Tornar
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • Risc baix
 • Risc alt

El indicador resumido de riesgo es una guía de nivel de riesgo de ese producto en comparación con otros productos. Muestra las probabilidades de que el producto pierda dinero debido a la evolución de los mercados o porque no sea posible satisfacer la prestación pactada.

UNIRENTAS CAPITAL: El indicador de riesgos presupone que usted mantendrá el producto durante 15 años. El riesgo real puede variar considerablemente en caso de salida anticipada, por lo que es posible que recupere menos dinero.

UNIRENTAS PATRIMONIO 50 Y UNIRENTAS MIXTO: El indicador de riesgos presupone que usted mantendrá el producto durante 18 años. El riesgo real puede variar considerablemente en caso de salida anticipada, por lo que es posible que recupere menos dinero.

RENDES VITALÍCIES

PERCEP UNA RENDA DE PER VIDA A PARTIR D'UNA APORTACIÓ ÚNICA

Ets client i no tens claus d'accés?

Tranquil·litat

Si tens més de 60 anys, percep una renda periòdica constant al llarg de la teva vida.

Planificació de l’herència

Et permet decidir com llegar part del teu patrimoni als teus beneficiaris.

Tramitació ràpida i senzilla

Sense qüestionaris de salut ni reconeixements mèdics.

Tipus d'interès garantit (1)

Per a totes les modalitats de rendes vitalícies disponibles.(2)

rentas_vitalicias_02

TRIA LA RENDA VITALÍCIA QUE MILLOR S'ADAPTI A LES TEVES NECESSITATS

Modalitats

Pots triar entre cuatro modalitats diferents de renda vitalícia en funció del patrimoni que adquireixen els teus beneficiaris després de la mort: Unirentas Capital, Unirentas Patrimonio 50, Unirentas Mixto i Unirentas Pensión Vitalicia.

Immediatesa*

Una vegada facis el pagament de la prima única inicial, comences a percebre la renda des del primer mes, sense sobresalts ni variacions de l'import segons les condicions del mercat.

Procés de contractació

Per poder contractar l' assegurança d'estalvi Rendes vitalícies, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar l' assegurança d'estalvi Rendes vitalícies  omplint el formulari de contractació i indicant-hi a què oficina prefereixes tramitar-la. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que davant qualsevol dubte o consulta, pots trucar-nos al nostre servei d' atenció al client: +34 952 07 62 63.

Rendibilitat financera i fiscal

Per a totes les modalitats, el percentatge de renda tributable és menor en funció de la teva edat** en base als següents trams:

 • Entre 60 i 65 anys: 24 % de renda subjecte a gravamen.
 • Entre 66 i 69 anys: 20 % de renda subjecte a gravamen.
 • Més gran de 70 anys: 8 % de renda subjecte a gravamen.

Tipos de Rentas Vitalicias

Les assegurances Unirentas Patrimonio 50 i Unirentas Mixto et permet el rescat total (3) si ho necessites. L'import rescatat serà el menor dels següents valors: prima única, provisió matemàtica, valor de mercat de les inversions afectes o capital de defunció. En qualsevol cas, aquest import comportarà la corresponent retenció a compte de l'IRPF.

Amb l’assegurança Unirendes Patrimoni 50, obtens una renda vitalícia amb un tipus d’interès garantit(1) a partir d’una aportació inicial des de 20.000 €.

 

En cas de defunció, els beneficiaris designats a la pòlissa rebran un capital(1) que anirà disminuint, cada any, un 5% de la prima única inicial, fins a quedar en l’últim 50% d’aquesta prima.

 

En l’enllaç següent pots descarregar el document de dades fonamentals:

Unirentas Patrimonio 50 Unicorp Vida

Amb l'assegurança Unirentas Mixto, obtens una renda vitalícia amb un tipus d'interès garantit(1) a partir d'una aportació inicial des de 20.000 €.

 

En cas de defunció, els beneficiaris designats a la pòlissa rebran un capital (1) que anirà disminuint, cada 5 anys, un 20 % de la prima única inicial, fins a quedar-se en l'últim 20 % d'aquesta prima.

 

En el següent enllaç pots descarregar el document de dades fonamentals:

Unirentas mixt Unicorp Vida

Amb l'assegurança Unirentas Pensión Vitalicia, obtens una renda vitalícia amb un tipus d'interès garantit(1) a partir d'una aportació inicial des de 20.000 €.

 

No permet rescats i en cas de defunció no existeix prestació addicional.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja Banco des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.   

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja Banco. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.   

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.