Targeta Visa Business Débito

Gestiona les compres i els pagaments del teu negoci amb una targeta per al dia a dia

Gratuïta el primer any (1)    

La teva targeta de crèdit el primer any sense comissió d’emissió ni de manteniment. A partir del segon any, sense comissió de manteniment segons les condicions.

Retira efectiu a dèbit gratis en més de 14.000 caixers

Pots retirar efectiu a dèbit de manera gratuïta en tots els caixers de la nostra xarxa (inclou caixers Liberbank) i a partir de 120 € en caixers d’altres xarxes segons la província (3).

Assegurances gratuïtes associades (2)    

La teva targeta Mastercard Business inclou gratuïtament una assegurança d'assistència en viatges i una assegurança d'accidents.

Banca Digital

Pots veure tots els teus moviments a través de la Banca Digital perquè puguis portar al dia les compres i els pagaments de la teva empresa.

solicita-tarjeta-visa-business-debito

Més avantatges de la targeta Visa Business Dèbit

Opera amb ella en els teus viatges de negoci

La teva targeta et permet operar en qualsevol comerç del món, sempre que acceptin la marca Visa. Per això, serà una acompanyant perfecta per a tots els viatges de negoci.

Procés de contractació Targeta Visa Business Débito

Per poder contractar la Targeta Visa Business Débito, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja, on estarem encantats d'atendre”t.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar la Targeta Visa Business Débito omplint el formulari de contractació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-la. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, pos trucar al nostre servei d'atenció al client: +34 900 15 19 48 o +34 952 07 62 24.

Condicions Targeta Visa Business Débito

PRINCIPALS COMISSIONS

 

Comissió de manteniment: 32,00 € anual. Exempta del pagament de la comissió de manteniment si realitzes un consum en compres i/o recàrregues de mòbils superiors a 3.600€ dins d'un període anual (mitjana mensual  de 300 €). Les operacions anul·lades i devolucions resten.

 

Comissió per retirada d’efectiu a dèbit en caixers automàtics mitjançant targeta:

 

0 € de comissió per retirades amb la targeta Visa Business Débito en caixers automàtics d’Unicaja Banco, S.A.

 

100 % del que cobri el titular del caixer automàtic a Unicaja per aquesta disposició. És a dir, per les retirades de efectiu a dèbit que faci el client amb la targeta Visa Business Débito a caixers automàtic d'altres entitats nacionals (no Unicaja), Zona Euro, Suècia i Romania, Unicaja repercutirà al client l'import que aquestes entitats li cobrin a Unicaja. T'informem que, en el moment de fer l'operació, ha d'aparèixer a la pantalla l'import que l'entitat propietària del caixer automàtic on estàs fent l'operació cobrarà a Unicaja i que et podem repercutir. En qualsevol cas, pots consultar zones d’Espanya on pots fer retirades gratuïtes d’efectiu a dèbit iguals o superiors a 120 €. Consulta aquí on pots fer reintegraments gratuïts a Espanya.

 

4,00 % (mínim 3,50 €) de l’import que es retiri a la resta de països. Cobrarem aquest preu per retirades d’efectiu a dèbit mitjançant targeta Visa Business Débito en caixers automàtics fora de la zona euro, Suècia o Romania.

 

Comissió per operació en divisa diferent de l'euro: 3% Aquesta comissió s'aplicarà sobre l'import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises (compres i retirades d'efectiu) que es realitzin amb la targeta segons el canvi obtingut pels Sistemes de Pagament en la data en què es realitzi la liquidació corresponent.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

productes i serveis relacionats

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.

Tornar