Particulars

Tornar
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Risc baix
  • Risc alt

L’indicador resumit de risc és una guia de nivell de risc d’aquest producte en comparació d’altres productes. Mostra les probabilitats que el producte perdi diners a causa de l’evolució dels mercats o perquè no és possible satisfer la prestació pactada.

CONSERVADORA: L’indicador de riscos pressuposa que mantindreu el producte durant 2 anys. El risc real pot variar considerablement en cas de sortida anticipada, de manera que és possible que recupereu menys diners.

 

MODERADA: L’indicador de riscos pressuposa que mantindreu el producte durant 3 anys. El risc real pot variar considerablement en cas de sortida anticipada, de manera que és possible que recupereu menys diners.

DINÀMICA: L’indicador de riscos pressuposa que mantindreu el producte durant 6 anys. El risc real pot variar considerablement en cas de sortida anticipada, de manera que és possible que recupereu menys diners.

AGRESSIVA: L’indicador de riscos pressuposa que mantindreu el producte durant 6 anys. El risc real pot variar considerablement en cas de sortida anticipada, de manera que és possible que recupereu menys diners

UNIVIDA AHORRO ELECCIÓN

TRIA LA TEVA MANERA D'ESTALVIAR DES DE 50 € AL MES

Ets client i no tens claus d'accés?

Estalvi atractiu

Una assegurança d'estalvi (2) que et permet acumular capital de manera còmoda i flexible.

Flexibilitat

Tria la cistella d'inversió que desitgis i canvia-la en funció de les teves necessitats.

Modalitat Unit Linked

Aconsegueix rendibilitats més elevades assumint el risc de la inversió (1).

Liquiditat total

Pots recuperar el teu capital totalment o parcialment (3) en qualsevol moment sense cost de penalització.

Solicitar univida ahorro elección

UNA FORMA CÒMODA I FLEXIBLE DE RENDIBILITZAR ELS TEUS ESTALVIS

Des de 50 € al mes

Amb Univida Ahorro Elección pots estalviar capital mitjançant aportacions periòdiques i/o extraordinàries des de 50 € al mes. També pots aportar una prima única en contractar la teva assegurança d'estalvi.

Sense data de venciment*

Tu tries el moment idoni per recuperar els teus estalvis segons els teus propis interessos, tot i que et recomanem un horitzó temporal d'almenys 3 anys.

Rescat

La disposició del rescat es realitzarà sempre a valor de mercat i l'import portarà associat la retenció a compte de l'IRPF corresponent. En cas de defunció, els beneficiaris rebran un capital addicional a l'estalviat.**

Control de la inversió*

Pots triar entre cistelles d'inversió de més o menys risc i canviar-la per una altra sempre que vulguis en funció de les teves necessitats i expectatives de rendibilitat i riscos.

Cistelles d'inversió i Documents de Dades Fonamentals per a l'Inversor Unicorp Vida

Procés de contractació

Per poder contractar l' assegurança d'estalvi Univida Ahorro Elección, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar l' assegurança d'estalvi Univida Ahorro Elección omplint el formulari de contractació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-la. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, ens pots trucar al nostre servei d' atenció al client: +34 901 24 62 46 o +34 952 07 62 63.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Plans de pensions

Plans de pensions

Rendibilitza els teus estalvis de manera flexible pensant en la seguretat de la teva jubilació en el futur.

Veure Plans de pensions
Fons d'inversió

Fons d'inversió

Descobreix fins on pot arribar la teva inversió amb el fons que s'adapta millor al teu perfil i interessos. Para tener la posibilidad de obtener mayores rentabilidades, es necesario asumir riesgos más elevados. Rentabilidades pasadas no son un indicador fidedigno de rentabilidades futuras.

Veure Fons d'inversió
Dipòsit combinat

Dipòsit combinat

Un dipòsit que et permet una major rendibilitat si el combines amb un fons d'inversió.

Veure Dipòsit combinat

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".