TARGETA MASTERCARD CRÈDIT BUSINESS

OPTIMITZA EL RENDIMENT DEL TEU NEGOCI AMB UNA TARGETA DE CRÈDIT

Amb tots els avantatges Mastercard    

Acceptada arreu del món.

Gratuïta el primer any (1)   

La teva targeta de crèdit el primer any sense comissió d’emissió ni de manteniment. A partir del segon any, sense comissió de manteniment segons les condicions.(2)

Flexible en les formes de pagament    

Tria pagar a final de mes, ajornat (revolving) o mitjançant un càrrec directe al compte.

Assegurances gratuïtes associades (3)   

La teva targeta Mastercard Business inclou gratuïtament una assegurança d'assistència en viatges i una assegurança d'accidents.

tarjeta_mastercard_credito_ebusiness_02

UNA EINA DE GESTIÓ EFICAÇ I RENDIBLE PER AL TEU NEGOCI

Millora el control dels teus pagaments professionals

Tota una targeta de crèdit que, a més, et permet carregar les teves despeses de representació, viatges i qualsevol altra despesa derivada de la teva activitat empresarial diària.

Els teus comptes clars en tot moment

Unicaja et facilita un extracte detallat de totes les operacions efectuades amb la targeta.

Útil per retirar efectiu en una àmplia xarxa d'oficines i caixers*

Amb la targeta Mastercard Business podràs disposar d'efectiu a través de caixers i oficines bancàries allà on ho necessitis.

Fàcil de desactivar a través d'Banca Digital

En cas de robatori o pèrdua, podràs desactivar temporalment la targeta a través de la nostra banca digital amb un simple clic.

Procés de contractació

Per poder contractar la Targeta Mastercard Crèdit Business,pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar la Targeta Mastercard Crédito Business emplenant el formulari de contractació i indicant a quina oficina prefereixes tramitar-la. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, pos trucar al nostre servei d'atenció al client: +34 952 07 62 24.

Condicions

PRINCIPALS COMISSIONS

 

Comissió de manteniment: 44,00 € anual. Exempta del pagament de la comissió de manteniment si realitzes un consum en compres i/o recàrregues de mòbils superiors a 3.600€ dins d'un període anual (mitjana mensual  de 300 €). Les operacions anul·lades i devolucions resten. O si ets titular del Plan Cero Comisiones, Plan Cero Comisiones Empresas o Plan Cero Comisiones Autónomos i compleixes els requisits establerts. Consulta les bases del Pla Zero.

 

Comissió per retirada d’efectiu a dèbit en caixers automàtics mitjançant targeta:

0 € de comissió per retirades amb la targeta Mastercard Business Crèdit en caixers automàtics d’Unicaja Banco, S.A.

 

100 % del que cobri el titular del caixer automàtic a Unicaja per aquesta disposició. És a dir, per les retirades de efectiu a dèbit que faci el client amb la targeta Mastercard Business Crèdit a caixers automàtic d'altres entitats nacionals (no Unicaja), Zona Euro, Suècia i Romania, Unicaja repercutirà al client l'import que aquestes entitats li cobrin a Unicaja. T'informem que, en el moment de fer l'operació, ha d'aparèixer a la pantalla l'import que l'entitat propietària del caixer automàtic on estàs fent l'operació cobrarà a Unicaja i que et podem repercutir. En qualsevol cas, pots consultar zones a Espanya on, per compensar el fet que no tinguem una xarxa de caixers automàtics àmplia en aquestes províncies, no et cobrarem les tres primeres retirades de efectiu a dèbit. Consulta aquí on pots fer reintegraments gratuïts a Espanya.

 

4,00 % (mínim 3,50 €) de l’import que es retiri a la resta de països. Cobrarem aquest preu per retirades d’efectiu a dèbit mitjançant targeta Mastercard Business Crèdit en caixers automàtics fora de la zona euro, Suècia o Romania.

 

Comissió per retirada d’efectiu a crèdit en caixers automàtics mitjançant targeta:

4,00 % (mínim 3,50 €) de l’import que es retiri en el cas d’operacions fetes en caixers automàtics d’Unicaja Banco, S.A.

 

4,00 % (mínim 3,50 €) més el 100 % del que cobri el titular del caixer a Unicaja per aquesta disposició. És a dir, es cobrarà una comissió del 4,00 % (amb un mínim de 3,50 €) de l'import que es retiri i, a més, es repercutirà l'import que ens cobri l'entitat propietària del caixer automàtic on s'estigui fent l'operació per fer ús del seu caixer en altres entitats nacionals (no Unicaja), zona euro, Suècia i Romania.

 

5,00 % (mínim 5,00 €) a la resta de països. És a dir, es cobrarà una comissió del 5,00 % (amb un mínim de 5,00 €) de l'import que es retiri en entitats que no es trobin a la zona euro, ni a  Suècia ni a Romania.

 

Comissió per operació en divisa diferent de l'euro: 3% Aquesta comissió s'aplicarà sobre l'import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises (compres i retirades d'efectiu) que es realitzin amb la targeta segons el canvi obtingut pels Sistemes de Pagament en la data en què es realitzi la liquidació corresponent.

 

TIPUS D'INTERÈS

 

En la modalitat de pagament ajornat s'acumularan les operacions (compres, reintegraments d'efectiu, etc.) que es vagin fent amb la targeta Mastercard Business Crèdit  i es podrà anar retornant una quantitat fixa del crèdit disposat, que es liquidarà i pagarà amb periodicitat mensual tots els dies 1 de cada mes natural fins al pagament total de l'import de les operacions realitzades sota aquesta modalitat de pagament. El saldo disposat meritarà interessos al Tipus d'Interès Nominal anual (TIN) del 19,00%.

Aquí es poden veure diferents exemples representatius de la TAE calculats per a casos en què no es facin més disposicions del crèdit de les indicades ni es modifiqui la quota, amb el sistema d’amortització francès (quotes periòdiques constants que inclouen capital i interessos) en 48 mesos:

 

  • Per a una disposició de 1.500 € del crèdit de la targeta Mastercard Business en una compra en comerç nacional el dia 1 del mes en curs, amortitzat en 47 quotes mensuals de 44,83 € i una última quota de 44,56 €. Import total degut: 2.151,57 € (dels quals 651,57 € són interessos), si no paga comissió de manteniment anual de la targeta de crèdit. Cost total del crèdit: 651,57 €.  TIN: 19 %, TAE: 20,74 %.
  • Per a una disposició de 1.500 € del crèdit de la targeta Mastercard Business en una compra en comerç nacional el dia 1 del mes en curs, amortitzat en 47 quotes mensuals de 44,83 € i una última quota de 44,56 €. Import total degut: 2.327,57 € (dels quals 651,57 € són interessos). La comissió de manteniment de la targeta, de 44 € anuals, es paga anualment en un únic pagament al començament del període. A causa d’aquesta comissió, la TAE varia en funció de l’import i del termini. Cost total del crèdit: 827,57 €.  TIN: 19 %, TAE: 27,00 %.
 

L’import de l’amortització mensual de capital no podrà ser en cap cas inferior a 20 €. Per tant, la quota mínima mensual per pagar serà la suma de 20 € més els interessos i les comissions que es generin en el període.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

productes i serveis relacionats

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja Banco des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja Banco. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.

Tornar