UNIBUZÓN

REP LA TEVA CORRESPONDÈNCIA EN LÍNIA A TRAVÉS DE BANCA DIGITAL

Gratuït

Servei totalment gratuït.

Ecològic

Deslliura't del paper i contribueix a respectar el medi ambient.

 

Descàrrega

Pots descarregar la teva correspondència en PDF i arxivar-la al teu ordinador.

 

Resum anual

Planifica millor les teves despeses amb el resum anual d'ingressos i pagaments.

Solicitar Unibuzón Solicitar Unibuzón

SENSE DESPESA PER A TU, SENSE COST PER AL MEDI AMBIENT

Rep tota la teva correspondència a través de Banca Digital gratis i sense paper

Fes-li un favor al medi ambient. Amb UniBuzón rebràs tota la teva correspondència de manera electrònica a través de Banca Digital. Podràs consultar les teves cartes en qualsevol moment, descarregar-les en PDF, arxivar-les al teu ordinador o imprimir només les que necessitis. Així estalvies paper i col·labores amb una gestió més sostenible del nostre planeta.

Descubre unibuzón Descubre unibuzón

TAN SENZILL COM PRÀCTIC

Una bústia digital sense gaire història

UniBuzón t'avisarà quan rebis nova correspondència. Per consultar-la, només has d'identificar-te a Banca Digital i seleccionar el menú Utilitats > UniBuzón. Les comunicacions estaran disponibles durant 1 any complet des de la seva data d'emissió. Només seguiràs rebent per correu tradicional les comunicacions que Unicaja Banco consideri oportunes.

unibuzon_04 unibuzon_04

MILLORA LA TEVA PLANIFICACIÓ ECONÒMICA

Tot el que necessites saber en un sol document

A més, UniBuzón et facilita mensualment un resum anual d'ingressos i despeses efectuats als teus comptes, una informació molt útil distribuïda en taules i gràfiques comparatives que et permeten una visió general de les teves activitats amb Unicaja Banco. Així planifiques millor la teva economia amb una previsió més fiable d'ingressos i despeses al llarg de tot l'any.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS ASSOCIATS A UNIBUZÓN

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja Banco des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.   

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja Banco. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.   

Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.