Línia ICO Empreses i Emprenedors

REALITZA LES TEVES INVERSIONS AMB UNA LÍNIA DE CRÈDIT PREFERENT

Finançament

Gaudeix d'un crèdit* per a determinades inversions.

Fins a 20 anys per retornar-ho

Amb terminis de finançament flexibles i un període de carència del principal de fins a tres anys.

Fins a 12,5 M €

Sol·licita fins al 100 % de la teva inversió o liquiditat necessària.

Financiación de Empresas - Unicaja Banco

AUTÒNOMS, PROFESSIONALS I SOCIETATS, ESTEU D'ENHORABONA

Beneficiaris

Poden sol·licitar la Línia ICO* Empreses i emprenedors els autònoms, les empreses i les entitats públiques i privades (fundacions, ONG, etc.). També està disponible per a particulars i comunitats de propietaris que vulguin rehabilitar edificis, zones comunes o habitatges.

Àmplia cobertura

Fes les teves inversions productives dins el territori nacional** i cobreix les teves necessitats de liquiditat a través d'aquesta línia de crèdit específica amb la qual pots sol·licitar el 100 % del capital que necessitis més l'IVA o impost de naturalesa similar.

Terminis i carències

Tens fins a 20 anys de termini per amortitzar el crèdit a un interès molt competitiu, amb un període de carència de principal de fins a 3 anys. Si utilitzes el crèdit per finançar el circulant de la teva empresa, tens fins a 4 anys de termini per retornar-lo i fins a 1 any de carència.

Inversions finançables

Pots utilitzar aquesta línia de crèdit per adquirir actius fixos productius nous o de segona mà (IVA inclòs), adquirir vehicles de turisme o adquirir empreses.

Procés de contractació

Per poder contractar la Línia ICO Empreses i Emprenedors, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar la Línia ICO Empreses i emprenedors omplint el formulari de contractació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, pos trucar al nostre servei d'atenció al client+34 952 07 62 24.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

productes i serveis relacionats

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja Banco des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja Banco. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.

Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.