Préstec Ecomobilitat

Finançament per al teu cotxe ecològic

Préstec sostenible (1)

Amb el qual ajudes a combatre el canvi climàtic, ja que et serveix per comprar un vehicle que respecta el nostre entorn.

Gran flexibilitat

Tens fins a 8 anys per retornar el préstec per a vehicles elèctrics de bateria, elèctrics híbrids endollables o propulsats per gas.

Fins a 60.000 €

Per adquirir el teu vehicle amb baixes emissions, tant nou com seminou o de segona mà.

Compromís amb el medi ambient

Amb un vehicle amb baixes emissions, causaràs un impacte mediambiental menor gràcies a la reducció de l’emissió de gasos contaminants.

Préstamo Motor Eco Verde de Unicaja Banco

FINANÇAMENT VERD

Per a vehicles amb baixes emissions

Amb el préstec Ecomobilitat, pots finançar qualsevol vehicle amb l’etiqueta ZERO emissions de la Direcció General de Trànsit. Aquestes classificacions inclouen cotxes elèctrics, vehicles híbrids endollables i vehicles que funcionen amb combustibles alternatius.

Redueix la teva petjada ecològica

Amb un vehicle ecològic aconseguiràs reduir els nivells de consum de recursos naturals i d’energia. A més, com que evites l’ús de combustibles fòssils durant els trajectes, minimitzes les emissions contaminants. Ajuda a disminuir els riscos climàtics i ambientals.

Procés de contractació

Per poder contractar el Préstec Ecomobilitat, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d’Unicaja, on estarem encantats d’atendre’t.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar el Préstec Ecomobilitat emplenant el formulari de contractació  i indicant en quina oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que davant de qualsevol dubte o consulta, pots trucar-nos al nostre servei d'atenció al client: +34 900 15 19 48 o +34 952 07 62 63.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d’Unicaja. Consulta i fes operacions bancàries siguis on siguis.

Tornar