Tornar
Budget And Financial Advice. Piggy With Calculator

DETALL DELS MEUS COMPTES

Consulta el detall de tots els teus comptes i els moviments des de la pàgina “Els meus comptes” de la Banca Digital.

 

Accedeix a “Els meus comptes” des de la pàgina “Posició global” per tenir una visió general i consultar fàcilment els moviments, els saldos i la informació detallada de cadascun dels teus comptes d’una manera organitzada i personalitzada.

  • Oculta el saldo si prefereixes que no es mostri el saldo total dels teus comptes.
  • Ordena els comptes (mitjançant la icona de més gran i més petit que) per nom, saldo o última activitat, a fi de consultar la llista de comptes de la manera que et sigui més còmoda.
  • Filtra els comptes (mitjançant la icona de filtre) per veure la informació que realment necessites. Pots fer-ho segons si ets titular o autoritzat o si el compte està en estat activat o cancel·lat.
  • Assigna àlies als teus comptes per identificar-los fàcilment.

Consulta el detall de tots els teus comptes i els moviments des de la secció “Els meus comptes” o “Comptes” a través de l’app.

 

Accedeix a “Els meus comptes” per tenir una visió general i consultar fàcilment els moviments, els saldos i la informació detallada de cadascun dels teus comptes d’una manera organitzada i personalitzada.

  • Oculta el saldo si prefereixes que no es mostri el saldo total dels teus comptes.
  • Ordena els comptes pel nom o àlies, saldo o última activitat, a fi de consultar la llista de comptes de la manera que et sigui més còmoda.
  • Filtra els teus comptes (mitjançant la icona de filtre) segons si ets titular o autoritzat o en funció de l’estat dels comptes (activats o cancel·lats) per veure la informació que realment necessites.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.