Tornar

Targeta Visa Oro

REFERMA LES TEVES EXPECTATIVES AMB UNA TARGETA PREFERENT

Ets client i no tens claus d'accés?

Límit de crèdit superior (1)    

Amplía el poder de les teves compres amb un límit superior de despeses.

Acceptada a qualsevol indret del món

 La Targeta Visa Oro és reconeguda en milions de comerços repartits per tot el món.

Assegurances gratuïtes associades (2)    

La nostra Targeta Visa Oro inclou gratuïtament una assegurança d'assistència en viatges i una assegurança d'accidents.

AirRefund, un servei molt útil en els teus viatges

Et facilita la gestió d'una compensació econòmica per imprevistos aeris. 

Solicitar tarjeta visa oro crédito

MÉS COBERTURES I MILLORS GARANTIES

Disponible per pagar amb el mòbil

Pots vincular la teva targeta Visa Or a qualsevol de les aplicacions següents per a pagament mòbil: Unipay, Apple Pay, Samsung Pay i Google Pay.

Els comptes clars

La Targeta Visa Oro també és transparent, ja que Unicaja Banco et facilita un extracte detallat de totes les operacions efectuades amb la targeta.

Per saber-ne més

COBERTURES de la nostra Targeta Visa Or

 

Targeta Visa Or, dotada de nombroses cobertures i serveis amb la finalitat d’oferir una targeta de crèdit amb avantatges únics:

 

1. Assegurances d’assistència en viatges (fins a 12.000,00 €)

 • Assegurança de responsabilitat civil a l’estranger (fins a 90.150,00 €)
 • Assegurança mèdica i legal a l’estranger
 • Danys a l’equipatge (fins a 1.500,00 €)

 

2. Assegurances d’accidents (fins a 500.000,00 €)

 

3. Servei de liquiditat d’emergència. Si et roben o s’extravia la teva targeta podràs sol·licitar efectiu d’emergència trucant al + 34 901 246 246 o +34 952 076 263, et proporcionaran aquest efectiu on vulguis.

 

 

BENEFICIS de la Targeta Visa Or

 

Gràcies al programa Privilegis, accedeix a descomptes directes en comerços amb la teva targeta Visa Or https://www.euro6000.com/unicaja-banco

Procés de contractació

Per poder contractar la Targeta Visa Oro, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar la Targeta Visa Oro omplint el formulari de contractació i indicant-hi en quina oficina prefereixes tramitar-la. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, ens pots trucar al nostre servei d' atención al cliente+34 901 24 62 46 +34 952 07 62 63.

Condicions

PRINCIPALS COMISSIONS

 

Comissió de manteniment targeta principal: 70,00 € anual.(3)

Comissió de manteniment targeta addicional: 39,00 € anual.(3)

Comissió per retirar diners de caixers del teu compte (a dèbit):

 

 • 0€, per a retirades en caixers de Unicaja Banco, S.A.
 • 100% del que cobri el titular del caixer a Unicaja Banco per aquesta disposició. És a dir, per les retirades de diners a dèbit que faci el client a caixers d'altres entitats nacionals (no Unicaja Banco), Zona Euro, Suècia i Romania, Unicaja Banco  repercutirà al client l'import que aquestes entitats li cobrin a Unicaja Banco. T'informem que, en el moment de fer l'operació, ha d'aparèixer a la pantalla l'import que l'entitat propietària del caixer on estàs fent l'operació cobrarà a Unicaja Banco i que et podem repercutir. En qualsevol cas, pots consultar zones a Espanya on, per compensar el fet que no tinguem una xarxa de caixers àmplia en aquestes províncies, no et cobrarem les tres primeres retirades de diners a dèbit. Consulta on pots fer reintegraments gratuïts a Espanya.
 • 4,00% (mínim 3,50€) a la resta de països. Cobrarem aquest preu per retirades d'efectiu en caixers fora d'Espanya, Zona Euro, Suècia o Romania.

 

Comissió per disposar de diners del crèdit de la targeta:

 • 4,00% (mínim 3,50 €), per a operacions realitzades en caixers automàtics de Unicaja Banco, SA
 • 4,00% (mínim 3,50€) més el 100% del que cobri el titular del caixer a Unicaja Banco per aquesta disposició. És a dir, que es cobrarà una comissió del 4,00% (amb un mínim de 3.50€) de l'import que es retiri i, a més, es repercutirà l'import que ens cobri l'entitat propietària del caixer on s'estigui fent l'operació per usar el seu caixer en altres entitats nacionals (no Grupo Unicaja Banco), Zona Euro, Suècia i Romania.
 • 5,00% (mínim 5,00€) a la resta de països. És a dir, que es cobrarà una comissió del 5,00% (amb un mínim de 5,00€) de l'import que es retiri en entitats que no estiguin a la Zona Euro, ni a  Suècia ni a Romania.

 

Comissió per operació en divisa diferent a l'euro: 3% Aquesta comissió s'aplicarà sobre l'import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises (compres i retirades d'efectiu) que es realitzin amb la targeta segons el canvi obtingut pels Sistemes de Pagament en la data en què es realitzi la liquidació corresponent.

 

TIPUS D'INTERÈS

 

En la modalitat de pagament ajornat s'acumularan les operacions (compres, reintegraments d'efectiu, etc.) que es vagin fent amb la targeta durante cada mes natural i es podrà anar retornant una quantitat fixa del crèdit disposat, que es liquidarà i pagarà amb periodicitat mensual tots els dies 1 de cada mes natural fins al pagament total de l'import de les operacions realitzades sota aquesta modalitat de pagament. El saldo disposat reportarà interessos al tipus d'interès nominal anual (TIN) del 22,20 %. La TAE varia depenent de l'import del crèdit a la targeta. Aquí es poden veure diferents exemples de la TAE:

 • Per a una disposició del crèdit en targeta Visa Or en una compra en comerç nacional de 1.500 € amortitzat en 11 quotes mensuals de 140,54 € i una última quota mensual de 140,49 € l’import total degut seria de 1.686,43 € (si no paga comissió de manteniment de la targeta), en aquest cas la TAE seria del 24,60 %.
 • Per a una disposició del crèdit en targeta Visa Oro en una compra en comerç nacional de 1.500€ amortitzats en 11 quotes mensuals de 140,54€ i una última quota mensual de 140,49€, l'import total degut seria de 1.756,43€ , en aquest cas la TAE seria del 36,62%. TAE calculada amb la comissió de manteniment de 70€ anual incclosa.
 • Per a una disposició del crèdit en targeta Visa Or en una compra en comerç nacional de 3.600 € amortitzat en 11 quotes mensuals de 337,29 € i una última quota mensual de 337,26 € l’import total degut seria de 4.047,45 € (si no paga comissió de manteniment de la targeta), en aquest cas la TAE seria del 24,60 %.
 • Per a una disposició del crèdit en targeta Visa Oro en una compra en comerç nacional de 3.000€ amortitzats en 11 quotes mensuals de 281,07€ i una última quota mensual de 281,11€, l'import total degut seria de 3.442,88€, en aquest cas la TAE seria del 30,37%. TAE calculada amb la comissió de manteniment de 70€ anual inclosa.

 

En cap cas l’import de l’amortització mensual podrà ser inferior a 20 €. Per tant, la quota mínima mensual per pagar és de 20 € més els interessos i comissions que s’hagin generat en el període.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

també et pot interessar

Targeta Visa Platinum

Targeta Visa Platinum

Targeta preferent per a clients més internacionals.

veure Targeta Visa Platinum
Servei Caixers

Servei Caixers

A través dels caixers automàtics d’Unicaja podràs realitzar les operacions més habituals sense necessitat d’entrar a l’oficina.

Veure servei caixers
Aplaza tus compras

Aplaza tus compras

El sistema de finançament que et permet ajornar el pagament de les teves compres còmodament.

Veure Aplaza tus compras

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.