Particulars

Tornar

Què passa quan autoritzo una empresa AIS per consultar els meus comptes?

Les empreses que presten el servei d’informació de comptes AIS (Account Information Service per les seves sigles en anglès) es dediquen a prestar el servei d’informació de comptes. Aquestes empreses, conegudes com a agregadors financers, podran accedir a molta informació del teu dia a dia com pot ser en què t’has gastat els diners, on fas les compres habituals, quant gastes en aquests comerços, quan ho fas, què tens domiciliat...

 

Així doncs, en el moment de donar l’autorització t’aconsellem llegir atentament totes les condicions i termes del servei, així com que siguis conscient que en permetre l’accés als teus moviments seràs tu qui deixa la responsabilitat de l’ús de les teves dades en mans d’aquest tercer.

 

Torna a preguntes freqüents sobre PSD2 per a particulars.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.