Tornar

Normativa PSD2 Comerços

Que els teus clients se sentin segurs és un bon negoci

Ara més que mai, la seguretat és fonamental

Per això, el 14 de setembre, va entrar en vigor la nova normativa europea de pagaments amb els objectius de facilitar i millorar la seguretat en l’ús de sistemes de pagament tant de forma presencial com online, així com promoure la innovació.  

Pla d’acció per a comerç en línia amb targeta

Els proveïdors de serveis de pagaments i el comerç minorista estem treballant en un pla d’acció per adoptar completament els factors d’autenticació reforçada abans del 31 de desembre de 2020.

Més seguretat en línia amb 3DS

3DS (3 Domain Secure) és un protocol d’autenticació dels pagaments fets amb targeta en comerços electrònics que redueix el frau i proporciona més seguretat. Més informació sobre 3DS.

Clients més ben autenticats amb SCA

SCA (Strong Customer Authenticacion) és un procediment de verificació reforçada de la identitat del client per a les operacions de pagament. Més informació sobre SCA.

Aquesta normativa europea de pagaments posa en marxa l’Autenticació Reforçada de Clients, un sistema de seguretat per als teus clients basat en 3 elements de seguretat identificatius

pin_icon

Una cosa que coneixen

Com ara el seu PIN

movil_icon

Una cosa que tenen

Com ara el mòbil o la targeta

huella_icon

I una cosa que són

Com ara l’empremta dactilar o els trets facials

PAS A PAS

Normativa PSD2 - Ley de Servicios de Pago - Unicaja Banco

REFORÇANT LA TEVA TRANQUIL·LITAT

L’economia digital creix, i la forma de comprar també: telèfons mòbils, ordinadors, tauletes i fins i tot assistents de veu s’utilitzen cada dia per comprar

A causa del volum creixent d’aquestes compres, cal incrementar els elements de seguretat sol·licitats per verificar que el titular de la targeta realment és qui diu que és. La Directiva de Serveis de Pagament 2 (PSD2) té com a objectiu, entre altres qüestions, millorar la seguretat de transaccions presencials i els pagaments online a través d’Autenticació Reforçada de Clients.

Normativa PSD2 para Comercios TPV - Ley de Servicios de Pago - Unicaja Banco

I QUÈ HAS DE FER COM A COMERÇ?

En primer lloc

Revisa els teus TPV, tant físics com virtuals. Si tots els teus TPV són segurs (3DS), és a dir, els TPV físics accepten xip i PIN i els TPV virtuals processen totes les transaccions com a "comerç electrònic segur", no pateixis, no has de fer res.

En segon lloc

Si tots o alguns dels TPV no són segurs, has de posar-te en contacte amb nosaltres sense demora i t’oferirem solucions que et permetin continuar operant amb la millor experiència de pagament dels teus clients.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Acosta’t a la teva oficina més propera o posa’t en contacte amb nosaltres a través dels telèfons.

Productos y servicios relacionados

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accede a tus cuentas y productos de Unicaja Banco a través del ordenador. La herramienta perfecta para gestionar tu día a día financiero.   

ico_banca_movil

Banca Móvil

Acceso inmediato a tus cuentas y productos de Unicaja Banco. Consulta y realiza operaciones bancarias estés donde estés.   

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

también te puede interesar

Unicaja Mòbil App

Unicaja Mòbil App

On vulguis i quan vulguis. Opera amb Unicaja Banco de forma ràpida i segura amb la nostra aplicació mòbil.

Ventajas Banca Móvil
Apple Pay

Apple Pay

Amb Apple Pay podràs pagar fàcilment amb la targeta EURO 6000 d'Unicaja Banc a través de qualsevol dispositiu Apple.

Ver Apple Pay
UniPay Bizum App

UniPay Bizum App

Arregla els comptes amb els teus amics a l'instant. Envia i rep diners amb el teu mòbil als teus contactes donats d'alta a l'aplicació.

Ver Unipay Bizum

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.