Tornar
1 / 6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 l'indicatiu de menor risc i 6/6 el de major risc.

Unicaja Banco, S.A. està adherida al fons de garantia de dipòsits d'entitats de crèdit, creat pel Reial decret llei 16/2011, del 14 d'octubre, la cobertura del qual té un import màxim de 100.000€ (o, en els casos de dipòsits no nominats en euros, el seu equivalent en la divisa de què es tracti) per dipositant i entitat de crèdit.

Indicador relatiu al compte.

COMPTE DE PAGAMENT BÀSIC

Pots realitzar les operacions més comunes si compleixes requisits per contractar-la

¿Ets client i no tens claus d’accés?

Compte per a persones físiques, d’ús particular(1)

Només podran ser titulars d’aquest compte les persones físiques residents legalment a la Unió Europea, així com persones sol·licitants d’asil o persones sense permís de residència però a les quals no es pot expulsar per raons jurídiques o de fet i que no disposin d’un compte de pagament a Espanya.

Un compte bàsic per a operacions comunes

Permet realitzar les operacions següents: obertura, utilització i tancament de compte, ingressos, transferències (incloses ordres permanents), domiciliar rebuts, retirar efectiu en sucursal o en caixers automàtics a la UE i realitzar pagaments amb targetes de dèbit o prepagament, inclosos pagaments en línia.

cuenta_pago_basica_02

Requisits per a la contractació

No pots ser titular a Espanya d’un compte de pagament en un proveïdor de serveis de pagament que et permeti fer ús dels serveis admesos que es relacionen més endavant i només poden contractar-lo(1) aquelles persones físiques consumidors amb un propòsit aliè a la seva activitat comercial, empresarial, ofici o professió:

 • Residents legalment a la Unió Europea.
 • Sol·licitants d’asil.
 • O persones sense permís de residència, però a qui no és possible expulsar per raons jurídiques o de fet.

 

Aquest compte no admet la designació d’autoritzats.

 

Per contractar un compte de pagaments bàsic no hi ha obligació d’adquirir un altre producte o servei excepte el servei de banca electrònica, fins i tot la targeta de dèbit o prepagament.

Serveis del compte

Els titulars únicament poden realitzar els serveis i operacions de pagament següents:

 • Obertura, utilització i tancament de compte.
 • Ingressos al compte.
 • Retirada d’efectiu en sucursal o en caixers automàtics a la UE.
 • Transferències UE, incloses les ordres permanents.
 • La domiciliació de rebuts o deutes domiciliats.
 • Operacions de pagament mitjançant una targeta de dèbit o prepagament, incloent-hi pagaments en línia.
 • El client no rebrà talonari de xecs ni de pagarés i el compte no permet la generació de descoberts en compte ni qualsevol disposició que causi un saldo deutor.

Procés de contractació

La documentació que cal presentar per obrir un compte de pagaments bàsic és la següent:

 1. Client amb residència legal a la UE inclosos aquells sense domicili fix: Han d’aportar el document d’identificació (DNI, passaport o targeta de residència).
 2. Sol·licitant d’asil: Han d’aportar la targeta de sol·licitant d’asil.
 3. Clients que no tinguin un permís de residència però a qui és impossible expulsar per raons jurídiques o de fet: A més del passaport, el client ha d’aportar un document que acrediti aquesta situació.

 

Per poder obrir el Compte de Pagament Bàsic, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d’Unicaja Banco, on estarem encantats d’atendre’t.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar el Compte de Pagament Bàsic emplenant el formulari de contractació i indicant en quina oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que davant de qualsevol dubte o consulta, pots trucar-nos al nostre servei d’atenció al client: +34 901 24 62 46 o +34 952 07 62 63.

Remuneració i comissions

Compte no remunerat, tipus d’interès nominal anual creditor 0,00%(2)

 

Comissió de manteniment del compte: 36 €/any (3 euros mensuals).


La liquidació del compte es realitza amb periodicitat mensual.


El client pot realitzar fins a cent vint (120) operacions de pagament anuals en euros dins de la Unió Europea consistents en deutes domiciliats i transferències, incloent-hi les realitzades per ordres permanents, a les oficines d’Unicaja Banco i, amb la formalització prèvia del corresponent contracte de serveis de banca a distància, mitjançant aquests últims, així com un nombre il·limitat d’operacions relatives a la resta de serveis vinculats al Compte de Pagaments Bàsic, sense que se li carreguin comissions per raó d’aquestes operacions de pagament diferents de la comissió de manteniment anteriorment esmentada.

 

A cadascuna de les operacions de pagament consistents en deutes domiciliats i transferències, incloent-hi les realitzades per ordres permanents que excedeixin del límit assenyalat en el paràgraf anterior, se li aplica, com a màxim, les comissions o despeses mitjanes que apliqui l’entitat per a cada operació.


Respecte a la retirada d’efectiu a dèbit mitjançant targeta en caixers automàtics, l’entitat pot repercutir al client les comissions o despeses que hagi de satisfer a una tercera entitat com a conseqüència del que preveu la disposició addicional segona del Reial decret-llei 19/2018, de 23 de novembre, de serveis de pagament i altres mesures urgents en matèria financera.

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja Banco a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d’Unicaja Banco. Consulta i fes operacions bancàries siguis on siguis.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Targeta Débito Contactless

Targeta Débito Contactless

L'opció més còmoda i segura de dur diners. Útil per a compres i retirada d'efectiu en caixers i oficines. Gratuïta el primer any.

VEURE Targeta Débito Contactless
UniPay Bizum App

UniPay Bizum App

Arregla els comptes amb els teus amics a l'instant. Envia i rep diners amb el teu mòbil als teus contactes donats d'alta a l'aplicació.

VEURE UNIPAY BIZUM
Targeta Prepago

Targeta Prepago

La targeta que et permet operar lliurement i amb més tranquil·litat en no estar associada a cap compte corrent.

VEURE Targeta Prepago

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.