plazox

Fracciona les teves compres a l’instant quan paguis amb targeta de crèdit

Tu decideixes les compres que vols fraccionar

Ara és més fàcil; amb plazox, tu decideixes si fracciones les compres a partir de 60 € en el moment del pagament.

Amb un sol clic tries quan vols pagar les teves compres

Quan paguis amb targeta de crèdit, només necessitaràs un clic per fraccionar la compra en 3, 6, 9 o 12 mesos.

Per a compres fetes amb targeta de crèdit

Fracciona les compres que facis pagant amb la teva targeta de crèdit Unicaja tant en botigues físiques com a Internet.

Sense tràmits ni paperassa, a l’instant

Aquest servei està disponible per a titulars de targetes de crèdit, sense paperassa ni tràmits(1) i amb la seguretat d’Unicaja.

plazox-particulares-unicaja-banco plazox-particulares-unicaja-banco

PLAZOX, PAYMENT IN INSTALMENTS BY CREDIT CARD

Fracciona la teva compra en fins a 12 mesos a l’instant en comerços físics o a Internet

Si ets titular d’una targeta de crèdit d’Unicaja, ja disposes de plazox, una nova manera de fraccionar el pagament de les teves compres. Ja sigui un capritx, una despesa que no esperaves o un viatge, pots pagar-ho a terminis en 3,6, 9 o 12 mesos amb un clic, tant si es tracta de compres en botigues físiques com de compres fetes a Internet en comerços adherits. Ara tu decideixes com i quan vols pagar segons les teves necessitats, sense tràmits ni paperassa i amb la garantia, confiança i seguretat d’Unicaja.


Logo Plazox

Fracciona les teves compres en qualsevol comerç que tingui habilitat el servei plazox

En pagar amb la teva targeta de crèdit personal, a la pantalla del terminal del punt de venda (comerç físic) o a la pantalla de pagament de l’ordinador (comerç electrònic) es mostraran les diferents opcions de fraccionament amb les quotes corresponents.

Com pots fraccionar la teva compra amb plazox

icono-plazox-paso-1

Tria fraccionar el pagament

En iniciar el pagament amb la teva targeta de crèdit i després de teclejar el PIN o validar la teva identitat en una compra en línia, podràs triar si vols pagar l’import total de la teva compra o fraccionar el pagament.

icono-plazox-paso-2

Escull el nombre de terminis

Si decideixes fraccionar el pagament, al terminal podràs escollir l’opció de pagar en 3, 6, 9 o 12 mesos.

icono-plazox-paso-3

Confirma el pagament

Per finalitzar, accepta les condicions de l’operació. Així de fàcil.

Preguntes freqüents sobre el fraccionament de compres amb plazox

Què he de fer per beneficiar-me del fraccionament plazox? Quines targetes tenen aquest servei?

No cal que facis res. Aquest servei de fraccionament de compres està disponible en les targetes de crèdit de persones físiques Mastercard i Visa. 

S’exclouen les targetes de crèdit que només admeten el pagament en comerços aplaçat, les targetes FIT i les de titularitat de persona jurídica.

En quins comerços puc fraccionar les compres? I en el cas de les compres en línia?

En general, el servei de fraccionament de pagament a l’instant plazox està disponible en la majoria de sectors d’activitat amb TPV d’entitats financeres (tant per a compres en línia com físiques), amb l’excepció de les compres fetes en casinos, caritat i solidaritat; massatges i saunes;, recàrregues de telefonia; autopistes; operacions catalogades de baix import, i terminals no atesos (TNA).

Com es fracciona la compra amb plazox? Què he de fer?

Si estàs comprant en un comerç físic, només hauràs d’iniciar el pagament amb una targeta de crèdit teva que disposi d’aquest servei, introduir el PIN com en qualsevol compra habitual i seguir les indicacions. Per a això, el comerç et cedirà el terminal. Tria el termini de finançament que més t’interessi i completa el procés seguint les instruccions.

 

Si estàs comprant en un comerç electrònic i la teva targeta té el servei plazox habilitat, durant el procés de compra s’obrirà una pantalla amb les opcions de fraccionament. Podràs finançar la teva compra amb un sol clic triant l’opció que més t’interessi i donar el teu consentiment marcant l’acceptació de les condicions (¨Ho vols fraccionar?¨) que apareixeran a sota.

 

En els dos casos tens l’opció de no fraccionar, i l’operació es farà de la mateixa manera que en qualsevol compra no fraccionada.

Quin tipus de compres es poden fraccionar amb el servei plazox?

Les compres per un import mínim de 60 € o 100 €, segons el sector d’activitat i sempre que el comerç admeti plazox, tot i que cada comerç pot augmentar aquest import mínim fins un màxim de 500 €. Per això, et recomanem que consultis amb l’establiment l’import mínim de l’operació.

 

Els sectors d’activitat en què s’aplica cadascun dels imports mínims són:

  • Import mínim de 60 € per a agències de viatges, hotels, transport de viatgers, joieries, lloguer de vehicles, oci i espectacles, venda per correu/telèfon, comerç al detall i resta de grans superfícies.
  • Import mínim de 100 € per a grans superfícies, alimentació i supermercats, benzineres, farmàcies, drogueries i restaurants.

En quants terminis puc fraccionar les compres?

Les compres es poden fraccionar en 3, 6, 9 o 12 mesos, sempre que l’import de cada quota mensual sigui d’almenys 20 euros(2).

He de fer cap tràmit o esperar alguna aprovació en el moment de la compra?

No has de fer paperassa, emplenar qüestionaris ni esperar cap aprovació addicional. Només cal que donis el teu consentiment seguint les indicacions que rebràs durant el procés de compra, ja sigui en un comerç físic o electrònic.

És plazox un servei segur?

Pots utilitzar plazox en les teves compres amb tota tranquil·litat, ja que comptes amb la garantia, confiança i seguretat que és Unicaja qui et facilita el pagament fraccionat.

 

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

productes i serveis associats

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer. 

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d’Unicaja. Consulta i fes operacions bancàries siguis on siguis.

Tornar