• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • Risc baix
 • Risc alt

El indicador resumido de riesgo es una guía de nivel de riesgo de ese producto en comparación con otros productos. Muestra las probabilidades de que el producto pierda dinero debido a la evolución de los mercados o porque no sea posible satisfacer la prestación pactada.

UNIRENTAS CAPITAL: El indicador de riesgos presupone que usted mantendrá el producto durante 18 años. El riesgo real puede variar considerablemente en caso de salida anticipada, por lo que es posible que recupere menos dinero. Tiene un nivel de riesgo 3.

UNIRENTAS PATRIMONIO 50 Y UNIRENTAS MIXTO: El indicador de riesgos presupone que usted mantendrá el producto durante 17 años. El riesgo real puede variar considerablemente en caso de salida anticipada, por lo que es posible que recupere menos dinero. UNIRENTAS MIXTO tiene un nivel de riesgo 1. UNIRENTAS PATRIMONIO 50 tiene nivel de riesgo 3.


Rendes vitalícies

PERCEP UNA RENDA DE PER VIDA A PARTIR D'UNA APORTACIÓ ÚNICA

Tranquil·litat

Si tens més de 60 anys, percep una renda periòdica constant al llarg de la teva vida.

Planificació de l’herència

Et permet decidir com llegar part del teu patrimoni als teus beneficiaris.

Tramitació ràpida i senzilla

Sense qüestionaris de salut ni reconeixements mèdics.

Tipus d'interès garantit (1)

Per a totes les modalitats de rendes vitalícies disponibles.(2)

rentas_vitalicias_02

Tria la renda vitalícia que millor s'adapti a les teves necessitats

Modalitats

Pots triar entre tres modalitats diferents de renda vitalícia en funció del patrimoni que adquireixen els teus beneficiaris després de la mort: Unirentas Patrimonio 50, Unirentas Mixto i Unirentas Pensión Vitalicia.

Immediatesa*

Una vegada facis el pagament de la prima única inicial, comences a percebre la renda des del primer mes, sense sobresalts ni variacions de l'import segons les condicions del mercat.

Procés de contractació

Per poder contractar l' assegurança d'estalvi Rendes vitalícies, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar l' assegurança d'estalvi Rendes vitalícies  omplint el formulari de contractació i indicant-hi a què oficina prefereixes tramitar-la. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que davant qualsevol dubte o consulta, pots trucar-nos al nostre servei d' atenció al client: +34 952 07 62 63.

Rendibilitat financera i fiscal

Per a totes les modalitats, el percentatge de renda sujeto a tributación** que se considerará rendimiento de capital mobiliario será el resultado de aplicar a cada anualidad los porcentajes siguientes:

 • Entre 60 i 65 anys: 24 % de renda subjecte a gravamen.
 • Entre 66 i 69 anys: 20 % de renda subjecte a gravamen.
 • Més gran de 70 anys: 8 % de renda subjecte a gravamen.

Tipus de Rendes Vitalícies

Les assegurances Unirentas Patrimonio 50 i Unirentas Mixto et permet el rescat total (3) si ho necessites. L'import rescatat serà el menor dels següents valors: prima única, provisió matemàtica, valor de mercat de les inversions afectes o capital de defunció. En qualsevol cas, aquest import comportarà la corresponent retenció a compte de l'IRPF.

Amb l'assegurança Unirentas Capital, obtens una renda vitalícia amb un tipus d'interès garantit(1) a partir d'una aportació inicial des de 20.000 €.

En cas de defunció, els beneficiaris designats a la pòlissa rebran un capital addicional que suposa l'1 % de l'import de la prima única inicial.

En el següent enllaç pots descarregar el document de dades fonamentals:

Unirentas capital Unicorp Vida

Amb l’assegurança Unirendes Patrimoni 50, obtens una renda vitalícia amb un tipus d’interès garantit(1) a partir d’una aportació inicial des de 20.000 €.

 

En cas de defunció, els beneficiaris designats a la pòlissa rebran un capital(1) que anirà disminuint, cada any, un 5% de la prima única inicial, fins a quedar en l’últim 50% d’aquesta prima.

 

En l’enllaç següent pots descarregar el document de dades fonamentals:

Unirentas Patrimonio 50 Unicorp Vida

Amb l'assegurança Unirentas Mixto, obtens una renda vitalícia amb un tipus d'interès garantit(1) a partir d'una aportació inicial des de 20.000 €.

 

En cas de defunció, els beneficiaris designats a la pòlissa rebran un capital (1) que anirà disminuint, cada 5 anys, un 20 % de la prima única inicial, fins a quedar-se en l'últim 20 % d'aquesta prima.

 

En el següent enllaç pots descarregar el document de dades fonamentals:

Unirentas mixt Unicorp Vida

Amb l'assegurança Unirentas Pensión Vitalicia, obtens una renda vitalícia amb un tipus d'interès garantit(1) a partir d'una aportació inicial des de 20.000 €.

 

No permet rescats i en cas de defunció no existeix prestació addicional.

Preguntes freqüents sobre les rendes vitalícies

Quin és l’avantatge principal de la renda vitalícia?

Les rendes vitalícies permeten percebre, a partir de l’estalvi acumulat invertit, una renda mensual constant de per vida fins al decés. Això implica que aquest compromís adquirit per Unicaja no s’esgota mai, encara que la suma de les quantitats percebudes pugui excedir en algun moment el capital inicialment invertit.

Quant puc invertir en renda vitalícia?

L’import mínim per invertir se xifra en els 20.000 € i com a màxim es pot contractar el 25 % de l’emissió en curs.

Puc contractar més d’una renda vitalícia?

Sí, no existeix cap limitació pel que fa al nombre de rendes vitalícies contractades.

Fins a quina edat puc contractar una renda vitalícia?

A Unicaja es pot contractar una renda vitalícia a partir dels 60 anys i fins als 85 (excepte en el cas de la Pensió Vitalícia, que té com a edat màxima de contractació els 80 anys).

Puc recuperar la renda vitalícia quan la necessiti?

Les rendes vitalícies tenen una vocació clara de permanència, de manera que haurien de constituir l’import menys líquid dins del quadre de planificació financera del client. Tanmateix, tret de la modalitat Unirendes Pensió Vitalícia, totes les rendes vitalícies de què disposem tenen opció de rescat. En qualsevol cas, no es recomana optar per aquesta possibilitat per l’impacte fiscal i patrimonial que podria tenir aquesta decisió, ja que obligaria l’assegurat a retornar tota l’exempció fiscal practicada i la valoració de la pòlissa podria ser inferior a la prima invertida.

Quina bonificació fiscal té?

La renda vitalícia té un triple avantatge fiscal:

 1. En funció de l’edat del client en el moment de la contractació, aquest gaudirà d’una exempció fiscal de per vida:
  - A partir dels 70 anys s’aconsegueix un 92 % de la renda exempta d’impost, un 8 % de la renda subjecta a tributació i un tipus efectiu de tributació de l’1,52 %.
  - Entre els 66 i els 69 anys s’aconsegueix un 80 % de la renda exempta d’impost, un 20 % de la renda subjecta a tributació i un tipus efectiu de tributació del 3,8 %.
  - Entre els 60 i els 65 anys s’aconsegueix un 76 % de la renda exempta d’impost, un 24 % de la renda subjecta a tributació i un tipus efectiu de tributació del 4,56 %.
 2. D'altra banda, per als majors de 65 anys amb plusvàlues derivades de transmissions patrimonials, la llei garanteix l’exempció d’aquestes plusvàlues si durant un termini de 6 mesos a comptar des de la data de l’operació es constitueix una renda vitalícia amb la totalitat de l’import percebut. Això només s’aplica a les rendes decreixents fins un màxim de 240.000 €. Al nostre catàleg, les dues modalitats que poden utilitzar-se per a aquesta finalitat són Unirendes Patrimoni 50 i Unirendes Pensió Vitalícia.
 3. En cas de decés del prenedor-perceptor de la renda, el beneficiari ha de tributar en l’impost sobre successions i donacions com a successió, sense perjudici de les reduccions i bonificacions que siguin aplicables en funció de la comunitat autònoma de residència del finat.

Què passa amb la meva renda vitalícia després del decés?

Totes les modalitats (excepte Unirendes Pensió Vitalícia) cedeixen capital als beneficiaris. En funció del tipus de renda i del temps durant el qual s’hagi percebut, les condicions varien, però sempre es garanteix un mínim d’entre el 20 i el 50 % de la prima invertida.

En què inverteix la renda vitalícia?

Les nostres rendes vitalícies actuals inverteixen en deute de l’Estat espanyol; per tant, el risc assumit per l'assegurat és mínim.

Per què he de contractar una renda vitalícia?

Les rendes vitalícies permeten fer una disposició gradual del capital estalviat al llarg de la vida, la qual cosa simplifica l’administració del patrimoni. És la manera ideal de fer front a les despeses fixes de la unitat familiar amb la certesa que sempre estaran cobertes. D’altra banda, permet fer una gestió adequada de l’herència familiar.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.   

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.   

Tornar