots accedir en mode consulta o si ho prefereixes registrar-te en línia mitjançant uns senzills passos.


acceso-portal-confirming-unicaja


Resolem tots els teus dubtes

Si ets proveïdor i necessites ajuda o tens dubtes sobre el funcionament d’aquest servei, deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.Tens una empresa i t’agradaria que els teus proveïdors es beneficiïn d’aquest servei?

Amb el servei Unicaja Confirming, tant tu com els teus proveïdors estalviareu temps i esforç.Preguntes freqüents sobre el cobrament anticipat de factures


Soc proveïdor. Com funciona?

Per poder beneficiar-te d'aquest servei com a proveïdor, en primer lloc, cal que el teu client tingui contractat el servei Unicaja Confirming. Si és el cas, tindràs accés al Portal de Proveïdors d’Unicaja Confirming.

 

En aquest portal veuràs les factures que has emès al teu client juntament amb la data de venciment del pagament. Tu decideixes si vols cobrar la factura en la data de venciment o avançar el cobrament de manera puntual o automàtica a canvi d’una comissió.

 

T’expliquem com funciona pas a pas:

  1. El titular del servei Unicaja Confirming, el teu client, enviarà la remesa de factures que vulgui comunicar amb tu amb els diferents venciments de pagament.
  2. Unicaja et comunicarà la relació de factures emeses a favor teu mitjançant correu electrònic o correu postal.
  3. Tens l’opció de decidir si esperes al venciment de les factures o demanar la bestreta puntual d’una o totes les factures comunicades. També pots optar per la bestreta automàtica de les futures factures que s’enviïn, mitjançant la recepció d’abonaments en ferm al teu compte tan aviat com el client cedeixi les factures a través del servei Unicaja Confirming d’Unicaja.
  4. Unicaja farà el pagament en temps i forma.

Per exemple:

 

Al setembre, una empresa de disseny de mobles a mida clienta del servei Unicaja Confirming et va encarregar taulers de fusta massissa de roure. El compromís de pagament de la factura era de 90 dies. Malgrat tot, a causa de les teves necessitats de liquiditat, vas decidir no esperar i vas optar per anticipar el cobrament a través del Portal de Proveïdors d’Unicaja Confirming, amb l’acceptació del pagament amb un interès corresponent. Com a resultat, Unicaja et va pagar la factura descomptant els interessos en un termini màxim de 3 dies hàbils.

He de ser client d’Unicaja?

No, aquest servei és per a qualsevol empresa o autònom independentment de si és client o no de l’entitat. El teu client sí que ha de contractar el servei Unicaja Confirming per poder oferir-te tots aquests avantatges. Per poder accedir al Portal només has de tenir una oferta de confirming ja sigui per entrar en mode consulta o per registrar-te.

Com a proveïdor, quines opcions de finançament tinc?

Pots triar si vols anticipar el cobrament de les factures de manera puntual o de manera automàtica per una comissió. Pots anticipar una factura, anticipar-les totes o només anticipar les que triïs. Podràs fer-ho còmodament des del Portal de Proveïdors Unicaja Confirming d’Unicaja.

 

Soc proveïdor també client d’Unicaja i disposo del servei Gestió de Cobraments; és incompatible?

No, si ets usuari del servei Gestió de Cobraments pots seguir utilitzant-lo com fins ara o bé registrar-te al nou Portal de Proveïdors Unicaja Confirming amb noves utilitats a la teva disposició. Registrar-se és molt senzill i trigaràs molt poc: amb la teva oferta de confirming accedeix al Portal i tria l’opció de registrar-se. Hauràs d’omplir alguns documents i l’endemà t’enviarem un PIN amb el qual podràs entrar al Portal sempre que ho necessitis.

Consumeix risc o es reflecteix al CIRBE?

No, el cobrament anticipat no comporta el consum de risc ni es reflecteix al CIRBE.

La meva empresa és internacional. Puc fer servir aquest servei?

És clar; a més, podràs fer-ho amb les divises principals.

He triat el pagament anticipat. Puc automatitzar els propers pagaments?

Sí, pots automatitzar el pagament anticipat i no preocupar-te per sol·licitar-ho en properes ocasions.

Què és un confirming sense recurs?

El confirming sense recurs et permet com a proveïdor obtenir liquiditat anticipada, delegant a Unicaja el risc d’impagament per part del client.


¿T'ajudem?

També al 952 076 263 o mitjançant del formulari de contacte.

El nostre horari d'atenció telefònica és de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 (excepte festius nacionals).

També posem a la teva disposició altres vies de contacte:

Tornar