Tornar

Targeta Visa Oro

REFERMA LES TEVES EXPECTATIVES AMB UNA TARGETA PREFERENT

Concessió subjecta al criteri de l’entitat

Límit de crèdit superior (1)    

Amb la targeta Visa Or podràs tenir un límit superior per poder fer les compres que necessitis i que s’adaptin a tu.

Acceptada arreu del món

La Visa Or és reconeguda en milions de comerços d’arreu del món i es pot utilitzar en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

AirRefund, un servei molt útil quan viatges

Quantes vegades has patit un imprevist aeri? Gràcies al servei AirRefund de la targeta Visa Or, tindràs la gestió d’una compensació econòmica per imprevistos aeris.

Amb assegurances associades gratuïtes (2)

La nostra Targeta Visa Oro inclou gratuïtament una assegurança d'assistència en viatges i una assegurança d'accidents, amb cobertures superiors a les targetes de crèdit estàndard.

Més avantatges de la targeta Visa Or

Icono móvil con tarjeta de Unicaja Banco

Pagament amb el mòbil

Vincula la teva targeta Visa Or a qualsevol d’aquestes aplicacions per a pagament des del mòbil: UniPay, Apple Pay, Samsung Pay i Google Pay. Així no hauràs de preocupar-te si t’oblides la cartera a casa i necessites comprar alguna cosa; podràs fer-ho amb el teu mòbil.

Cajero-tarjeta

Retirada d’efectiu a dèbit*

Amb la targeta Visa Or podràs disposar d’efectiu en una àmplia xarxa de caixers automàtics (en alguns, gratuïtament). A més, si necessites trobar un caixer automàtic per retirar efectiu, pots cercar-lo a l’app d’Unicaja Banco.

Icono monedas Unicaja Banco

Exempció de comissió

En contractar el nostre compte Banca Personal, pots gaudir de l’exempció de la comissió de manteniment de la targeta Visa Or, així com de les condicions exclusives que ofereix i de molts avantatges més.

Serveis relacionats amb la targeta Visa Or

Configura tu Visa Oro

Configura la teva Visa Or sempre que vulguis

Recorda que pots activar-la i desactivar-la, així com configurar-ne les funcions, sempre que vulguis.

icon_sincomisiones

Diners a l’instant

Si necessites diners al teu compte, amb aquest servei de la targeta Visa Or podràs tenir-los.

Modalitats de pagament de la targeta Visa Or

Amb aquesta modalitat de pagament pots organitzar mensualment totes les compres, que es carregaran el dia 1 del mes següent. D’aquesta manera, podràs ajustar el teu pressupost segons les compres fetes en un mes determinat.

Mediante la modalidad de pago revolving de tu Visa Oro, puedes tomar la decisión respecto a si pagar tus compras a plazos, pudiendo elegir también si prefieres devolver un porcentaje de la deuda generada o una cantidad fija mensual. El cobrament es farà el dia 1 de cada mes.

Procés de contractació de la Targeta Visa Or

Per poder contractar la Targeta Visa Oro, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar la Targeta Visa Oro omplint el formulari de contractació i indicant-hi en quina oficina prefereixes tramitar-la. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, ens pots trucar al nostre servei d' atención al cliente+34 901 24 62 46 +34 952 07 62 63.

Cobertures i beneficis de la targeta Visa Or

COBERTURES de la nostra Targeta Visa Or

 

Targeta Visa Or, dotada de nombroses cobertures i serveis amb la finalitat d’oferir una targeta de crèdit amb avantatges únics:

 

1. Assegurances d’assistència en viatges 

 • Responsabilitat civil a l’estranger (fins a 90.150 €)
 • Despeses mèdiques (fins a 12.000 €)
 • Danys a l’equipatge (fins a 1.500 €)
 • Retard en el mitjà de transport (fins a 300 €)

 

2. Assegurances d’accidents (fins a 500.000 €)

 

3. Servei de liquiditat d’emergència. Si et roben o s’extravia la teva targeta podràs sol·licitar efectiu d’emergència trucant al + 34 901 246 246 o +34 952 076 263, et proporcionaran aquest efectiu on vulguis.

 

 

BENEFICIS de la Targeta Visa Or

 

Gràcies al programa Privilegis, accedeix a descomptes directes en comerços amb la teva targeta Visa Or https://www.euro6000.com/unicaja-banco

Condicions de la targeta Visa Or

Comissions principals de la targeta Visa Or

 

Comissió de manteniment de la targeta principal: 70,00 € anuals.(3)

Comissió de manteniment de la targeta Visa Or addicional: 39,00 € anuals.(3)

Comissió per retirada d’efectiu a dèbit en caixers automàtics mitjançant la targeta Visa Or:

 • 0 € de comissió per retirades amb Visa Or en caixers automàtics d’Unicaja Banco, S.A.
 • El 100 % de l’import que cobri el titular del caixer a Unicaja Banco per aquesta disposició. Això vol dir que per les retirades d’efectiu a dèbit que el client faci amb la targeta Visa Or en caixers automàtics d’altres entitats nacionals (no Unicaja Banco), de la zona euro, de Suècia o de Romania, Unicaja Banco repercutirà al client l’import que aquestes entitats cobrin. T’informem que en el moment de fer l’operació ha de mostrar-se en pantalla l’import que l’entitat propietària del caixer automàtic en què fas l’operació cobrarà a Unicaja Banco i que, per tant, et podem repercutir. En qualsevol cas, pots consultar en quines zones d’Espanya no et cobrarem les tres primeres retirades d'efectiu a dèbit per compensar que no hi tenim una xarxa de caixers automàtics àmplia. Consulta aquí on pots fer reintegraments gratuïts a Espanya.
 • Un 4,00 % (mínim 3,50 €) de l’import que es retiri a la resta de països. Cobrarem aquest preu per retirades d’efectiu amb la Visa Or en caixers automàtics fora d’Espanya, la zona euro, Suècia o Romania.

 

Comissió per retirada d’efectiu a crèdit en caixers automàtics mitjançant la targeta Visa Or:

 • Un 4,00 % (mínim 3,50 €) de l’import que es retiri en el cas d’operacions fetes en caixers automàtics d’Unicaja Banco, S.A.
 • Un 4,00 % (mínim 3,50 €) més el 100 % de l’import que el titular del caixer cobri a Unicaja Banco per aquesta disposició. Això vol dir que, en el cas d’altres entitats nacionals (no Unicaja Banco), de la zona euro, de Suècia i de Romania, es cobrarà una comissió del 4,00 % (amb un mínim de 3,50 €) de l’import que es retiri i, a més, es repercutirà l’import que ens cobri l’entitat propietària del caixer automàtic en què es fa l’operació per utilitzar-lo.
 • Un 5,00 % (mínim 5,00 €) a la resta de països. Això vol dir que es cobrarà una comissió del 5,00 % (amb un mínim de 5,00 €) de l’import que es retiri en entitats que no estiguin a la zona euro ni a Suècia o Romania.

Comissió per operació en divisa diferent de l’euro: 3 %. Aquesta comissió s’aplicarà a l’import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises (compres i retirades d’efectiu) que es facin amb la targeta segons el canvi obtingut pels sistemes de pagament en la data en què es faci la liquidació corresponent.

 

 

Tipus d’interès de la targeta Visa Or

 

En la modalitat de pagament ajornat s’acumularan les operacions (compres, reintegraments d’efectiu, etc.) que es facin amb la targeta durant cada mes i es podrà retornar progressivament una quantitat fixa del crèdit disposat, que es liquidarà i pagarà amb periodicitat mensual el dia 1 de cada mes natural fins que es completi el pagament de l’import de les operacions fetes amb aquesta modalitat de pagament. El saldo disposat meritarà interessos al tipus d’interès nominal anual (TIN) del 19,00 %. La TAE varia en funció de si es té o no en compte el pagament de la comissió de manteniment de la targeta de crèdit, així com l’import del crèdit en targeta. Aquí es poden veure diferents exemples representatius de la TAE calculats per a casos en què no es facin més disposicions del crèdit de les indicades ni es modifiqui la quota:

 • Per a una disposició de 1.500 € del crèdit de la targeta Visa Or en una compra en comerç nacional, amortitzat en 11 quotes mensuals de 138,16 € i una última quota mensual de 138,22 €, l’import total degut seria de 1.657,98 € (si no es paga la comissió de manteniment anual de la targeta de crèdit); en aquest cas, la TAE seria del 20,75 %.
 • Per a una disposició de 1.500 € del crèdit de la targeta Visa Or en una compra en comerç nacional, amortitzat en 11 quotes mensuals de 138,16 € i una última quota mensual de 138,22 €, l’import total degut seria de 1.727,98 €; en aquest cas, la TAE seria del 32,38 %. TAE calculada amb la comissió anual de manteniment de la targeta de crèdit (70 €) inclosa.
 • Per a una disposició de 3.600 € del crèdit de la targeta Visa Or en una compra en comerç nacional, amortitzat en 11 quotes mensuals de 331,59 € i una última quota mensual de 331,63 €, l’import total degut seria de 3.979,12 € (si no es paga la comissió de manteniment anual de la targeta de crèdit); en aquest cas, la TAE seria del 20,75 %.
 • Per a una disposició de 3.000 € del crèdit de la targeta Visa Or en una compra en comerç nacional, amortitzat en 11 quotes mensuals de 276,33 € i una última quota mensual de 276,28 €, l’import total degut seria de 3.385,91 €; en aquest cas, la TAE seria del 26,33 %. TAE calculada amb la comissió anual de manteniment de la targeta de crèdit (70 €) inclosa.

 

L’import de l’amortització mensual no podrà ser en cap cas inferior a 20 €. Per tant, la quota mínima mensual per pagar serà la suma de 20 € més els interessos i les comissions que es generin en el període.

Vols contractar la teva targeta Visa Or?

DEMANAR TARGETA VISA ORO

A més de la targeta Visa Or

Targeta Mastercard Crèdit

Targeta Mastercard Crèdit

Una targeta de crèdit que et fa el dia a dia més còmode i et permet més flexibilitat en les formes de pagament.

Ves a la Targeta Mastercard Crèdit
Targeta Visa Classic Crèdit

Targeta Visa Classic Crèdit

Una targeta de crèdit que sempre t’acompanya i t’ofereix flexibilitat de pagament perquè les teves compres no siguin cap problema.

Ves a la Targeta Visa Classic Crèdit
Targeta Visa Platinum

Targeta Visa Platinum

Targeta preferent per a clients més internacionals.

Ves a la Targeta Visa Platinum

Si tens cap dubte

Centre d’atenció per a qüestions relacionades amb targetes i comerços

24 hores al dia, els 365 dies de l’any

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.