Gestiona i consulta les teves dadesPer gestionar i consultar les teves dades accedeix a "La meva àrea"; per fer-ho, fes clic al teu avatar ubicat a la part superior esquerra de la pantalla.

 

Des de "La meva àrea", podràs consultar les teves dades personals, gestionar la teva seguretat, configurar la teva Banca Digital i els teus Contactes.

  • Consulta i modifica les dades personals de contacte, domicili i dades de la teva activitat econòmica i fiscal. Per a la teva seguretat, per poder consultar i modificar aquesta informació, es requerirà el codi de seguretat i la targeta de coordenades en cas de disposar-ne.
  • També podràs veure els teus documents signats o pendents d'enviament. Fes clic a cada apartat per accedir a la informació corresponent.
  • Per personalitzar la teva experiència, crea un àlies associat al teu contracte de banca digital i canvia la imatge del teu perfil.
  • En autoritzacions a tercers, consulta els consentiments de pagaments, dades o fons que has concedit a altres entitats.
  • Per corregir o actualitzar alguna dada personal, com el nom, l’estat civil, o el número de DNI, hauràs d’anar a alguna de les nostres oficines.

¿T'ajudem?

També al 952 076 263 o mitjançant del formulari de contacte.

El nostre horari d'atenció telefònica és de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 (excepte festius nacionals).

També posem a la teva disposició altres vies de contacte:


Banca Digital de Unicaja Banco

Vols tenir el banc molt al teu estil a la butxaca?

Descarrega la nostra app i gaudeix de tots els avantatges d’Unicaja des del teu mòbil.


Tornar