• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Risc baix
  • Risc alt

L’indicador resumit de risc és una guia de nivell de risc d’aquest producte en comparació d’altres productes. Mostra les probabilitats que el producte perdi diners a causa de l’evolució dels mercats o perquè no és possible satisfer la prestació pactada.

CONSERVADORA: L’indicador de riscos pressuposa que mantindreu el producte durant 2 anys. El risc real pot variar considerablement en cas de sortida anticipada, de manera que és possible que recupereu menys diners.

 

MODERADA: L’indicador de riscos pressuposa que mantindreu el producte durant 2 anys. El risc real pot variar considerablement en cas de sortida anticipada, de manera que és possible que recupereu menys diners.

DINÀMICA: L’indicador de riscos pressuposa que mantindreu el producte durant 5 anys. El risc real pot variar considerablement en cas de sortida anticipada, de manera que és possible que recupereu menys diners.

AGRESSIVA: L’indicador de riscos pressuposa que mantindreu el producte durant 6 anys. El risc real pot variar considerablement en cas de sortida anticipada, de manera que és possible que recupereu menys diners

UNIVIDA AHORRO ELECCIÓN

TRIA LA TEVA MANERA D'ESTALVIAR DES DE 50 € AL MES

Estalvi atractiu

Una assegurança d'estalvi (2) que et permet acumular capital de manera còmoda i flexible.

Adaptada a tu

Tenim la inversió que més s’ajusta al teu moment vital i al teu horitzó temporal. 

Modalitat Unit Linked

Aconsegueix rendibilitats més elevades assumint el risc de la inversió (1).

Liquiditat total

Pots recuperar el teu capital totalment o parcialment (3) en qualsevol moment sense cost de penalització.

Solicitar univida ahorro elección

Una forma còmoda i flexible de rendibilitzar els teus estalvis

Des de 50 € al mes

Amb Univida Ahorro Elección pots estalviar capital mitjançant aportacions periòdiques i/o extraordinàries des de 50 € al mes. També pots aportar una prima única en contractar la teva assegurança d'estalvi.

Sense data de venciment*

Tu tries el moment idoni per recuperar els teus estalvis segons els teus propis interessos, tot i que et recomanem un horitzó temporal d'almenys 3 anys.

Rescat

La disposició del rescat es realitzarà sempre a valor de mercat i l'import portarà associat la retenció a compte de l'IRPF corresponent. En cas de defunció, els beneficiaris rebran un capital addicional a l'estalviat.**

Control de la inversió*

Pots triar entre cistelles d'inversió de més o menys risc i canviar-la per una altra sempre que vulguis en funció de les teves necessitats i expectatives de rendibilitat i riscos.


Procés de contractació

Per poder contractar l' assegurança d'estalvi Univida Ahorro Elección, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar l' assegurança d'estalvi Univida Ahorro Elección omplint el formulari de contractació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-la. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, ens pots trucar al nostre servei d' atenció al client: +34 952 07 62 63.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.   

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.   

Tornar