icono-relacion-proveedores

Millora la relació amb els teus proveïdors

Els teus proveïdors podran cobrar en la data pactada o bé cobrar per avançat.

icono-ahorro-tiempo

Estalvia temps

Redueix les tasques administratives i simplifica el pagament als teus proveïdors, nacionals o internacionals.

icono-movil-green

Tu tens el control

A través de la Banca Digital d’Unicaja podràs controlar en tot moment l’estat de les teves remeses.


Finança els teus pagaments o anticipa el cobrament de factures

Facilitats per a tu, avantatges per als proveïdors.


Centraliza tus pagos - Unicaja Banco Confirming

Centralitza els teus pagaments

Amb Unicaja Confirming pots centralitzar el sistema de pagament als teus proveïdors. Gràcies a aquest servei, els teus proveïdors poden cobrar en la data pactada o els hi pots oferir cobrar per avançat.

 

Com que ofereix l’anticipació del cobrament de les factures, aquest servei et permetrà estalviar despeses de gestió i millorar la relació amb els teus proveïdors.


Unicaja Confirming seguridad para tus proveedores

Seguretat per als teus proveïdors

Els teus proveïdors podran anticipar el cobrament de les factures de manera puntual o de manera automàtica, sense haver d’esperar-ne el venciment. Unicaja s’encarregarà de fer els pagaments per avançat i en descomptarà una quantitat en concepte d’interessos i comissions.


Mantén tu liquidez en momentos clave - Unicaja Banco Confirming

Mantingues la teva liquiditat en moments clau

Ens podràs demanar l’ajornament del pagament de les factures dels teus proveïdors. Unicaja s’encarregarà de pagar-les en temps i forma, és a dir, de manera anticipada o en la data de venciment.Com es contracta Unicaja Confirming?

Fàcil i ràpid. Et donem dues opcions:


icono-buscar-oficina

Acosta’t a qualsevol de les nostres oficines

Pots fer-ho sense cita prèvia, quan vulguis. Estarem encantats d’atendre’t.

Cerca una oficina
icono-rellenar-formulario

O si ho prefereixes, a través del formulari següent

Omple en línia el formulari següent i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

Obre formulari

Ets proveïdor i treballes amb un client d’Unicaja Confirming?

Anticipa el cobrament de les teves factures a través del Portal de Proveïdors d’Unicaja Confirming.Preguntes freqüents sobre Unicaja Confirming


Què és Unicaja Confirming?

És un servei financer que ofereix Unicaja a empreses per gestionar i agilitzar els pagaments als seus proveïdors sense consumir els seus límits de risc. Mitjançant aquest servei, Unicaja s’encarrega de fer els pagaments als proveïdors en nom de l’empresa del client, d’acord amb les factures presentades per aquests proveïdors. Els proveïdors, a més, disposen de l’opció d’anticipar el cobrament de les factures emeses a favor seu, sense consumir-ne els límits de risc i sense aprovacions ni tràmits que allarguin el procés.

Com funciona?

  1. El titular del servei Unicaja Confirming enviarà a través de la seva Banca Digital la remesa de factures que vulgui comunicar als seus proveïdors amb els diferents terminis de pagament.
  2. Unicaja s’encarregarà de comunicar als proveïdors la relació de factures emeses a favor seu mitjançant correu electrònic o correu postal.
  3. Els proveïdors, clients o no d’Unicaja , decidiran si esperar el venciment de les factures o si sol·licitar a través del Portal de Proveïdors d’Unicaja Confirming la bestreta puntual d’una o de totes les factures comunicades i/o la bestreta automàtica de les següents factures que es generin, amb la recepció d’abonaments en ferm al seu compte en el mateix moment en què el client cedeixi les factures a Unicaja a través del servei Unicaja Confirming.
  4. En cas que el titular del servei vulgui protegir la seva liquiditat té la possibilitat d’ajornar el pagament, sense perjudici que els seus proveïdors cobrin en temps i forma, atès que és Unicaja qui fa els pagaments.

T’ho expliquem millor amb l’exemple següent:

 

Una empresa de disseny de mobles a mida contracta el servei Unicaja Confirming. El mes de setembre, va adquirir taulers de fusta massissa de roure de tres proveïdors diferents, dos nacionals (A i B) i un d’internacional (C), i es va comprometre a pagar les dues factures en un termini de 90 dies. El proveïdor A prefereix no esperar i anticipa el cobrament a través del Portal de Proveïdors d’Unicaja Confirming a canvi d’un interès. Els altres proveïdors, B i C, prefereixen esperar el dia del venciment. Un cop transcorreguts els 90 dies, l’empresa de disseny de mobles prefereix ajornar el pagament, però com que té contractat aquest servei, Unicaja fa el pagament als proveïdors en temps i forma.

A qui va dirigit?

El servei Unicaja Confirming va dirigit a clients empreses de l’Entitat que vulguin millorar la seva gestió administrativa i facilitar liquiditat al proveïdor sense que aquest consumeixi línies de risc (no apareixerà al CIRBE). El proveïdor, client o no d’Unicaja, a través del Portal de Proveïdors d’Unicaja Confirming podrà gestionar de manera autònoma les seves sol·licituds.

 

 

La concessió del servei Unicaja Confirming està subjecta a criteris de l’entitat.

 

Quina diferència hi ha entre un pagaré i el servei de Confirming?

Tots dos són instruments financers per administrar pagaments i transaccions comercials. Tot i que tenen algunes similituds, també tenen diferències significatives:

  • Pagaré: un pagaré és un document de deute en què una persona o entitat (anomenada el subscriptor o el lliurador) promet pagar incondicionalment a una altra persona o entitat (anomenada el beneficiari o el prenedor. En essència, és un acord per escrit per pagar una quantitat específica de diners en un moment determinat. El pagaré es pot fer servir com a forma de finançament o com a garantia de pagament.
  • Confirming: També conegut com a factoring invers, és un servei que s’encarrega d’administrar els pagaments a proveïdors en nom d’una empresa client. L’empresa client autoritza Unicaja a pagar les factures dels seus proveïdors en nom seu i en els terminis acordats mitjançant el Servei Unicaja Confirming. Segons les instruccions de l’empresa client, Unicaja es converteix en el pagador i fa els pagaments als proveïdors. Posteriorment, l’empresa del client ha de reemborsar a Unicaja la suma corresponent a les factures pagades.

Puc fer servir el servei Unicaja Confirming amb els meus proveïdors internacionals?

És clar; a més, podràs fer-ho amb les divises principals.

 

Amb quanta antelació he d’emetre les ordres de pagament?

Assegura’t de crear les ordres amb almenys 5 dies hàbils d’antelació.

Com sol·licitar la bestreta si ets proveïdor?

Si ets proveïdor, per sol·licitar la bestreta t’has de registrar al nou Portal del Proveïdor d’Unicaja.


¿T'ajudem?

També al 952 076 263 o mitjançant del formulari de contacte.

El nostre horari d'atenció telefònica és de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 (excepte festius nacionals).

També posem a la teva disposició altres vies de contacte:

Tornar