Particulars

Tornar

Targeta Visa Oro

REFERMA LES TEVES EXPECTATIVES AMB UNA TARGETA PREFERENT

Ets client i no tens claus d'accés?

Límit de crèdit superior (1)    

Amplía el poder de les teves compres amb un límit superior de despeses.

Acceptada a qualsevol indret del món

 La Targeta Visa Oro és reconeguda en milions de comerços repartits per tot el món.

Assegurances gratuïtes associades (2)    

La nostra Targeta Visa Oro inclou gratuïtament una assegurança d'assistència en viatges i una assegurança d'accidents.

AirRefund, un servei molt útil en els teus viatges

Et facilita la gestió d'una compensació econòmica per imprevistos aeris. 

Solicitar tarjeta visa oro crédito

MÉS COBERTURES I MILLORS GARANTIES

Disponible para pagar con tu móvil

Puedes vincular tu tarjeta Visa Oro a cualquiera de las siguientes aplicaciones para pago móvil: Unipay, Apple Pay, Samsung Pay y Google pay.

Els comptes clars

La Targeta Visa Oro també és transparent, ja que Unicaja Banco et facilita un extracte detallat de totes les operacions efectuades amb la targeta.

Para saber más

COBERTURAS de nuestra Tarjeta Visa Oro

 

Tarjeta Visa Oro, dotada de múltiples coberturas y servicios y cuya finalidad es ofrecer una tarjeta de crédito  con ventajas únicas:

 

1. Seguros de asistencia en viajes (hasta 12.000,00 €)

 • Seguro de responsabilidad civil en el extranjero (hasta 90.150,00 €)
 • Seguro médico y legal en el extranjero 
 • Daños en el equipaje (hasta 1.500,00 €)

 

2. Seguros de accidentes (hasta 500.000,00 €)

 

3. Servicio de liquidez de emergencia. Si te roban o se extravía tu tarjeta podrás solicitar efectivo de emergencia llamando al + 34 901 246 246 ó +34 952 076 263, dicho efectivo será proporcionado donde desee.

 

 

BENEFICIOS de la Tarjeta Visa Oro

 

Gracias al programa Privilegios, accede a descuentos directos en comercios con tu tarjeta Visa Oro https://www.euro6000.com/unicaja-banco

Procés de contractació

Per poder contractar la Targeta Visa Oro, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar la Targeta Visa Oro omplint el formulari de contractació i indicant-hi en quina oficina prefereixes tramitar-la. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, ens pots trucar al nostre servei d' atención al cliente+34 901 24 62 46 +34 952 07 62 63.

Condicions

PRINCIPALS COMISSIONS

 

Comissió de manteniment targeta principal: 70,00 € anual.(3)

Comissió de manteniment targeta addicional: 39,00 € anual.(3)

Comissió per retirar diners de caixers del teu compte (a dèbit):

 

 • 0€, per a retirades en caixers de Unicaja Banco, S.A.
 • 100% del que cobri el titular del caixer a Unicaja Banco per aquesta disposició. És a dir, per les retirades de diners a dèbit que faci el client a caixers d'altres entitats nacionals (no Unicaja Banco), Zona Euro, Suècia i Romania, Unicaja Banco  repercutirà al client l'import que aquestes entitats li cobrin a Unicaja Banco. T'informem que, en el moment de fer l'operació, ha d'aparèixer a la pantalla l'import que l'entitat propietària del caixer on estàs fent l'operació cobrarà a Unicaja Banco i que et podem repercutir. En qualsevol cas, pots consultar zones a Espanya on, per compensar el fet que no tinguem una xarxa de caixers àmplia en aquestes províncies, no et cobrarem les tres primeres retirades de diners a dèbit. Consulta on pots fer reintegraments gratuïts a Espanya.
 • 4,00% (mínim 3,50€) a la resta de països. Cobrarem aquest preu per retirades d'efectiu en caixers fora d'Espanya, Zona Euro, Suècia o Romania.

 

Comissió per disposar de diners del crèdit de la targeta:

 • 4,00% (mínim 3,50 €), per a operacions realitzades en caixers automàtics de Unicaja Banco, SA
 • 4,00% (mínim 3,50€) més el 100% del que cobri el titular del caixer a Unicaja Banco per aquesta disposició. És a dir, que es cobrarà una comissió del 4,00% (amb un mínim de 3.50€) de l'import que es retiri i, a més, es repercutirà l'import que ens cobri l'entitat propietària del caixer on s'estigui fent l'operació per usar el seu caixer en altres entitats nacionals (no Grupo Unicaja Banco), Zona Euro, Suècia i Romania.
 • 5,00% (mínim 5,00€) a la resta de països. És a dir, que es cobrarà una comissió del 5,00% (amb un mínim de 5,00€) de l'import que es retiri en entitats que no estiguin a la Zona Euro, ni a  Suècia ni a Romania.

 

Comissió per operació en divisa diferent a l'euro: 3% Aquesta comissió s'aplicarà sobre l'import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises (compres i retirades d'efectiu) que es realitzin amb la targeta segons el canvi obtingut pels Sistemes de Pagament en la data en què es realitzi la liquidació corresponent.

 

TIPUS D'INTERÈS

 

En la modalitat de pagament ajornat s'acumularan les operacions (compres, reintegraments d'efectiu, etc.) que es vagin fent amb la targeta durante cada mes natural i es podrà anar retornant una quantitat fixa del crèdit disposat, que es liquidarà i pagarà amb periodicitat mensual tots els dies 1 de cada mes natural fins al pagament total de l'import de les operacions realitzades sota aquesta modalitat de pagament. El saldo disposat reportarà interessos al tipus d'interès nominal anual (TIN) del 22,20 %. La TAE varia depenent de l'import del crèdit a la targeta. Aquí es poden veure diferents exemples de la TAE:

 • Para una disposición del crédito en tarjeta Visa Oro en una compra en comercio nacional de 1.500€ amortizado en 11 cuotas mensuales de 140,54 € y una última cuota mensual de 140,49€, el importe total adeudado sería de 1.686,43 € (si no paga comisión de mantenimiento de la tarjeta), en este caso la TAE sería del 24,60 %.
 • Per a una disposició del crèdit en targeta Visa Oro en una compra en comerç nacional de 1.500€ amortitzats en 11 quotes mensuals de 140,54€ i una última quota mensual de 140,49€, l'import total degut seria de 1.756,43€ , en aquest cas la TAE seria del 36,62%. TAE calculada amb la comissió de manteniment de 70€ anual incclosa.
 • Para una disposición del crédito en tarjeta Visa Oro en una compra en comercio nacional de 3.600 € amortizado en 11 cuotas mensuales de 337,29 € y una última cuota mensual de  337,26 € el importe total adeudado sería de 4.047,45 € (si no paga comisión de mantenimiento de la tarjeta), en este caso la TAE sería del 24,60 %.
 • Per a una disposició del crèdit en targeta Visa Oro en una compra en comerç nacional de 3.000€ amortitzats en 11 quotes mensuals de 281,07€ i una última quota mensual de 281,11€, l'import total degut seria de 3.442,88€, en aquest cas la TAE seria del 30,37%. TAE calculada amb la comissió de manteniment de 70€ anual inclosa.

 

En ningún caso, el importe de la amortización mensual podrá ser  inferior a 20 €. Por tanto, la cuota mínima mensual a pagar será de 20 €, más los intereses y comisiones que se hubieran generado en el periodo.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

també et pot interessar

Tarjeta Visa Platinum

Tarjeta Visa Platinum

Tarjeta preferente para clientes más internacionales.

veure Targeta Visa Platinum
Servei Caixers

Servei Caixers

A través dels caixers automàtics d’Unicaja podràs realitzar les operacions més habituals sense necessitat d’entrar a l’oficina.

Veure servei caixers
Aplaza tus compras

Aplaza tus compras

El sistema de finançament que et permet ajornar el pagament de les teves compres còmodament.

Veure Aplaza tus compras

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".