icon-check-black

Troba ajudes públiques per a la teva empresa

Registra't gratuïtament i troba tota la informació sobre les ajudes europees que existeixen per al teu negoci.

icon-check-black

Esbrina l’import que et correspondria

Amb el nostre simulador, sabràs si pots ser beneficiari d’una ajuda europea i l’import que podries obtenir.

icon-check-black

T’ajudem a tramitar les convocatòries

Si el teu projecte s’ajusta a alguna convocatòria dels fons europeus Next Generation, t’ajudem a tramitar-la.

icon-check-black

Accés per a clients d’Unicaja

Accés al simulador amb informació exclusiva, recomanacions d’experts i alertes de les ajudes favorites.

Convocatòries obertes

PER A PIMES I AUTÒNOMS

AJUTS KIT DIGITAL

Aprofita ara i fes el salt online amb fins a 12.000 € de fons Next Generation. Sigui quin sigui el teu sector, si ets un autònom o una petita empresa, aconsegueix ara les ajudes a través del nostre col·laborador QDQMedia.

PER A COMUNITATS DE PROPIETARIS

REHABILITACIÓ ENERGÈTICA

Rehabilitar la teva comunitat de veïns mai no ha estat tan fàcil. Descobreix la convocatòria oberta de Fons Next Generation per al teu habitatge.


Simulador Next de Ayudas Europeas de Unicaja Banco

La Unió Europea destina 750.000 milions d’euros a la recuperació econòmica

Registra’t gratis en el nou Simulador Next per a autònoms i empreses i descobreix si pots beneficiar-te dels nous fons europeus Next Generation. T’ajudem a trobar i tramitar les ajudes i subvencions que existeixen per al teu negoci. Descobreix si la teva empresa pot acollir-se a una ajuda europea.


Convocatòries i ajudes principals Next Generation

document-payroll

Subvencions

Aquestes subvencions venen recollides en el “Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Espanya Pot”, al qual van destinats 69.500 milions d’euros.

Guarantee

Garanties

Asseguren el compliment de les obligacions adquirides per les parts contractants d’un producte i permeten accedir al finançament en condicions més favorables.

finance

Finançament

S’activarà a través de préstecs, el beneficiari final dels quals és l’empresa/autònom. Per optar a aquesta opció, el beneficiari haurà de complir una sèrie de requisits.

bank

Licitacions públiques

Procediments a través dels quals les administracions públiques convoquen contractes per a l’execució d’una obra o la provisió d’un subministrament o servei.

Com puc trobar ajudes públiques per a la meva empresa

01_number

REGISTRA’T EN EL SIMULADOR

Registrar-se en el simulador és molt senzill. Només et calen les dades de contacte: nom, adreça electrònica, etc.

02_number

BUSCA AJUDES SEGONS EL TEU PERFIL

Selecciona el tipus de convocatòries que t’interessen, el sector i la mida de la teva empresa, i troba les ajudes que s’ajusten al teu perfil.

03_number

SIMULA I TRAMITA

Amb el Simulador Next, coneixeràs el percentatge de probabilitat que et concedeixin cadascuna de les ajudes i l’import corresponent. I si t’interessa alguna, t’ajudem a tramitar-la.

T'ajudem?

Horari: de dilluns a dissabte de 8.00 a 22:00h (excepte festius).

Preguntes freqüents sobre els fons Next Generation

Què són els fons Next Generation?

La Comissió Europea ha creat un pressupost temporal i excepcional denominat Next Generation EU (NGEU) amb l’objectiu d’impulsar la recuperació de l’economia i la seva transformació accelerant l’adaptació a la descarbonització i la digitalització.

 

Aquest programa combina les reformes estructurals amb la inversió tant pública com privada, a fi d’ajudar a l’economia europea a superar la crisi econòmica i sanitària. De fet, com a aprenentatge d’aquesta última crisi és subjacent a la filosofia d’aquests fons el reforç de la resiliència i de la capacitat tecnològica de la Unió Europea, amb fortes inversions en la intel·ligència artificial, la computació en el núvol, el 5G o la ciberseguretat.

 

El pressupost NGEU mobilitzarà fins a 750 mil milions d’euros en el període 2021-2026 i finançarà els països membres a través de línies de préstecs i de subvencions (360 i 390 mil milions d’euros, respectivament).

Quines iniciatives es poden finançar?

El Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d’Espanya s’ha estructurat en 10 polítiques palanca, per la seva capacitat d’arrossegament sobre l’activitat i l’ocupació, que són les responsables d’impulsar la recuperació econòmica a curt termini i sustentar la transformació de l’economia espanyola, amb un horitzó temporal fins a 2023.

 

Aquestes 10 polítiques palanca s’articulen en 30 components que se subdivideixen en 110 inversions o línies d’actuació i 102 reformes. El Fons de la Unió Europea de Reconstrucció concedeix a Espanya 140.000 milions d’euros mitjançant la concessió d’ajudes no reembossables o directes i préstecs reembossables.

Com pot beneficiar-se la meva empresa de les ajudes europees?

No volem que deixis passar l’oportunitat de transformar el teu negoci. Així que si estàs pensant a fer un gir de 180° al teu projecte empresarial, ara és el moment.

 

 

Accedeix gratuïtament al Simulador Next d’Ajudes Europees d’Unicaja, coneix les teves opcions i deixa que t’acompanyem en la localització de les propostes de finançament més indicades i amb major probabilitat d’èxit.

 

 

Identifica’t, explica’ns els teus interessos, facilita’ns algunes dades bàsiques sobre la teva empresa i el projecte de transformació que portaries a terme, i de la resta ens encarreguem nosaltres. T’acompanyem de principi a fi en la identificació, la tramitació i el seguiment de les ajudes que millor s’adapten a les necessitats de la teva empresa.

I si soc client de Liberbank?

Tots els clients de Liberbank han passat a ser-ho d’Unicaja; per tant, podran gaudir igualment del registre i de l’accés per a clients al Simulador Next d’Ajudes Europees.

¿T'ajudem?

També al 952 076 263 o mitjançant del formulari de contacte.

El nostre horari d'atenció telefònica és de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 (excepte festius nacionals).

També posem a la teva disposició altres vies de contacte:

Tornar