AvisosDes d’"Inici", podràs veure el resum financer dels teus comptes, el darrer moviment als teus comptes i els avisos o alertes. També podràs consultar, des de la secció "Avui necessito" el llistat d'operacions freqüents

 

Quan es necessiti alguna acció de la teva part o necessitem informar-te de quelcom rellevant, se’t mostraran diversos tipus d’avisos. En aquest sentit podràs trobar avisos relacionats amb:

  • "Transferències en esborrany": un cop premis aquest avís, et portarà a totes les transferències que tinguis pendents d’enviar.
  • "Productes en descobert": aquí podràs trobar un avís si tens algun producte amb el saldo per sota de 0 €.

A la part superior se’t podrien mostrar, si cal, els avisos relacionats amb:

  • "Rebuts de finançament pendents de pagament a Unicaja": aquí podràs consultar, si en tinguessis, els rebuts de finançament pendent de pagament a Unicaja.
  • "De signatura": aquí podràs veure tots els documents o transaccions que tens pendent per signar (fitxers, transferències, documents, etc.).
  • "Rebuts": aquí podràs veure tots els rebuts que tens pendents de pagament amb data de venciment propera.
  • "Enviament de documentació": segons el cas, et demanarem en aquest avís la documentació que tens pendent d’actualitzar o per fer-nos arribar.

D’altra banda, també podràs accedir als avisos relacionats amb les operacions pendents de signatura, de manera unificada, des de la icona de la campana, que es troba a la part superior dreta de la pantalla. Quan es mostri en color vermell parpellejant significa que aquests avisos requereixen la teva intervenció.


¿T'ajudem?

També al 952 076 263 o mitjançant del formulari de contacte.

El nostre horari d'atenció telefònica és de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 (excepte festius nacionals).

També posem a la teva disposició altres vies de contacte:


Banca Digital de Unicaja Banco

Vols tenir el banc molt al teu estil a la butxaca?

Descarrega la nostra app i gaudeix de tots els avantatges d’Unicaja des del teu mòbil.


Tornar