Normativa PSD2 Comerços

Que els teus clients se sentin segurs és un bon negoci

Ara més que mai, la seguretat és fonamental

Per això, el 14 de setembre, va entrar en vigor la nova normativa europea de pagaments amb els objectius de facilitar i millorar la seguretat en l’ús de sistemes de pagament tant de forma presencial com online, així com promoure la innovació.  

Pla d’acció per a comerç en línia amb targeta

Els proveïdors de serveis de pagaments i el comerç minorista estem treballant en un pla d’acció per adoptar completament els factors d’autenticació reforçada abans del 31 de desembre de 2020.

Més seguretat en línia amb 3DS

3DS (3 Domain Secure) és un protocol d’autenticació dels pagaments fets amb targeta en comerços electrònics que redueix el frau i proporciona més seguretat. Més informació sobre 3DS.

Clients més ben autenticats amb SCA

SCA (Strong Customer Authenticacion) és un procediment de verificació reforçada de la identitat del client per a les operacions de pagament. Més informació sobre SCA. També pots consultar aquesta pràctica infografia.

AQUESTA NORMATIVA EUROPEA DE SERVEIS DE PAGAMENT POSA EN MARXA L’AUTENTICACIÓ BASADA EN LA COMBINACIÓ DE DOS DELS TRES FACTORS SEGÜENTS

pin_icon

Una cosa que coneixen

Com ara el seu PIN o una clau

movil_icon

Una cosa que tenen

Com ara el mòbil o la targeta

huella_icon

I una cosa que són

Com ara l’empremta dactilar o els trets facials


Normativa PSD2 - Ley de Servicios de Pago - Unicaja Banco Normativa PSD2 - Ley de Servicios de Pago - Unicaja Banco

REFORÇANT LA TEVA TRANQUIL·LITAT

L’economia digital creix, i la forma de comprar també: telèfons mòbils, ordinadors, tauletes i fins i tot assistents de veu s’utilitzen cada dia per comprar

A causa del volum creixent d’aquestes compres, cal incrementar els elements de seguretat sol·licitats per verificar que el titular de la targeta realment és qui diu que és. La Directiva de Serveis de Pagament 2 (PSD2) té com a objectiu, entre altres qüestions, millorar la seguretat de transaccions presencials i els pagaments online a través d’Autenticació Reforçada de Clients.Normativa PSD2 para Comercios TPV - Ley de Servicios de Pago - Unicaja Banco

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d’Unicaja. Consulta i fes operacions bancàries siguis on siguis.

Tornar