• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Risc baix
  • Risc alt

L’indicador resumit de risc és una guia de nivell de risc d’aquest producte en comparació d’altres productes. Mostra les probabilitats que el producte perdi diners a causa de l’evolució dels mercats o perquè no és possible satisfer la prestació pactada.

CONSERVADORA: L’indicador de riscos pressuposa que mantindreu el producte durant 2 anys. El risc real pot variar considerablement en cas de sortida anticipada, de manera que és possible que recupereu menys diners.

 

MODERADA: L’indicador de riscos pressuposa que mantindreu el producte durant 2 anys. El risc real pot variar considerablement en cas de sortida anticipada, de manera que és possible que recupereu menys diners.

DINÀMICA: L’indicador de riscos pressuposa que mantindreu el producte durant 5 anys. El risc real pot variar considerablement en cas de sortida anticipada, de manera que és possible que recupereu menys diners.

AGRESSIVA: L’indicador de riscos pressuposa que mantindreu el producte durant 6 anys. El risc real pot variar considerablement en cas de sortida anticipada, de manera que és possible que recupereu menys diners

UNIVIDA AHORRO ELECCIÓN

TRIA LA TEVA MANERA D'ESTALVIAR DES DE 50 € AL MES

Estalvi atractiu

Una assegurança d'estalvi (2) que et permet acumular capital de manera còmoda i flexible.

Adaptada a tu

Tenim la inversió que més s’ajusta al teu moment vital i al teu horitzó temporal. 

Modalitat Unit Linked

Aconsegueix rendibilitats més elevades assumint el risc de la inversió (1).

Liquiditat total

Pots recuperar el teu capital totalment o parcialment (3) en qualsevol moment sense cost de penalització.

Solicitar univida ahorro elección

UNA FORMA CÒMODA I FLEXIBLE DE RENDIBILITZAR ELS TEUS ESTALVIS

Des de 50 € al mes

Amb Univida Ahorro Elección pots estalviar capital mitjançant aportacions periòdiques i/o extraordinàries des de 50 € al mes. També pots aportar una prima única en contractar la teva assegurança d'estalvi.

Sense data de venciment*

Tu tries el moment idoni per recuperar els teus estalvis segons els teus propis interessos, tot i que et recomanem un horitzó temporal d'almenys 3 anys.

Rescat

La disposició del rescat es realitzarà sempre a valor de mercat i l'import portarà associat la retenció a compte de l'IRPF corresponent. En cas de defunció, els beneficiaris rebran un capital addicional a l'estalviat.**

Control de la inversió*

Pots triar entre cistelles d'inversió de més o menys risc i canviar-la per una altra sempre que vulguis en funció de les teves necessitats i expectatives de rendibilitat i riscos.

Cistelles d'inversió i Documents de Dades Fonamentals per a l'Inversor Unicorp Vida

Informes Trimestrals

Procés de contractació

Per poder contractar l' assegurança d'estalvi Univida Ahorro Elección, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar l' assegurança d'estalvi Univida Ahorro Elección omplint el formulari de contractació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-la. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, ens pots trucar al nostre servei d' atenció al client: +34 952 07 62 63.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja Banco des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.   

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja Banco. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.   

Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.