Normativa PSD2 Compres

Per nosaltres, la teva confiança és tan important com la teva seguretat

Ara més que mai, la seguretat és fonamental

Al setembre de 2019, va entrar en vigor la nova normativa europea de pagaments amb els objectius de facilitar i millorar la seguretat en l’ús de sistemes de pagament tant de forma presencial com online, així com promoure la innovació.

La manera de comprar ha canviat

Milions de persones compren arreu del món cada minut. Pagar amb targeta o mòbil és el més normal. A més, el comerç digital s’ha convertit en una de les opcions que més fem servir a l’hora de comprar.

AQUESTA NORMATIVA EUROPEA DE SERVEIS DE PAGAMENT POSA EN MARXA L’AUTENTICACIÓ BASADA EN LA COMBINACIÓ DE DOS DELS FACTORS SEGÜENTS

pin_icon

Una cosa que coneixes

Com ara el teu PIN

movil_icon

Una cosa que tens

Com ara el mòbil o la targeta

huella_icon

I una cosa que ets

Com ara l’empremta dactilar o els trets facials

La verificació de la teva identitat en els pagaments en línia es farà en dos passos senzills

01_number

Reps una notificació al mòbil a través de la nova app Unicaja Banco.

02_number

Amb la teva empremta, amb reconeixement facial o amb una clau d'accés de Banca Digital, autoritzes i confirmes el pagament.

Normativa PSD2 - Ley de Servicios de Pago - Unicaja Banco Normativa PSD2 - Ley de Servicios de Pago - Unicaja Banco

REFORÇANT LA TEVA TRANQUIL·LITAT

L’economia digital creix, i la forma de comprar també: telèfons mòbils, ordinadors, tauletes i fins i tot assistents de veu s’utilitzen cada dia per comprar

A causa del volum creixent d’aquestes compres, cal incrementar els elements de seguretat sol·licitats per verificar que el titular de la targeta realment és qui diu que és. La Directiva de Serveis de Pagament 2 (PSD2) té com a objectiu, entre altres qüestions, millorar la seguretat de transaccions presencials i els pagaments online a través d’Autenticació Reforçada de Clients.

Normativa PSD2 - ventajas Ley de Servicios de Pago - Unicaja Banco Normativa PSD2 - ventajas Ley de Servicios de Pago - Unicaja Banco

PETITS CANVIS, GRANS AVANTATGES

Uns petits canvis que et permetran operar amb molta més seguretat

Quan paguis a internet, potser et demanarem mesures addicionals de seguretat com ara un codi d’un sol ús o reconeixement facial. I quan paguis en comerços, poden demanar-te amb més freqüència el PIN en diferents operacions, fins i tot en les d’imports inferiors a 20 €. Per això sempre és important que tinguem el teu número de telèfon mòbil actualitzat, a banda que utilitzis la nostra Banca Digital i l’app d’Unicaja Banco.

Drets dels consumidors per realitzar pagaments a la Unió Europea

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja Banco a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d’Unicaja Banco. Consulta i fes operacions bancàries siguis on siguis.

Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.