Plazox per a comerços

Augmenta les vendes facilitant als clients el pagament fraccionat de les compres

Ofereix opcions de pagament i incrementa les vende

Els teus clients podran fraccionar les compres d’almenys 60 €, segons el sector, en el moment del pagament.

Amb un sol clic pots triar els terminis

Els teus clients només necessitaran un clic per fraccionar les compres en 3, 6, 9 o 12 mesos en el moment del pagament.

Tant en botigues físiques com a Internet

Plazox està disponible amb el teu TPV d’Unicaja tant per a establiments com per a comerços electrònics.

Sense complicacions ni paperassa

Els teus clients podran fraccionar les compres que facin amb la targeta de crèdit que ja tinguin, activada per la seva entitat.

plazox-para-comercios-centro plazox-para-comercios-centro

PLAZOX, FRACCIONAMENT DE PAGAMENTS AMB TARGETA DE CRÈDIT

Cobraràs l’import total, igual que en la resta de les vendes amb targeta

Ara, amb la seva targeta de crèdit, els teus clients decideixen en cada moment com i quan volen pagar. Podran pagar les compres a terminis en 3, 6, 9 o 12 mesos amb un clic, tant les que han fet físicament en una botiga com a Internet, sense tràmits ni paperassa i amb la garantia, confiança i seguretat d’Unicaja.

Així és el procés de fraccionament de pagaments amb plazox

icono-plazox-paso-1

Triar pagament fraccionat

En iniciar el pagament amb la targeta de crèdit i després de teclejar el PIN o validar la seva identitat en una compra en línia, el client podrà triar si vol pagar l’import total de la seva compra o fraccionar el pagament.

icono-plazox-paso-2

Escollir el nombre de terminis

Si el teu client decideix fraccionar el pagament, haurà d’escollir si paga en 3, 6, 9 o 12 mesos.

icono-plazox-paso-3

Confirmar el pagament

Per finalitzar, haurà d’acceptar les condicions de l’operació. Així de fàcil.


Logo Plazox

Mostra que ofereixes el fraccionament plazox als teus clients

Ja sigui al web o al teu establiment, senyalitza el teu punt de venda amb el distintiu plazox per tal que els clients sàpiguen que poden fraccionar les compres en còmodes terminis de 3, 6, 9 o 12 mesos. Descarrega aquí el material per senyalitzar el teu comerç en línia o ves a la teva oficina i sol·licita l’adhesiu per al teu comerç físic.

Preguntes freqüents sobre Plazox

­Què has de fer per habilitar el servei plazox?

En el cas de les botigues físiques, nosaltres ens encarreguem d’habilitar el servei de pagament fraccionat per als TPV Ingénico MOVE-5000 (sense fil) i tots els terminals sense fil instal·lats a partir de l’11 d’octubre de 2021.

 

Un cop activat el servei al terminal, els clients que tinguin una targeta amb el servei plazox habilitat pel seu banc ja poden fraccionar els pagaments si ho volen. Recorda que és convenient que senyalitzis el teu comerç amb el distintiu plazox per informar els clients de la disponibilitat del servei al teu comerç.

 

En el cas dels comerços electrònics, nosaltres ens encarreguem d’habilitar el servei de pagament fraccionat en els TPV virtuals dels nostres comerços. Un cop activat el servei en el TPV virtual, els clients que tinguin una targeta amb el servei plazox habilitat pel seu banc ja poden fraccionar els pagaments si ho volen. Recorda que és convenient que incloguis de manera destacada la marca del servei plazox al teu web per informar els clients de la disponibilitat del servei a la teva botiga en línia.

 

En general, el servei de fraccionament de pagament a l’instant plazox està disponible en la majoria de sectors d’activitat amb TPV d’entitats financeres (tant per a compres en línia com físiques), amb l’excepció de les compres fetes en casinos, caritat i solidaritat, massatges i saunes, recàrregues de telefonia, autopistes, operacions catalogades de baix import i terminals no atesos (TNA).

Què han de fer els teus clients per fraccionar les compres?

En el cas de les botigues físiques, només hauran d’iniciar el pagament amb la seva targeta de crèdit personal (amb aquest servei activat pel seu banc), introduir el PIN i seguir les indicacions del terminal. Si la seva targeta té activat el servei plazox, se’ls mostraran les opcions de fraccionament i podrà decidir en el moment si vol fraccionar el pagament o no i en quants mesos.

 

En el cas dels comerços electrònics, durant el procés de pagament, si la seva targeta té activat el servei plazox, se’ls mostrarà una pantalla senzilla, en què podran decidir, amb un sol clic, si volen fraccionar el pagament o no i en quants mesos.

Quin tipus de compres es poden fraccionar amb el servei plazox?

Les compres per un import mínim de 60 € o 100 €, segons el sector d’activitat i sempre que el comerç admeti plazox. Els comerços poden, previ acord amb el seu banc, elevar el límit d’aquest import mínim fins a 500 euros.

 

Els sectors d’activitat en què s’aplica cadascun dels imports mínims són:

  • Import mínim de 60 € per a agències de viatges, hotels, transport de viatgers, joieries, lloguer de vehicles, oci i espectacles, venda per correu/telèfon, comerç al detall i resta de grans superfícies.
  • Import mínim de 100 € per a grans superfícies, alimentació i supermercats, benzineres, farmàcies, drogueries i restaurants.

En quants terminis es poden fraccionar les compres?

Les compres es poden fraccionar en 3, 6, 9 o 12 mesos, sempre que l’import de cada quota mensual sigui d’almenys 20 €.

Quan cobraràs la compra fraccionada pel teu client?

Cobraràs l’import de la venda de la mateixa manera que la resta de les teves vendes pagades amb targeta.

El client ha de fer cap tràmit o esperar alguna aprovació?

El client no ha de fer paperassa, emplenar qüestionaris ni esperar cap aprovació addicional. Només ha de donar el seu consentiment seguint les indicacions del terminal.

Quines condicions s’aplicaran al client?

S’aplicaran les condicions ja convingudes en el contracte del client amb el seu banc, ja que aquesta és l’entitat emissora de la seva targeta de crèdit.

Està disponible el servei plazox en els comerços en línia?

Sí, el pagament fraccionat s’ofereix de la mateixa manera en el TPV virtual: es valida en un sol clic i s’autentica el client de la mateixa manera que una compra en línia no fraccionada.

Quines targetes tenen aquest servei?

Cada entitat emissora de targetes decideix en quines targetes activa el servei plazox. S’ometen en el servei les targetes contractades per persones jurídiques.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

productes i serveis associats

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d’Unicaja. Consulta i fes operacions bancàries siguis on siguis.

Tornar