Tornar

Podré seguir accedint i operant amb el token a la meva Banca Digital?

Properament ja no serà possible accedir ni signar operacions amb la clau de seguretat generada per token des de l’aplicació específica en aquest sentit d’Unicaja Banco.

 

Arran de l’entrada en vigor de l’autenticació reforçada de clients es fa necessari complir una sèrie de protocols i el token generat amb aquesta aplicació, malgrat ésser segur, actualment no s’ajusta a aquests procediments.

 

Amb l’objectiu de millorar la seguretat en l’accés i les transaccions de Banca Digital i per complir la normativa de serveis de pagament, en breu sol·licitarem en l’accés la teva autenticació amb usuari, contrasenya i, ocasionalment, clau de seguretat enviada al mòbil informat per SMS. A més, també se substitueix el token per l’enviament d’una clau per SMS al mòbil informat en la signatura d’operacions per doble canal.

 

Si encara no tens donat d’alta el teu número de mòbil per a la identificació per doble canal o si vols canviar-lo, pots fer-ho de dues maneres:

  • a través de la banca telefònica amb la clau de banca telefònica i la teva targeta de coordenades. Si no tens la clau de banca telefònica, la pots generar a la Banca Digital en la versió web (no en mòbil). Una vegada definida, truca’ns al +34 952 076 263 per finalitzar l’alta a través dels nostres agents.
  • o acudint a qualsevol oficina d’Unicaja.

 

Torna a preguntes freqüents sobre PSD2 per a particulars.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.