• - Potencialment menor rendiment
  • Potencialment major rendiment +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Risc baix
  • Risc alt

Indicador de risc del fons de inversió

La categoria “1” no significa que la inversió no tingui risc.

Aquesta dada és indicativa del risc del fons. Tanmateix, pot no constituir una indicació fiable del futur del perfil de risc. A més, no hi ha cap garantia que la categoria indicada romangui inalterable i pot variar al llarg del temps.

Per què en aquesta categoria? Aquesta categoria està justificada per l’alta exposició (30 %-75 %) a renda variable, per l’exposició a renda fixa sense rating ni durada predeterminats i per la potencial exposició al risc divisa.

Fons d’inversió socialment responsable

Ara, invertir és bo pel medi ambient

Inversió responsable

En companyies que prevenen la contaminació, tenen una correcta gestió de residus, no discriminen en l’ocupació o participen en el desenvolupament de regions desfavorides.

Criteris d’exclusió

Un fons que no inverteix en companyies que danyen el medi ambient, financen armes o atempten contra la dignitat humana.

Agilitat

Gestiona els teus fons d’inversió de manera més àgil a través de la nostra Banca Digital.

Beneficis fiscals*

Tributa només en el moment del reembossament del teu fons d’inversió.

El nostre fons socialment responsable es basa en els pilars següents:

arboles-icon

Medi ambient

Fons compromesos amb la lluita contra el canvi climàtic, els recursos naturals, oportunitats mediambientals o la gestió de residus.

social-icon

Criteris socials

Des del foment del respecte cap als drets humans, la igualtat de gènere, el treball digne i el desenvolupament del treballador, fins a polítiques d’alfabetització.

corporativo-icon

Govern corporatiu

Empresas con un comportamiento corporativo responsable.

Polítiques MiFID

En aquesta secció podràs accedir a les diferents polítiques adoptades per Unicaja Banco a fi d’oferir-te la protecció més adequada en el marc de la nova normativa sobre mercats d’instruments financers, així com informació sobre aquests instruments.  

Procés de contractació d’un fons d’inversió

Independentment que siguis un particular o una empresa, podràs subscriure un fons d’inversió sense moure’t de davant de l’ordinador.

 

Només necessites tenir un compte de fons i ser usuari de la banca electrònica. Si ja ets client, però no tens cap usuari de la Banca Digital, pots donar-t’hi d’alta aquí.

 

Quins passos has de seguir?

 

1. Prem el botó “VULL SUBSCRIURE UN FONS D’INVERSIÓ” d’aquesta pàgina.   

 

2. Digues-nos quins fons d’inversió t’interessen mitjançant el cercador de fons i els fons recomanats o bé consultant directament el catàleg de fons.

 

Això és tot.

T'ajudem?

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja Banco a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Móvil

Accés immediat als teus comptes i productes d’Unicaja Banco. Consulta i fes operacions bancàries siguis on siguis.

Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.