Préstec Ecomobilitat

Finançament per al teu cotxe ecològic

Préstec sostenible (1)

Amb el qual ajudes a combatre el canvi climàtic, ja que et serveix per comprar un vehicle que respecta el nostre entorn.

Gran flexibilitat

Tens fins a 8 anys per retornar el préstec per a vehicles elèctrics de bateria, elèctrics híbrids endollables i no endollables o propulsats per gas.

Fins a 60.000 €

Per adquirir el teu vehicle ZERO emissions o ECO, tant nou com seminou o de segona mà.

Compromís amb el medi ambient

Amb un vehicle ZERO emissions o ECO, causaràs un impacte mediambiental menor gràcies a la reducció de l’emissió de gasos contaminants.

Préstamo Motor Eco Verde de Unicaja Banco

FINANÇAMENT VERD

Per a vehicles ZERO o ECO

Amb el préstec Ecomobilitat, pots finançar qualsevol vehicle amb l’etiqueta ZERO emissions o amb l’etiqueta ECO de la Direcció General de Trànsit. Aquestes classificacions inclouen cotxes elèctrics, vehicles híbrids endollables i no endollables, i vehicles que funcionen amb combustibles alternatius.

Redueix la teva petjada ecològica

Amb un vehicle ecològic aconseguiràs reduir els nivells de consum de recursos naturals i d’energia. A més, com que evites l’ús de combustibles fòssils durant els trajectes, minimitzes les emissions contaminants. Ajuda a disminuir els riscos climàtics i ambientals.

Procés de contractació

Per poder contractar el Préstec Ecomobilitat, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d’Unicaja Banco, on estarem encantats d’atendre’t.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar el Préstec Ecomobilitat emplenant el formulari de contractació  i indicant en quina oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que davant de qualsevol dubte o consulta, pots trucar-nos al nostre servei d'atenció al client: +34 900 15 19 48 o +34 952 07 62 63.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja Banco a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d’Unicaja Banco. Consulta i fes operacions bancàries siguis on siguis.

Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.