Préstec Fracciona

Fracciona els teus impostos còmodament

Liquiditat per al teu negoci

Paga els impostos derivats de la teva activitat empresarial o professional sense haver d’utilitzar recursos propis, a fi de millorar la gestió dels fluxos de tresoreria.*

Planificació dels teus comptes

No facis front a les despeses de cop al mateix moment; pots finançar els pagaments a curt termini i sol·licitar aquest préstec en cada període tributari si ho necessites. 

Finançament fins a 3 mesos

Com que és un finançament a curt termini, podràs fraccionar el pagament dels impostos en fins a 3 mesos.

Evita recàrrecs

Finança les teves obligacions i evita recàrrecs per pagar fora de termini.

Préstamo Fracciona Unicaja Banco

Finança el pagament d’impostos d’empreses i autònoms

El préstec Fracciona és un producte destinat al finançament del pagament d’impostos fet per empreses i autònoms. Finança les obligacions tributàries següents: IVA d’empreses i autònoms, retencions a compte d’IRPF i pagaments fraccionats de l’impost sobre societats.

Procés de contractació del préstec Fracciona

Per poder contractar el préstec Fracciona, pots anar a qualsevol de les oficines d’Unicaja Banco, on t’atendrem encantats.

 

Si t’ho estimes més, també pots sol·licitar el préstec Fracciona emplenant el formulari de contractació i indicant en quina oficina vols tramitar-lo. Aviat ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que si tens dubtes o consultes, pots trucar al nostre servei d’atenció al client:  +34 952 07 62 24.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja Banco a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d’Unicaja Banco. Consulta i fes operacions bancàries siguis on siguis.

Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.