1 / 6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 l'indicatiu de menor risc i 6/6 el de major risc.

Unicaja Banco, S.A. està adherida al fons de garantia de dipòsits d'entitats de crèdit, creat pel Reial decret llei 16/2011, del 14 d'octubre, la cobertura del qual té un import màxim de 100.000€ (o, en els casos de dipòsits no nominats en euros, el seu equivalent en la divisa de què es tracti) per dipositant i entitat de crèdit.

Indicador relatiu al compte

Remuneración Mensual de Unicaja Banco

Remuneració mensual¹

TAE el primer any: 1,00 % i si domicilies la teva nòmina, 2,01 %. TAE la resta d’anys: 0,50 %. El saldo diari màxim que és pot remunerar serà 30.000 €.

Cuenta online SIN comisiones de Unicaja Banco

Sense comissions i sense permanència²

Aquest compte no té ni comissions de manteniment, ni d’administració, ni per fer transferències ordinàries.

Cashback de recibos de Unicaja Banco

Reembossament dels teus rebuts³

Aconsegueix fins a 100 € l’any. Si domicilies la teva nòmina et retornem un 1 % dels teus rebuts principals (aigua, llum i telecomunicacions).Privilegios únicos en Unicaja Banco

IKEA, MásMóvil, SICOR Alarmas...

Els nostres clients tenen privilegis únics

Obre el teu compte en línia i gaudeix de descomptes i privilegis sensacionals a IKEA, MásMóvil, Yoigo, SICOR Alarmas... Fins i tot et pots comprar un vehicle elèctric amb descompte i sense haver d’esperar.

 

Gràcies als nostres acords podràs aprofitar descomptes importants a la teva factura d’Internet, mòbil, alarma...


Tarjeta Débito SIN de Unicaja Banco

Targeta de dèbit SENSE

El teu compte en línia ve amb targeta de dèbit SENSE comissions d’emissió ni de manteniment amb la qual podràs fer les teves compres del dia a dia i retirar efectiu a dèbit de forma gratuïta als més de 14.000 caixers d’Unicaja Banco⁴.

 

A més, la nostra targeta està adherida al programa de Privilegis Euro 6000 que et dona accés a descomptes instantanis en més de 6.000 comerços.


Banca Digital de Unicaja Banco

T’enamoraràs de la nostra Banca Digital

Perquè és senzilla i segura, i et facilita les tasques del dia a dia, com fer un Bizum, pagar en comerços, fer una transferència...

 

Tot des del teu mòbil o ordinador i sempre a la teva disposició.Uneix-te a més de 4 milions de clients

Aprofita aquesta oportunitat i aconsegueix un compte en línia ple d’avantatges i SENSE comissions que pots obrir exclusivament en línia en només uns minuts.
Cuenta Online SIN Remunerada de Unicaja Banco

T’expliquem alguns exemples

Compte en línia mitjançant domiciliació de nòmina

 

L’Anna té una nòmina de 1.300 € al mes domiciliada i un saldo diari al seu Compte en línia SENSE de 30.000 € durant dos anys. El primer any, rep un 2 % de remuneració mes a mes: 50 € al mes. A partir del segon any, la remuneració serà del 0,5 %: 12,5 € al mes.

 

Compte en línia sense domiciliar la nòmina

 

En Joan ha mantingut un saldo diari al seu Compte en línia SENSE de 30.000 € durant dos anys, però no ha domiciliat la seva nòmina. El primer any, rep un 1 % de remuneració mes a mes: 25 € al mes. A partir del segon any, rebrà una remuneració del 0,5 %: 12,5 € al mes.traslado-de-cuentas-de-unicaja-banco

Servei gratuït de trasllat de comptes

Gestionem la transferència de les teves ordres permanents, transferències periòdiques entrants i domiciliacions (càrrecs domiciliats) des d’una altra entitat bancària a Espanya cap al teu compte d’Unicaja Banco.

 

Ens encarreguem de tot, des de nòmines i pensions fins a factures de serveis bàsics, impostos, lloguers i assegurances.

 

Contracta el teu compte en línia amb nosaltres, fes-te client i gaudeix del servei de trasllat de compte totalment gratis.

 

Gaudeix d’una transició sense complicacions!


servicio-agregador-de-unicaja-banco

Connecta els teus bancs

Sabies que des de la Banca Digital d’Unicaja Banco pots consultar els teus altres bancs?

 

El nostre innovador agregador financer et permet gestionar i consultar els teus comptes a Unicaja Banco com si estiguessis als teus altres bancs.

 

Simplement connecta’ls a través de la nostra Banca Digital i visualitza totes les teves finances en un únic lloc sense haver d’accedir a cada banc per separat. A més, aquest servei és completament gratuït.Aconsegueix el compte en línia que t’ho dona tot i no et demana resQuè necessito per contractar ara el Compte en línia?

Tingues a mà el teu document d’identitat i la documentació que justifiqui l’origen dels teus ingressos, com per exemple, la nòmina

icon-documento-identidad

El teu document d’identitat

Tingues a mà el teu DNI, NIE o passaport. Per validar la teva identitat, caldrà fotografiar les dues cares del document.

icon-telefono-movil

El teu telèfon mòbil

Qualsevol dispositiu amb càmera serveix. Però és preferible fer servir un mòbil: la qualitat de la imatge és millor.

icon-correo-electronico

La teva adreça electrònica

T’enviarem diverses notificacions a la teva adreça electrònica. Per finalitzar la validació les hauràs d’acceptar.

Com es contracta el Compte en línia SENSE Remunerat?

El Compte en línia SENSE Remunerat d’Unicaja Banco és només per a nous clients. Obrir-la és molt fàcil, es fa exclusivament en línia, en 6 passos i només tardaràs uns minuts.

01_number

Informació personal

Omple un formulari breu amb les teves dades de contacte i crea una clau d’accés per a la teva nova Banca Digital.

02_number

Activitat econòmica

Informa’ns sobre la teva activitat econòmica i fiscal. En aquest pas, a més, et sol·licitarem que verifiquis el teu telèfon mòbil.

03_number

Videoidentificació

Mostra el teu document d’identitat per confirmar la teva identitat per vídeo. Recomanem fer-ho des del mòbil, a través de la càmera i en un lloc amb bona il·luminació i sense altres persones al voltant.

04_number

Oficina i targetes

Tria la teva oficina i el lloc on vols rebre la targeta de dèbit i la de coordenades.

05_number

Documentació

Rebràs un correu electrònic amb la documentació precontractual i les condicions generals del contracte. Llegeix-la detingudament i si tens cap dubte, truca’ns abans de dur a terme la contractació.

06_number

Signatura de contractes

Si estàs d’acord amb la documentació rebuda, segueix els passos per signar els diferents contractes. Rebràs una còpia signada al teu correu.Estàs davant d’un ordinador?

Et recomanem obrir el compte en línia des del teu mòbil, per la càmera, que segurament sigui millor. Pots començar l’obertura des del teu mòbil escanejant el QR següent:


Cuenta Online SIN Remunerada de Unicaja Banco

Preguntes freqüents de la Compte en línia SENSE Remunerat

Necessito una nòmina per obrir el Compte en línia SENSE Remunerat?

No, perquè encara que no domiciliïs la teva nòmina al Compte en línia SENSE comissions, et donarem un 1 % d’interès sobre el teu saldo mitjà mensual el primer any com a remuneració. Serà del 0,5 % d’interès sobre el teu saldo mitjà a partir del segon any. El saldo màxim que es pot remunerar és de 30.000 €.

Quina remuneració rebré si domicilio la meva nòmina al meu Compte en línia SENSE Remunerat?

Si en obrir el teu Compte en línia SENSE Remunerat domicilies la teva nòmina o pensió per un valor superior a 1.200 €, obtindràs un 2 % d’interès del teu saldo mitjà com a remuneració durant el primer any. Cobraràs aquests interessos cada mes i, al cap d’un any, obtindràs un 0,5 % d’interès respecte del teu saldo mitjà per sempre. El saldo mitjà màxim que es pot remunerar és de 30.000 €.

Quins requisits he de complir per poder obrir el meu Compte en línia SENSE Remunerat?

Per contractar aquest compte, has de ser major de 18 anys, residir a Espanya i ser un client nou. Qualsevol persona que durant els últims 12 mesos no hagi intervingut, en qualsevol condició, en algun producte o servei d’Unicaja Banco es considerarà "client nou".

 

Aquest compte és d’ús particular i hauràs de confirmar que és així. Si ets autònom, no podràs utilitzar-lo per als teus assumptes professionals.

Què és el cashback dels rebuts domiciliats i quants diners puc aconseguir?

Si domicilies els teus rebuts principals (aigua, llum o comunicacions) al Compte en línia SENSE Remunerat, obtindràs un 1 % de devolució (cashback) dels seus imports. Aquestes devolucions s’abonaran al teu compte i poden arribar a sumar com a màxim 100 € l’any.

En què consisteix la videoidentificació?

Per poder verificar que ets tu sense haver d’anar a l’oficina, farem un procés d’identificació amb vídeo.

 

Només caldrà que el dispositiu amb què estàs fent la contractació del teu Compte en línia SIN tingui accés a càmera. 

 

Durant la videoidentificació hauràs de mostrar:

  • La cara anterior i posterior del teu document d’identitat.
  • Per acabar, et farem un vídeo i una selfie.

Si contracto en línia, tinc les mateixes condicions que si contracto en una oficina?

No, perquè les condicions d’aquest paquet de productes són exclusives per a la contractació del Compte en línia SENSE Remunerat i les operacions en línia.


No t’hem convençut?

Truca’ns de manera gratuïta i et resoldrem tots els dubtes. Horari d’atenció de dilluns a dissabte de 8.00 h a 22.00 h (excepte festius).