Particulars

Tornar

TARGETA VISA ORO CRÉDITO

REFERMA LES TEVES EXPECTATIVES AMB UNA TARGETA PREFERENT

Ets client i no tens claus d'accés?

Límit de crèdit superior (1)    

Amplía el poder de les teves compres amb un límit superior de despeses.

Acceptada a qualsevol indret del món

 La Targeta Visa Oro Crédito és reconeguda en milions de comerços repartits per tot el món.

Assegurances gratuïtes associades (2)    

AirRefund, un servei molt útil en els teus viatges

Et facilita la gestió d'una compensació econòmica per imprevistos aeris. 

Solicitar tarjeta visa oro crédito

MÉS COBERTURES I MILLORS GARANTIES

El mètode de pagament perfecte per als teus viatges

Amb la Targeta Visa Oro l'assegurança d'assistència en viatges t'ofereix àmplies cobertures. I amb AirRefund, podràs reclamar una compensació econòmica per retard, sobrereserva o cancel·lació del teu vol.

Els comptes clars

La Targeta Visa Oro també és transparent, ja que Unicaja Banco et facilita un extracte detallat de totes les operacions efectuades amb la targeta.

Procés de contractació

Per poder contractar la Targeta Visa Oro Crédito, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar la Targeta Visa Oro

Crèdit omplint el formulari de contractació i indicant-hi en quina oficina prefereixes tramitar-la. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, ens pots trucar al nostre servei d' atención al cliente+34 901 24 62 46 +34 952 07 62 63.

Condicions

PRINCIPALS COMISSIONS

 

Comissió de manteniment targeta principal: 70,00 € anual.

Comissió de manteniment targeta addicional: 50,00 € anual.

Comissió per retirar diners de caixers del teu compte (a dèbit):

 

  • 0€, per a retirades en caixers de Unicaja Banco, S.A.
  • 100% del que cobri el titular del caixer a Unicaja per aquesta disposició. És a dir, per les retirades de diners a dèbit que faci el client a caixers d'altres entitats nacionals (no Unicaja Banco), Zona Euro, Suècia i Romania, Unicaja  repercutirà al client l'import que aquestes entitats li cobrin a Unicaja. T'informem que, en el moment de fer l'operació, ha d'aparèixer a la pantalla l'import que l'entitat propietària del caixer on estàs fent l'operació cobrarà a Unicaja i que et podem repercutir. En qualsevol cas, pots consultar zones a Espanya on, per compensar el fet que no tinguem una xarxa de caixers àmplia en aquestes províncies, no et cobrarem les tres primeres retirades de diners a dèbit. Consulta aquí on pots fer reintegraments gratuïts a Espanya.
  • 4,00% (mínim 3,50€) a la resta de països. Cobrarem aquest preu per retirades d'efectiu en caixers fora d'Espanya, Zona Euro, Suècia o Romania.

 

Comissió per disposar de diners del crèdit de la targeta:

  • 4,00% (mínim 3,50 €), per a operacions realitzades en caixers automàtics de Unicaja Banco, SA
  • 4,00% (mínim 3,50€) més el 100% del que cobri el titular del caixer a Unicaja per aquesta disposició. És a dir, que es cobrarà una comissió del 4,00% (amb un mínim de 3.50€) de l'import que es retiri i, a més, es repercutirà l'import que ens cobri l'entitat propietària del caixer on s'estigui fent l'operació per usar el seu caixer en altres entitats nacionals (no Grupo Unicaja), Zona Euro, Suècia i Romania.
  • 5,00% (mínim 5,00€) a la resta de països. És a dir, que es cobrarà una comissió del 5,00% (amb un mínim de 5,00€) de l'import que es retiri en entitats que no estiguin a la Zona Euro, ni a  Suècia ni a Romania.

 

Comissió per operació en divisa diferent a l'euro: 3% Aquesta comissió s'aplicarà sobre l'import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises (compres i retirades d'efectiu) que es realitzin amb la targeta segons el canvi obtingut pels Sistemes de Pagament en la data en què es realitzi la liquidació corresponent.

 

TIPUS D'INTERÈS

 

En la modalitat de pagament ajornat s'acumularan les operacions (compres, reintegraments d'efectiu, etc.) que es vagin fent amb la targeta i es podrà anar retornant una quantitat fixa del crèdit disposat, que es liquidarà i pagarà amb periodicitat mensual tots els dies 1 de cada mes natural fins al pagament total de l'import de les operacions realitzades sota aquesta modalitat de pagament. El saldo disposat reportarà interessos al tipus d'interès nominal anual (TIN) del 22,20 %. La TAE varia depenent de l'import del crèdit a la targeta. Aquí es poden veure diferents exemples de la TAE:

  • Per a una disposició del crèdit en targeta Visa Oro Crédito en una compra en comerç nacional de 1.500€ amortitzats en 11 quotes mensuals de 140,54€ i una última quota mensual de 140,49€, l'import total degut seria de 1.756,43€ , en aquest cas la TAE seria del 36,62%. TAE calculada amb la comissió de manteniment de 70€ anual incclosa.
  • Per a una disposició del crèdit en targeta Visa Oro Crédito en una compra en comerç nacional de 3.000€ amortitzats en 11 quotes mensuals de 281,07€ i una última quota mensual de 281,11€, l'import total degut seria de 3.442,88€, en aquest cas la TAE seria del 30,37%. TAE calculada amb la comissió de manteniment de 70€ anual inclosa.

 

En tots els casos l'import de l'amortització mensual no podrà ser, en cap cas, inferior a 20 €, per tant la quota mínima a pagar serà  20 €, més els interessos i comissions que s'haguessin generat en el període.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

també et pot interessar

Targeta Mastercard Unidúo

Targeta Mastercard Unidúo

Una targeta de crèdit flexible que et permet ajornar el pagament de les compres en còmodes quotes com et convingui millor.

veure Targeta MasterCard Unidúo
Servei Caixers

Servei Caixers

A través dels caixers automàtics d’Unicaja podràs realitzar les operacions més habituals sense necessitat d’entrar a l’oficina.

Veure servei caixers
Aplaza tus compras

Aplaza tus compras

El sistema de finançament que et permet ajornar el pagament de les teves compres còmodament.

Veure Aplaza tus compras

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".