Tornar
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • Risc baix
 • Risc alt

El indicador resumido de riesgo es una guía de nivel de riesgo de ese producto en comparación con otros productos. Muestra las probabilidades de que el producto pierda dinero debido a la evolución de los mercados o porque no sea posible satisfacer la prestación pactada.

UNIRENTAS CAPITAL: El indicador de riesgos presupone que usted mantendrá el producto durante 15 años. El riesgo real puede variar considerablemente en caso de salida anticipada, por lo que es posible que recupere menos dinero.

UNIRENTAS PATRIMONIO 50 Y UNIRENTAS MIXTO: El indicador de riesgos presupone que usted mantendrá el producto durante 18 años. El riesgo real puede variar considerablemente en caso de salida anticipada, por lo que es posible que recupere menos dinero.

RENDES VITALÍCIES

PERCEP UNA RENDA DE PER VIDA A PARTIR D'UNA APORTACIÓ ÚNICA

Ets client i no tens claus d'accés?

Tranquil·litat

Si tens més de 60 anys, percep una renda periòdica constant al llarg de la teva vida.

Planificació de l’herència

Et permet decidir com llegar part del teu patrimoni als teus beneficiaris.

Tramitació ràpida i senzilla

Sense qüestionaris de salut ni reconeixements mèdics.

Tipus d'interès garantit (1)

Per a totes les modalitats de rendes vitalícies disponibles.(2)

rentas_vitalicias_02

TRIA LA RENDA VITALÍCIA QUE MILLOR S'ADAPTI A LES TEVES NECESSITATS

Modalitats

Pots triar entre tres modalitats diferents de renda vitalícia en funció del patrimoni que adquireixen els teus beneficiaris després de la mort: Unirentas Patrimonio 50, Unirentas Mixto i Unirentas Pensión Vitalicia.

Immediatesa*

Una vegada facis el pagament de la prima única inicial, comences a percebre la renda des del primer mes, sense sobresalts ni variacions de l'import segons les condicions del mercat.

Procés de contractació

Per poder contractar l' assegurança d'estalvi Rendes vitalícies, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar l' assegurança d'estalvi Rendes vitalícies  omplint el formulari de contractació i indicant-hi a què oficina prefereixes tramitar-la. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que davant qualsevol dubte o consulta, pots trucar-nos al nostre servei d' atenció al client: +34 952 07 62 63.

Rendibilitat financera i fiscal

Per a totes les modalitats, el percentatge de renda sujeto a tributación** que se considerará rendimiento de capital mobiliario será el resultado de aplicar a cada anualidad los porcentajes siguientes:

 • Entre 60 i 65 anys: 24 % de renda subjecte a gravamen.
 • Entre 66 i 69 anys: 20 % de renda subjecte a gravamen.
 • Més gran de 70 anys: 8 % de renda subjecte a gravamen.

Tipus de Rendes Vitalícies

Les assegurances Unirentas Patrimonio 50 i Unirentas Mixto et permet el rescat total (3) si ho necessites. L'import rescatat serà el menor dels següents valors: prima única, provisió matemàtica, valor de mercat de les inversions afectes o capital de defunció. En qualsevol cas, aquest import comportarà la corresponent retenció a compte de l'IRPF.

Amb l’assegurança Unirendes Patrimoni 50, obtens una renda vitalícia amb un tipus d’interès garantit(1) a partir d’una aportació inicial des de 20.000 €.

 

En cas de defunció, els beneficiaris designats a la pòlissa rebran un capital(1) que anirà disminuint, cada any, un 5% de la prima única inicial, fins a quedar en l’últim 50% d’aquesta prima.

 

En l’enllaç següent pots descarregar el document de dades fonamentals:

Unirentas Patrimonio 50 Unicorp Vida

Amb l'assegurança Unirentas Mixto, obtens una renda vitalícia amb un tipus d'interès garantit(1) a partir d'una aportació inicial des de 20.000 €.

 

En cas de defunció, els beneficiaris designats a la pòlissa rebran un capital (1) que anirà disminuint, cada 5 anys, un 20 % de la prima única inicial, fins a quedar-se en l'últim 20 % d'aquesta prima.

 

En el següent enllaç pots descarregar el document de dades fonamentals:

Unirentas mixt Unicorp Vida

Amb l'assegurança Unirentas Pensión Vitalicia, obtens una renda vitalícia amb un tipus d'interès garantit(1) a partir d'una aportació inicial des de 20.000 €.

 

No permet rescats i en cas de defunció no existeix prestació addicional.

Preguntes freqüents sobre les rendes vitalícies

¿Cuál es la ventaja principal de la renta vitalicia?

Las rentas vitalicias permiten percibir, a partir del ahorro acumulado invertido, una renta mensual constante de por vida hasta el fallecimiento. Esto implica que este compromiso adquirido por Unicaja Banco no se agota nunca, aunque la suma de las cantidades percibidas pueda exceder en algún momento del capital inicialmente invertido.

¿Cuánto puedo invertir en renta vitalicia?

El importe mínimo para invertir se cifra en los 20.000 €, pudiendo como máximo contratarse el 25 % de la emisión en curso.

¿Puedo contratar más de una renta vitalicia?

Si, no existe ninguna limitación al número de rentas vitalicias contratadas.

¿Desde qué edad puedo contratar una renta vitalicia?

En Unicaja Banco se puede contratar una renta vitalicia a partir de los 60 años y hasta los 85 (excepto en el caso de la Pensión Vitalicia, cuya edad máxima de contratación es 80 años).

¿Puedo rescatar la renta vitalicia cuando lo necesite?

Las rentas vitalicias tienen una vocación clara de permanencia, por lo que deberían de constituir el importe menos líquido dentro del cuadro de planificación financiera del cliente. No obstante, salvo la modalidad Unirentas Pensión Vitalicia, todas las rentas vitalicias de las que disponemos tienen opción de rescate. En cualquier caso, no se recomienda optar por esta posibilidad por el impacto fiscal y patrimonial que podría tener esa decisión ya que obligaría al asegurado a devolver toda la exención fiscal practicada y la valoración de la póliza podría ser inferior a la prima invertida.

¿Cuál es la bonificación fiscal que tiene?

La renta vitalicia tiene una triple ventaja fiscal:

 1. En función de la edad del cliente en el momento de la contratación, este gozará de una exención fiscal de por vida:
  - A partir de 70 años se consigue un 92 % de la renta exenta de impuesto, un 8 % de la renta sujeta a tributación y un tipo efectivo de tributación del 1,52 %.
  - Entre los 66 y los 69 años se consigue un 80 % de la renta exenta de impuesto, un 20 % de la renta sujeta a tributación y un tipo efectivo de tributación del 3,8 %.
  - Entre los 60 y los 65 años se consigue un 76 % de la renta exenta de impuesto, un 24 % de la renta sujeta a tributación y un tipo efectivo de tributación del 4,56 %.
 2. Por otro lado, para los mayores de 65 años con plusvalías derivadas de transmisiones patrimoniales, la Ley garantiza la exención de estas si durante un plazo de 6 meses posteriores a la operación se constituye una renta vitalicia con la totalidad del importe percibido (Solamente aplica a las rentas decrecientes hasta un máximo hasta un máximo de 240.000 €). En nuestro catálogo, las dos modalidades que pueden utilizarse para este fin son Unirentas Patrimonio 50 y Unirentas Pensión Vitalicia.
 3. En caso de fallecimiento del tomador-perceptor de la renta, el beneficiario debe tributar en el Impuesto sobre Sucesiones y Donaciones como Sucesión, sin perjuicio de las reducciones y bonificaciones que apliquen en función de la Comunidad Autónoma residencia del fallecido.

¿Qué ocurre al fallecimiento con mi renta vitalicia?

Todas las modalidades (excepto la Unirentas Pensión Vitalicia) ceden capital a los beneficiarios. Dependiendo de la tipología de renta y del tiempo durante el que se haya percibido la misma, las condiciones variarán, pero siempre se garantizará un tope mínimo de entre el 20 % y el 50 % de la prima invertida.

¿En qué invierte la renta vitalicia?

Nuestras rentas vitalicias actuales invierten en Deuda del Estado Español, por ello, el riesgo asumido por el asegurado es mínimo.

¿Por qué contratar una renta vitalicia?

Las rentas vitalicias permiten realizar una disposición paulatina del capital ahorrado a lo largo de la vida, permitiendo una administración sencilla del patrimonio. Es la forma idónea de hacer frente a los gastos fijos de la unidad familiar con la certeza de que siempre estarán cubiertos. Por otro lado, permite hacer una gestión apropiada de la herencia familiar.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja Banco des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.   

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja Banco. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.   

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.