Tornar

TARGETA MASTERCARD CRÈDIT BUSINESS

OPTIMITZA EL RENDIMENT DEL TEU NEGOCI AMB UNA TARGETA DE CRÈDIT

Ets client i no tens claus d'accés?

Amb tots els avantatges Mastercard    

Acceptada arreu del món i amb tots els descomptes de Privilegios EURO 6000.(1)

Gratuïta el primer any (2)   

I també a partir del segon any segons condicions.(3)

Flexible en les formes de pagament    

Tria pagar a final de mes, ajornat o mitjançant un càrrec directe al compte.

Assegurances gratuïtes associades(4)   

tarjeta_mastercard_credito_ebusiness_02

UNA EINA DE GESTIÓ EFICAÇ I RENDIBLE PER AL TEU NEGOCI

Millora el control dels teus pagaments professionals

Tota una targeta de crèdit que, a més, et permet carregar les teves despeses de representació, viatges i qualsevol altra despesa derivada de la teva activitat empresarial diària.

Els teus comptes clars en tot moment

Unicaja Banco et facilita un extracte detallat de totes les operacions efectuades amb la targeta.

Útil per retirar efectiu en una àmplia xarxa d'oficines i caixers*

Amb la targeta Mastercard Business podràs disposar d'efectiu a través de caixers i oficines bancàries allà on ho necessitis.

Fàcil de desactivar a través d'Banca Digital

En cas de robatori o pèrdua, podràs desactivar temporalment la targeta a través de la nostra banca digital amb un simple clic.

Procés de contractació

Per poder contractar la Targeta Mastercard Crèdit Business,pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banc, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar la Targeta Mastercard Crédito Business emplenant el formulari de contractació i indicant a quina oficina prefereixes tramitar-la. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, pos trucar al nostre servei d'atenció al client+34 901 11 11 33 o +34 952 07 62 24.

Condicions

PRINCIPALS COMISSIONS

 

Comissió de manteniment: 39,00 € anual. Exempta del pagament de la comissió de manteniment si realitzes un consum en compres i/o recàrregues de mòbils superiors a 3.600€ dins d'un període anual (mitjana mensual  de 300 €). Les operacions anul·lades i devolucions resten. O si ets titular del Plan Cero Comisiones, Plan Cero Comisiones Empresas o Plan Cero Comisiones Autónomos i compleixes els requisits establerts.

 

Comissió per retirar diners de caixers del teu compte (a dèbit):

0€, per a retirades en caixers de Unicaja Banco, S.A.

 

100 % del que cobri el titular del caixer a Unicaja per aquesta disposició. És a dir, per les retirades de diners a dèbit que faci el client a caixers d'altres entitats nacionals (no Unicaja Banco), Zona Euro, Suècia i Romania, Unicaja  repercutirà al client l'import que aquestes entitats li cobrin a Unicaja. T'informem que, en el moment de fer l'operació, ha d'aparèixer a la pantalla l'import que l'entitat propietària del caixer on estàs fent l'operació cobrarà a Unicaja i que et podem repercutir. En qualsevol cas, pots consultar zones a Espanya on, per compensar el fet que no tinguem una xarxa de caixers àmplia en aquestes províncies, no et cobrarem les tres primeres retirades de diners a dèbit. Consulta aquí on pots fer reintegraments gratuïts a Espanya.

 

4,00 % (mínim 3,50 €) a la resta de països. Cobrarem aquest preu per retirades de diners en efectiu en caixers fora d'Espanya, zona euro, Suècia o Romania.

 

Comissió per disposar de diners del crèdit de la targeta:

4,00 % (mínim 3,50 €), per a operacions efectuades en caixers automàtics d'Unicaja Banco, S.A.

 

4,00 % (mínim 3,50 €) més el 100 % del que cobri el titular del caixer a Unicaja per aquesta disposició. És a dir, es cobrarà una comissió del 4,00 % (amb un mínim de 3,50 €) de l'import que es retiri i, a més, es repercutirà l'import que ens cobri l'entitat propietària del caixer on s'estigui fent l'operació per fer ús del seu caixer en altres entitats nacionals (no Unicaja Banco), zona euro, Suècia i Romania.

 

5,00 % (mínim 5,00 €) a la resta de països. És a dir, es cobrarà una comissió del 5,00 % (amb un mínim de 5,00 €) de l'import que es retiri en entitats que no es trobin a la zona euro, ni a  Suècia ni a Romania.

 

Comissió per operació en divisa diferent de l'euro: 3% Aquesta comissió s'aplicarà sobre l'import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises (compres i retirades d'efectiu) que es realitzin amb la targeta segons el canvi obtingut pels Sistemes de Pagament en la data en què es realitzi la liquidació corresponent.

 

TIPUS D'INTERÈS

 

En la modalitat de pagament ajornat s'acumularan les operacions (compres, reintegraments d'efectiu, etc.) que es vagin fent amb la targeta i es podrà anar retornant una quantitat fixa del crèdit disposat, que es liquidarà i pagarà amb periodicitat mensual tots els dies 1 de cada mes natural fins al pagament total de l'import de les operacions realitzades sota aquesta modalitat de pagament. El saldo disposat meritarà interessos al Tipus d'Interès Nominal anual (TIN) del 22,20%. La TAE varia depenent de si es té o no en compte el pagament de la comissió de manteniment així com de l'import del crèdit a la targeta. Aquí es poden veure diferents exemples de la TAE:

  • Per a una disposició del crèdit en targeta Mastercard Business a una compra en un comerç nacional de 1.500 € amortitzat en 11 quotes mensuals de 140,54€ i una última quota mensual de 140,49€, l'import total degut seria de 1.686,43€ (si no paga comissió de manteniment de la targeta), en aquest cas la TAE seria del 24,60%.
  • Per a una disposició del crèdit en targeta Mastercard Business en una compra a un comerç nacional de 1.500 € amortitzats en 11 quotes mensuals de 140,54 € i una última quota mensual de 140,49 €, l'import total degut seria de 1.725,43 € (si es paga la comissió de manteniment anual de 39,00 €), en aquest cas la TAE seria del 31,06 %.
  • Per a una disposició del crèdit en targeta Mastercard Business en una compra a un comerç nacional de 3.000 € amortitzats en 11 quotes mensuals de 281,07 € i una última quota mensual de  281,11 €, l'import total degut seria de 3.372,88 € (si no es paga comissió de manteniment de la targeta), en aquest cas la TAE seria del24,60 %.
  • Per a una disposició del crèdit en targeta Mastercard Business en una compra a un comerç nacional de 3.000€ amortitzat en 11 quotes mensuals de 281,07€ i una última quota mensual de  281,11€ l'import total degut seria de 3.411,88 € (si paga la comissió de manteniment anual de 39,00€), en aquest cas la TAE seria del 27,77%.

En tots els casos l'import de l'amortització mensual no podrà ser, en cap cas, inferior a 20€, per tant la quota mínima a pagar serà  20€, més els interessos i comissions que s'haguessin generat en el període.

productes i serveis relacionats

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja Banco des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja Banco. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

també et pot interessar

Banca Digital

Banca Digital

Fes que el teu dia a dia sigui més còmode amb la nostra Banca Digital, accessible les 24 hores cada dia de l'any.

veure Banca Digital
Terminal punt de venda

Terminal punt de venda

Ofereix en el teu establiment la possibilitat de pagament amb targeta i evita riscos en el maneig de grans quantitats d'efectiu.

Veure Terminal punt de venda
Servei Caixers

Servei Caixers

A través dels caixers automàtics d’Unicaja podràs realitzar les operacions més habituals sense necessitat d’entrar a l’oficina.

veure servei caixers

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.