Particulars

Tornar

PRÉSTEC HOGAR

REFORMA CASA TEVA I FES-LA ÚNICA AMB UN PRÉSTEC TAMBÉ ÚNIC

Ets client i no tens claus d'accés?

Fins a 60.000 € (1)

Compta amb nosaltres per fer de la teva llar la casa dels teus somnis.

Interès fix o variable

Tria el tipus d'interès que millor s'ajusti a les teves preferències.

Fins a 8 anys per retornar-lo

Tu tries les quotes que millor et convinguin segons les teves necessitats.

Tramitació fàcil

Només necessites una factura proforma de l'equipament o un pressupost de la reforma.

 • T.I.N.
  6,95
  %
 • T.A.E.
  7,92
  %
  TERMINI DE 8 ANYS
Solicitar préstamo hogar

ESTRENA CASA NOVA SENSE MOURE'T DE LA TEVA

Procés de contractació

Per poder contractar elPréstec Hogar, pots anar a  qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banc, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar el Préstec Hogar omplint el formulari de contratcació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que davant qualsevol dubte o consulta, pots trucar-nos al nostre servei d' atenció al client+34 901 24 62 46 +34 952 07 62 63.

Condicions financeres

Préstec Hogar

 

Finalitat: Finançament reformes de la llar.

Import: Fins a 60.000 €.

Termini: Fins a 8 anys.

Garantia: Personal del sol·licitant.

Tipus nominal:  6,95 %

Comissió d’obertura: 2,00% mínim 60 €
Comissió d’estudi: 0,50% mínim 50 €

 

Oferta vàlida fins al dimarts, 31 de desembre de 2019.
Concessió subjecta a criteris de l’Entitat.
TAE calculades per a un contracte celebrat el 14 de may de 2019.

 

Requisits: Domiciliació de nòmina i factura  de la reforme.

 

Tipus nominal: 6,95%. TAE: 11,187% per a principal del préstec igual a 3.000 € a un termini de 2 anys, amb liquidació d’interessos i amortització de capital mensual, amb una quota mensual de 134,29 €, excepte l’última quota, que és de 134,23 €. Comissió d’obertura: 2,00% (mín. 60 €). Comissió d’estudi: 0,5% (mín.50 €). Import total degut: 3.332,9 €. Tipus nominal: 6,95 %. TAE:  8,316% per a principal del préstec igual a 10.000 € a un termini de 5 anys, amb liquidació d’interessos i amortització de capital mensual, amb una quota mensual de 197,84 €, excepte l’última quota, que és de 197,96 €. Comissió d’obertura: 2,00% (mín. 60 €). Comissió d’estudi: 0,5% (mín.50 €). Import total degut: 12.120,52 €. TAE min.: 7,919% calculada per a principal del préstec igual a 60.000 € a un termini de 8 anys, amb una quota mensual de 816,85 €, excepte l’última quota, que és de 817,48 €. Comissió d’obertura: 2,00% (mín. 60 €). Comissió d’estudi: 0,5% (mín.50 €). Import total degut: 79.918,23 €. Les cancel·lacions o lliuraments anticipats comporten l’aplicació de la Compensació per Reemborsament de l’1.00% sobre el capital amortitzat anticipadament, si el període fins a venciment és superior a un any, o del 0,50% si és inferior o igual a un any.

 

Podeu contractar amb el préstec de manera combinada un producte d’assegurança, lliurement triat sobre la base de les vostres exigències i necessitats, però no és obligatori contractar l’assegurança. Per a qualsevol informació relativa a la diferència entre l’oferta conjunta i per separat dels productes als quals fa referència aquesta contractació, podeu consultar Unicaja Banco, S.A.

Assegurança de Vida vinculada a préstec, contractada amb Unicorp Vida Compañía de Seguros, a través d’Unimediación, S.L., operador de banca-assegurances vinculat, inscrit al Registre Administratiu Especial de Mediadors d’Assegurances, Corredors de Reassegurances i dels seus alts càrrecs, de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions (núm. inscripció OV-0010), que actua a través de la Xarxa de Distribució d’Unicaja Banco, S.A. Concertada Assegurança de R.C. conformement a la Llei 26/2006 de 17 de juliol. Disposa de capacitat financera d’acord amb la legislació vigent. Pots consultar les companyies asseguradores amb les quals Unimediación S.L. té contracte d’agència subscrit.

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja Banco des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.   

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja Banco. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.   

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Préstecs personals

Préstecs personals

Tria el préstec personal que s'ajusti millor a les teves necessitats per al finançament dels teus projectes.

Veure tots els préstecs personals
Hipoteques

Hipoteques

Tria la hipoteca que millor s'adapti als teus interessos i possibilitats.

Veure totes les hipoteques
Targetes de crèdit

Targetes de crèdit

Tria la targeta que millor s'adapta al teu ritme de vida.

Veure Targetes de crèdit

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".